Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1199 artikelen gevonden. Artikel 196 tot 200
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

De BITCOIN koers heeft weer overal maling aan en gaat door de 1200 Euro.

Er is de laatste weken weer te beleven in Cryptocurrency-land. Zo kwam gisteren de onthulling dat BITCOIN-mining producent Antminer een backdoor in zijn producten heeft zitten waardoor alle apparatuur op afstand bestuurd kan worden. En sinds gister is Segwit geactiveerd op Litecoin, hopelijk een voorbode voor wat er staat te gebeuren voor BITCOIN. De BITCOIN koers? zoals gezegd heeft die overal maling aan en het is niet de enige munt die flink in de lift zit. Nu maar eens afwachten of het lightning network de verwachtingen kan waarmaken. Twitter

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

BITCOIN weer boven de 1.300 dollar

BITCOIN koerst vandaag voorbij de 1.300 dollar op de hoop dat de Winklevoss BITCOIN ETF, een indexfonds dat een mandje van BITCOINkoersen volgt, toch wordt geaccepteerd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Er zijn al voor $30 miljard cryptomunten. Deze worden het meeste gebruikt

BITCOIN was de eerste digitale cryptomunt die echt doorbrak. Sindsdien is de interesse in cryptomunten alleen maar geëxplodeerd. Volgens CoinMarket zouden er momenteel meer dan 700 cryptomunten circuleren over heel de wereld. Samen hebben alle cryptomunten een marktwaarde van bijna $30 miljard.

Hoewel dit een aanzienlijke marktwaarde is voor zo’n jonge sector, komt het grootste deel ervan op naam van slechts enkele munten. BITCOIN is veruit de grootste cryptomunt en neemt 2/3 voor zijn rekening met een marktwaarde rond de $20 miljard.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Exscudo: de link tussen de reële economie en crypto?

Exscudo is een nieuwe financieel ecosysteem dat gebruik maakt van een eigen blockchain. Het belangrijkste doel van Exscudo is om cryptocurrencies te integreren in de traditionele financiële wereld. Momenteel is crypto en blockchain nog een niche binnen de gevestigde financiële bedrijven en diensten. De gevestige bankiers moest in 2010 hard lachen als iemand over BITCOIN of de Blockchain begon, maar inmiddels zijn grote banken fors aan het investeren in de technologie, waar ze jaren geleden absoluut niets van wilden weten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Kan je rijk worden met BITCOIN en andere cryptomunten?

2017 is het jaar van de doorbraak voor digitale munten. Tot vorig jaar was er enkel BITCOIN die de headlines haalde maar in 2017 lijkt heel de sector door te breken. Terwijl BITCOIN stilaan volwassen wordt, zijn er andere cryptomunten die met hun jeugdig enthousiasme ook willen doorbreken. Maar dé vraag is natuurlijk, ‘Kan je echt rijk worden met deze cryptomunten?’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$