Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1342 artikelen gevonden. Artikel 196 tot 200
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Amerikaanse minister van Financiën trekt ten strijde tegen BITCOIN

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft bevestigd dat zijn ministerie een grootscheeps onderzoek is gestart naar het gebruik van BITCOIN voor frauduleuze en criminele doeleinden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

BITCOIN en BITCOIN cash verwikkeld in ‘broederstrijd’

Op 8 november bereikte de BTC een recordhoogte van 7.800 dollar maar de koers is ondertussen 22 procent gedaald terwijl de koers van de BITCOIN cash ontzettend hard explodeert. Enkele dagen geleden nog ‘maar’ 650 dollar waard en nu al meer dan verdubbeld in waarde, de koers bereikte zelfs een piek van 2660 dollar. Er beweegt wat tussen beide cryptomunten, zoveel is duidelijk!

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Infographic: 62 interessante feiten over BITCOIN

Hieronder in de infographic 62 interessante feiten over BITCOIN. Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig al 1354 BITCOIN-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinden (en dat er soms BITCOINautomaten worden gestolen)? Dat de grootste digitale valuta inmiddels ruim 6 miljoen gebruikers heeft? Dat Japan sinds 1 april 2017 BITCOIN als legitiem betaalmiddels accepteert, maar dat de digitale valuta illegaal is in Equador, Bolivia, Saudi Arabië en Bangladesh?

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 13 november 2017

BITCOIN koers reageerde op goede nieuws van afgeblazen segwit2x

De BITCOIN prijs fluctueerde woensdag flink na het goede nieuws dat de omstreden segwit2x afsplitsing (in ieder geval voorlopig maar waarschijnlijk helemaal) niet doorgaat. De omstreden "fork" was al gevaarlijk en overbodig maar het team achter segwit2x is gelukkig zelf ook tot de conclusie gekomen dat de segwit2x fork teveel verdeeldheid veroorzaakt en dat er te weinig steun voor is in de BITCOIN gemeenschap. Vlak na de aankondiging steeg de prijs scherp met 4% om daarna meteen weer met 8% te dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 november 2017

U betaalt al in BITCOIN, maar weet het alleen nog niet!

BITCOINliefhebbers hebben 101 argumenten waarom BITCOIN het betaalmiddel van de toekomst zal worden. Een van die argumenten is dat het internationale betalingen vergemakkelijkt en dat je internationale transacties zullen afgehandeld worden met BITCOIN zonder dat je het zelf beseft. Alleen is dat geen toekomscenario meer… het is realiteit!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$