EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 201 tot 205 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Cruciale dagen voor Ethereum zijn aangebroken

Ethereum wist ten opzichte van het dieptepunt van enkele weken geleden al met meer dan 100% in waarde te stijgen. Mede daardoor keren veel cryptobeleggers weer terug naar de munt die door sommige kenners wordt gekenmerkt als de ‘kleine BITCOIN’. De komende dagen zullen in ieder geval cruciaal zijn voor de digitale munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 6 mei 2018

Chinese investeerder accumuleerde 10.000 BITCOINs tijdens de cryptocrash

Een Chinese investeerder kocht in Q1 dit jaar 10.000 BITCOINs nadat hij realiseerde dat blockchain en BITCOIN de toekomst zijn. Zijn identiteit is niet geheim, hij heeft zich kenbaar gemaakt tijdens een Q&A met tech-ondernemer Wang Feng op WeChat op donderdag. De naam is Cai Wensheng, oprichter en mede-eigenaar van de populaire foto-applicatie Meitu. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Crypto-expert: ‘Het ergste is achter de rug’ (+ 4 van zijn favoriete cryptomunten)

Een achtbaan is er niets tegen, de rit van BITCOIN en andere cryptomunten in 2018. Maar het ergste is achter de rug, zegt crypto-expert Tom Lee van Fundstrat. Er zijn verschillende signalen die duiden op een nieuwe periode van stijgende koersen onder de cryptomunten. Lee schuift ook enkele favoriete cryptomunten naar voren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Goldman Sachs bijna klaar voor BITCOIN Trading

De meeste grootbanken, en dan vooral op Wall Street, blijven zo ver mogelijk weg van BITCOIN en andere cryptomunten. Goldman Sachs, een van de grootste en meest invloedrijke banken ter wereld, denkt daar anders over. De Amerikaanse bank is bijna klaar met de implementatie van een BITCOIN Trading Desk.

Er heerst nog steeds veel wetgevende onzekerheid rond BITCOIN en cryptomunten. Dat maakt het voor Goldman Sachs niet eenvoudig om een BITCOIN Trading Desk op te zetten. Dat Goldman Sachs hier toch mee doorgaat, geeft extra geloofwaardigheid aan het bestaan en nut van BITCOIN. Volgens de bank komt BITCOIN Trading er op vraag van de klanten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

De vier grootste autobouwers willen blockchain implementeren in hun voertuigen

Vier van ’s werelds grootste autofabrikanten maken deel uit van een nieuwe groep die er werk van maakt om blockchain, de ‘ruggengraat’ die BITCOIN en andere cryptovaluta ondersteunt, naar uw voertuig te brengen. BMW, Ford, Renault en General Motors behoren tot deze ‘Mobility Open Blockchain Initiavtive’. Andere leden zijn ook IBM, Bosch en Blockchain van Berkeley.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs