EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 191 tot 195
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Is BITCOIN digitaal goud?

Ligt goud er levenloos bij omdat alle aandacht naar BITCOIN gaat? Vloeit het geld dat normaal naar goud zou stromen nu richting de digitale munt?

Is BITCOIN digitaal goud?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Man gooit 75 miljoen aan BITCOINs weg na klachten van vriendin

Vanwege de alsmaar stijgende koers van de digitale munt BITCOIN kan James Howells zich momenteel wel voor zijn kop slaan. In 2013 gooide hij namelijk per ongeluk 7.500 BITCOINs weg, nadat zijn vriendin klaagde over de herrie die zijn computer maakte. De inwoner van Wales wil nu een vuilnisbelt afgraven om zijn harde schijf terug te vinden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Venezuela lanceert eigen cryptomunt: de Petro

De socialistische regeringsleider Maduro wil met de introductie van de Petro zijn olierijke maar door crises geteisterde land “naar de 21ste eeuw loodsen”. De Petro is de nieuwste digitale munt, een variant op de BITCOIN. Die werd zondag door de Venezolaanse president Nicolás Maduro in een vijf uur durend tv-programma geïntroduceerd. Een wanhoopsdaad, want de nieuwe munt moet de financiële blokkades tegen Venezuela tegengaan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 december 2017

Amerikaanse belastingdienst IRS gaat achter de BITCOIN aan

Een federale rechter heeft Coinbase opgedragen alle transacties van meer dan 20.000 dollar die tussen 2013 en 2015 werden gemaakt aan de Amerikaanse belastingdienst IRS te overhandigen. Coinbase is een handelsplatform voor cryptomunten, waar BITCOIN, litecoin en ethereum worden verhandeld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 december 2017

Gezin dat alles verkocht voor BITCOINs is wereldberoemd: fanmail stroomt binnen

De 39-jarige Nederlander Didi Taihuttu gelooft zo hard in BITCOIN dat hij zijn hele hebben en houden verkocht voor de cryptomunt. In afwachting van een prijsexplosie woont hij met zijn gezin op een camping. En ondertussen gaat zijn verhaal de wereld rond: “Mensen zien onze beslissing als een heldendaad”, aldus Didi.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs