EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 191 tot 195 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

BITCOIN moet nu kiezen: terug naar $5.000 of verder naar $10.000

Afgelopen zaterdag klokte BITCOIN boven $9.000, een stijging van maar liefst 50% ten opzichte van het dieptepunt van $6.000. Maar op zondag viel BITCOIN terug tot $8.000. Momenteel blijft de grootste cryptomunt ter wereld daar boven, maar enkele technische signalen laten zien dat het tijd is om te kiezen: terug omlaag naar $5.000 of verder omhoog naar $10.000.

Sinds de piek van $20.000 zit BITCOIN in een dalende trend van steeds lagere toppen. Op het dieptepunt van $6.000 was de technische trendindicator RSI gedaald tot onder 30. Dit is een sterk oververkocht signaal waarop BITCOIN dan ook herstelde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

Wordt BITCOIN Private de grootste rivaal van BITCOIN?

Er zijn de laatste maanden tal van BITCOIN hard forks geweest die bijzonder nutteloos waren. Met de BITCOIN Private (BTCP) hard fork lijkt dat niet het geval. BTCP wil namelijk de anonimiteit terugbrengen bij de grootste cryptomunt ter wereld. Het team achter BITCOIN Private gaat ook grondig te werk waardoor het net als BITCOIN Cash een echte rivaal kan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

JP Morgan: ‘Cryptomunten kunnen ooit een goed alternatief vormen op aandelen en obligaties’

De heilige graal van een goede beleggingsportefeuille is een goede diversificatie. Tot op heden bestaat een goed gediversifieerde beleggingsportefeuille volgens de traditionele financiële industrie uit aandelen en obligaties (en misschien wat grondstoffen). Volgens de Amerikaanse zakenbank JP Morgan kunnen daar in de toekomst ook cryptomunten bijkomen.

De grootste Amerikaanse bank maakt hiermee een opmerkelijke bocht van 180 graden. Minder dan een half jaar geleden noemde topman Jamie Dimon BITCOIN nog bedrog. Iedereen binnen zijn bank die met BITCOIN bezig was, zou zelfs ontslagen worden. Dimon kwam al terug op deze uitspraak. Nu publiceert JP Morgen zelfs een soort van Crypto Bijbel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

‘Criminelen wassen miljarden wit via cryptomunten’

Bij inmiddels 3 tot 4 procent van al het geld dat momenteel in Europa wordt witgewassen, gebeurt dat door middel van de BITCOIN of andere cryptovaluta's. Dat zal snel meer worden, als overheden en het bedrijfsleven de handen niet ineenslaan.

De chef van de overkoepelende Europese politieorganisatie Europol Rob Wainwright heeft dat gezegd tegen de BBC.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

Amerikaanse staat Arizona gaat BITCOIN aanvaarden om belastingen te betalen

Een van de belangrijkste redenen die werden aangehaald waarom BITCOIN nooit fiatgeld kan vervangen, is het monopolie dat overheden hebben om burgers te verplichten hun belastingen te betalen met fiatgeld. De Amerikaanse staat Arizona wil daar verandering in brengen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs