EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 191 tot 195 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

DNB ziet nog steeds veel nadelen aan blockchain

De Nederlandsche Bank (DNB) is na lang experimenteren met de blockchain nog steeds niet overtuigd van het nut van de technologie.

De blockchain is onder meer de technologie achter cryptomunten als de BITCOIN. Voldoet de toezichthouder voldoet de technologie niet aan de zeer hoge eisen die worden gesteld aan de systemen in de financiële markt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

BITCOINtopia: De nieuwste Staat van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika krijgen er wellicht een 51ste Staat bij, de Capital of United States Of BITCOIN: BITCOINtopia. Deze Staat zal worden opgericht door BITCOIN Inc. en is gevestigd in Nevada, VS. ‘(…) run by BITCOIN appropriations, Blockchain voting & BIP based laws’, conform met ‘Articles Of Incorporation, Declaration Of Independence, UN Law & the Treason Act 1949‘.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Ripple CEO vergelijkt BITCOIN met het oude muziekprogramma Napster

Napster, een online muziekdienst die nu al ruim 14 jaar niet meer actief is maar in der tijd wel een grote invloed heeft gehad voor het delen van muziek. CEO van Ripple Brad Garlinghouse vergelijkt de populaire BITCOIN met Napster. ‘The first of its kind’, goed voor een eerste aanzet om een nieuwe technologie in de luiden maar gedoemd om te mislukken op termijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Steeds meer fraude met BITCOINs

De Belg verloor al meer dan twee miljoen euro aan fraude met BITCOINs. Dat staat in De Tijd en wordt bevestigd door de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie, die dit jaar al 329 klachten binnenkreeg.

Het gaat het vaakst om mensen die belegd hebben in virtuele munten, maar hun geld niet meer kunnen recupereren. Toch geven niet alle gedupeerden de fraude aan. Peeters schat dat de echte schade door BITCOIN-fraude op 130 miljoen euro per jaar ligt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Ripple CEO ‘Het tijdperk van BITCOIN is bijna voorbij’

Volgens Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, zit de cryptomarkt momenteel in een overgangsfase. Uiteindelijk zal de markt volwassener worden. Daarbij zal het kaf van het koren gescheiden worden. Cryptomunten die geen problemen oplossen, zullen verdwijnen. Zelfs het tijdperk van BITCOIN is bijna voorbij, zegt de Ripple-topman.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs