Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 176 tot 180
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 25 november 2017

Deze wet zegt dat BITCOIN fiatgeld zal vervangen

Toen koningin Elizabeth 1 in 1558 op de troon kwam, kreeg ze al vrij snel een brief van Thomas Gresham.

Gresham was een Engelse bankier en één van de rijkste burgers van Engeland en hij wees zijn koningin op het belang van deugdelijk geld.

Henry 8 had namelijk 40% van het zilvergehalte van de Britse shilling vervangen door waardeloos metaal waardoor dit slechte geld het goede geld uit circulatie duwde.

Mensen gingen de munten met een lager zilvergehalte uitgeven en hielden de munten met het correcte gehalte bij.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 23 november 2017

Analist voorspelt dat BITCOIN volgend jaar piekt op 14.000 dollar

De waarde van de BITCOIN is onvoorspelbaar. Toch waagt analist Ronnie Moas zich aan een gewaagde voorspelling: volgend jaar zal de prijs van de beroemdste der cryptomunten volgens hem de kaap van 14.000 dollar ronden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Gaat BITCOIN aan haar eigen succes ten onder?

De populariteit van BITCOIN heeft dit jaar een grote vlucht genomen en aan de prijsontwikkeling te zien zijn de verwachtingen van deze virtuele munt bijzonder hoog. Men ziet in de virtuele munt een alternatief betaalmiddel, dat zonder tussenkomst van banken verhandeld kan worden en dat net als goud een relatief schaars goed is. Maar kan deze virtuele munt, die op het moment van schrijven $7.225 waard is, die hoge verwachtingen wel waarmaken?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Gemiddelde BITCOINbezitter zou BITCOIN verkopen bij prijs van €165.000,-

De afgelopen weken was er weer van alles te doen rondom BITCOIN. De Hardfork Segwit2x ging niet door (maar gaat nu misschien toch wél weer door), BITCOIN daalde in eerste instantie met maar liefst 30%, BITCOIN Cash steeg met 300%, de volumes op de BITCOINbeurzen stegen naar recordhoogtes. Gister zette BITCOIN ook weer een nieuwe All Time High neer en bereikte de grens van $8.000,-. Tevens bleek uit onderzoek dat de gemiddelde BITCOIN investeerder pas hun BITCOIN verkopen bij een prijs van rond de €165.000,-

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Wie begrijpt nog iets van de BITCOIN? Het is ook niet nodig want geld zal het nooit worden

De BITCOIN nadert de grens van de 8.000 dollar en zou daarmee 1.000% hoger noteren dan een jaar geleden. Nadat de koers van de cryptomunt eerder deze week tot rond de 5.500 dollar was gezakt, werd opnieuw hoop geput uit de aankondiging dat grote, officiële beurzen – waaronder de Chicago Mercantile Exchange (CME) – op BITCOIN gebaseerde producten willen gaan uitgeven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$