Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 201 tot 205
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 april 2017

3 redenen waarom BITCOIN kan stijgen naar $10.000 (en meer)

BITCOIN is een digitale munt. Net als elke andere munt kan BITCOIN gebruikt worden als een betaalmiddel, een investering of als veilige haven. Om te kunnen bepalen wat BITCOIN waard kan worden de komende jaren, kunnen we eenvoudig de cryptomunt eens vergelijken met deze 3 scenario’s.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Early-adopters zien hogere prijs voor BITCOIN

BITCOIN is een cryptovaluta. En net als elke andere valuta – zoals dollars, euro’s of goud – wordt het gebruikt om betalingen mee te verrichten. Maar ook als investering of spaarmiddel wordt het ingezet.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 27 maart 2017

Een hard-fork en BITCOIN unlimited. Twee zaken waar niemand op zit te wachten.

Het is weer eens onrustig in BITCOIN-land en dat is terug te zien in de BITCOIN koers. Naast de BITCOIN-ETF die niet doorging en China die de exchanges meer regels oplegt is er ook nog het eeuwigdurende blocksize debat. Het komt er hierbij in het kort op neer dat er 2 kampen zijn die een andere visie hebben voor BITCOIN. Het ene kamp ziet BITCOIN graag als zegmaar digitaal goud en het andere kamp wil BITCOIN liever een soort van Paypal 2.0 laten worden. Helaas lijkt het "debat" te resulteren in een oorlog nu het paypal 2.0 kamp (BITCOIN unlimited) dreigt met een zogenaamde Hard-fork. Politieke spelletjes Het BITCOIN netwerk kan, door de manier hoe het nu in elkaar steekt, maar ongeveer 7 transacties per seconde aan. Hierdoor wordt de bruikbaarheid van het BITCOIN netwerk, voor het maken van kleine transacties, beperkt en er zijn plannen om hier iets aan te doen. Het ene kamp (BITCOIN-core) ziet deze beperking wel als een probleem waar ze zeker wat aan willen doen maar wel op een geleidelijke manier. Ze willen dit onder andere doen door bijvoorbeeld het introduceren van een techniek genaamd Segwit. Het BU-kamp (BITCOIN Unlimited) vindt dat het aantal-transacties-per-seconde probleem zo urgent is dat ze een zogenaamde hard-fork willen doorvoeren om het aantal mogelijke transacties per seconde te kunnen vergroten. Deze hard-fork is echter zeer omstreden en niet ongevaarlijk. (lees ook de verklaring van bitonic) Het hele conflict is ondertussen uitgelopen op een politiek spel met bijbehorende dreigementen, verdachtmakingen, samenzweringstheorieen, non-argumenten en vooral een hoop geschreeuw. Een hard-fork? Het BU-kamp heeft, door hun connecties met mining-hardware producenten, de beschikking over een grote hoeveelheid mining-kracht. Omdat het BITCOIN netwerk automatisch de langste Blockchain volgt (de Blockchain met de meeste mining-kracht) kan het BU-kamp een zogenaamde splitsing (Hard-fork) afdwingen. En dat is waar het BITCOIN Unlimited team nu ook mee gedreigd heeft om zo hun zin door te drijven. In dat geval splitst BITCOIN zich in 2 verschillende munten. Op dat moment bestaan dus zowel BITCOIN als BITCOIN Unlimited-coin en dan wordt het de vraag, wie is de echte BITCOIN?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 maart 2017

BITCOIN voor Beginners: dit is alles wat je moet weten over blockchain

BITCOIN is nog steeds de grootste en belangrijkste cryptomunt ter wereld. Maar BITCOIN is in feite een afgeleide van de nieuwe blockchain technologie. Blockchain heeft het potentieel om de wereld te veranderen. Sommige noemen blockchain ‘internet met waarde’. En dat vat in feite veel samen. Dit is alles wat je als beginner moet weten over blockchain.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

BITCOIN verliest $3 miljard tijdens het weekend

Er dreigt een probleem te ontstaan bij BITCOIN. Aan een prijs van $1.270 was BITCOIN nog meer dan $20 miljard waard. Maar een forse daling afgelopen weekend bracht de prijs voor 1 BTC zelfs even terug onder $1.000. Momenteel staat de prijs weer boven deze psychologische grens, maar er ging wel meer dan $3 miljard marktwaarde in rook op.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$