Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 201 tot 205
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 25 oktober 2017

Het dilemma van de cryptomunten

Een commentaar van de Saudische prins Alwaleed (“I think this is Enron in the making”) zorgde maandag voor een nieuwe koersdaling van de BITCOIN. Net daarvoor had de cryptomunt een tijd met de grens van de 6.000 dollar geflirt. De BITCOIN blijft dus sterk fluctueren. Is de waarde van een BITCOIN dit jaar gestegen van 600 naar 5.000 dollar, dan zakte hij terug naar 3.000 dollar toen de Chinese centrale bank aankondigde dat ze de cryptomunt zou verbieden. Waarna de koers zonder veel reden opnieuw verdubbelde…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

BITCOIN flirt met 6000 USD grens, internationale instellingen worden zenuwachtig

BITCOIN en andere cryptomunten zijn tegenwoordig hét gespreksonderwerp , niet enkel in technologische kringen maar meer en meer in de financiële wereld waarbij de kracht en mogelijkheden langzaam erkend worden. Zowel Rusland, China maar ook het IMF legt de nadruk op de mogelijkheden hiervan, dit mogelijks met een eigen uitgegeven cryptomunt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Hoe zorg je ervoor dat je straks BITCOIN gold kan claimen?

Het is bijna 25 oktober en dan gaat er weer een nieuwe BITCOIN-kloon van start genaamd BITCOIN gold. Deze nieuwe altcoin is een zogenaamde "fork", een kopie dus van BITCOIN, maar met behoud van de transactie historie. Hierdoor heb je straks beschikking tot even veel BITCOIN gold als dat je BITCOINs hebt op 25 oktober. BITCOIN gold zelf zal waarschijnlijk ergens half November van start gaan. Als je straks BITCOIN gold wil claimen zal je wel voor 25 oktober even alert moeten zijn en actie ondernemen want het gaat niet perse vanzelf. In dit artikel zullen we uitleggen hoe je jezelf alvast kan voorbereiden op BITCOIN gold. Het daadwerkelijke claimen zullen we in een volgend artikel behandelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Zet je schrap voor de markt van de BITCOIN-derivatenhandel

Het zegt u waarschijnlijk niets, maar de Amerikaanse start-up LedgerX heeft in zijn eerste week meer dan 1 miljoen dollar aan BITCOIN-derivaten verhandeld, hoofdzakelijk swaps en opties. Dat is belangrijk nieuws: het toont aan dat de eerste transacties van crypto-derivaten heel wat belangstelling trekt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Bankrun in Zimbabwe – één BITCOIN kost daar $9.000

De prijs van BITCOIN is wederom tot nieuwe recordhoogtes gestegen. De waarde van één BITCOIN liep op tot boven de $6.000,-. In de afgelopen 30 dagen steeg de BITCOINprijs met ruim 60%. Dit terwijl er momenteel 2 hardforks op komst zijn, waaruit waarschijnlijk BITCOIN Gold en B2X (hardfork naar grotere block van 2 MB) zullen ontstaan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$