Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 176 tot 180
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 11 mei 2017

Beginnen met BITCOIN? Lees dan eerst de 10 BITCOIN tips voor beginners

De koers van BITCOIN is de afgelopen tijd weer flink gestegen en, net zoals bij de vorige rally's, vragen mensen zich af hoe ze "in kunnen stappen" Maw: hoe kunnen ze BITCOINs kopen om te profiteren van de koersstijging. Helaas is er ten eerste geen enkele garantie dat de koers ook zal blijven stijgen. Ten ten tweede biedt BITCOIN kansen maar zijn er ook zeker risico's aan verbonden. Het is daarom verstandig om een aantal basisregels in acht te houden voor als je met BITCOINs aan de slag gaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 mei 2017

Stijging BITCOIN; een all-time high a day

BITCOIN was maandagochtend voor het eerst ooit meer dan 1.600 dollar waard. Record na record wordt verbroken.

Dinsdag brak het alweer door de 1.700 dollar.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

De BITCOIN koers bereikt een nieuwe all-time-high van 1600 euro

De BITCOIN koers lijkt wel op steroiden de laatste weken om vandaag een nieuw record neer te zetten van 1600 Euro. En niet alleen BITCOIN maar ook vele Altcoins bereikten nieuwe hoogtes om daarna vandaag weer even scherp te dalen. Of het einde van deze Bull-run al in zicht is, wie zal het zeggen. Wat wel opvalt is dat meerdere nederlandse BITCOIN wisselkantoren de laatste dagen bijna uitverkocht waren en dat is meestal een teken dat de zaak wat aan het oververhitten is.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

Wie 5 jaar geleden BITCOIN kocht heeft 34000% winst gemaakt

Het lijkt erop alsof de reguliere investeerders BITCOIN gevonden lijken te hebben. De opmars van de digitale munt is niet te stuiten. Inmiddels wordt er voor 1 BTC op de markt zo’n €1.625,- neergelegd, ofwel ruim $1.700. Sommigen zeggen dat dit slechts het begin is, sommigen vergelijken het met de tulpenmanie. De tulpenmanie duurde 3 jaar (van 1634 t/m 1637). BITCOIN houdt het inmiddels als een paar jaar langer vol.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

China is ook grootste ontginningsgebied van cryptomunten

Geraamd wordt dat wereldwijd inmiddels meer dan drie miljoen consumenten actief gebruik maken van cryptomunten zoals de BITCOIN. Dat blijkt uit een rapport van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF).

Daarmee zou het gebruik van cryptomunten drie keer hoger liggen dan eerder was ingeschat. De markt wordt nog steeds gedomineerd door de BITCOIN, die volgens het rapport zijn wereldwijd aandeel de voorbije twee jaar echter wel van 86 procent naar 72 procent heeft zien terugvallen.

De totale sector heeft een geraamde waarde van bijna 40 miljard dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$