EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 176 tot 180 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Nieuwe crash van cryptocurrencies te wijten aan Google, maar het herstel is al ingezet

Net nu de markt van de digitale munten zich eindelijk in rustiger vaarwater leek te bevinden, crashten gisteren zowat alle cryptocurrencies. BITCOIN, de grootste digitale munt, moest op amper 24 uur 15 procent aan waarde inboeten. De grote verantwoordelijke voor de crash lijkt vooral Google te zijn, dat zal advertenties voor cryptocurrencies gaan bannen op hun advertentieservice AdWords. Maar geen nood, want het herstel is alweer ingezet.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Takeaway en Microsoft aanvaarden nu ook BITCOIN Cash

Begin dit jaar was Microsoft nog van plan om BITCOIN te dumpen als betaalmiddel. Het kwam daar op terug en voegde ondertussen zelfs BITCOIN Cash toe aan zijn betaalmogelijkheden in de online Microsoft Store. Ook food-delivery service Takeaway.com integreert BITCOIN Cash.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

BITCOINtraders kwaad op Japanse curator die mogelijk oorzaak is van recente crash

Nabuaki Kobayashi heeft zich de woede van alle BITCOINtraders op de hals gehaald. De Japanse curator beheert namelijk de voorraad BITCOIN van Mt Gox, de handelsbeurs voor cryptomunten die in 2014 failliet ging. De recente koersdaling van de virtuele munt zou volgens hen veroorzaakt zijn doordat Kobayashi voor 350 miljoen euro BITCOIN verkocht ... en dus kijken ze vol schrik naar wat er gebeurt met de overige 1,4 miljard euro aan BITCOIN van Mt Gox.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 13 maart 2018

Prijs van BITCOIN in twee weken bijna 100% gestegen

De prijs van BITCOIN daalde begin februari fors. Dit kwam ondere andere door onzekerheid rondom tether. De mainstream media wereldwijd schreeuwde moord en brand. De koers van BITCOIN daalde ruim 50% en ook andere altcoins stonden flink in het rood. Volgens vrijwel alle conventionele economen stonden cryptocurrencies op het punt van imploderen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 maart 2018

5 redenen waarom BITCOIN kan stijgen naar $100.000 (en 5 waarom het kan dalen naar $1.000)

BITCOIN blijft de gemoederen op de financiële markten beroeren. Naarmate BITCOIN groter wordt, krijgt de cryptomunt steeds meer voorstanders, maar ook tegenstanders. Momenteel consolideert BITCOIN rond $10.000 na een forse stijging van $1.000 naar $20.000 en weer terug naar af. Maar wat brengt de toekomst?

Gaat BITCOIN naar $100.000 of $1.000. Dit zijn 5 redenen voor het eerste en 5 redenen voor het tweede.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs