EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 201 tot 205 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 1 maart 2018

Tom Lee: ‘BITCOIN naar $25K én 3 belangrijke bedrijven gaan dit jaar nog cryptomunten lanceren’

Terwijl de prijs van BITCOIN stabiliseert rond $10.000 en daarbij 50% onder de top van december noteert, blijft Fundstrat strateeg Tom Lee bij zijn voorspelling. BITCOIN haalt dit jaar nog de grens van $25.000. Hij ziet ook een sterk momentum ontstaan voor cryptomunten waar enkele belangrijke bedrijven dit jaar nog gebruik van gaan maken.

Midden januari voorspelde Tom Lee al dat de grootste cryptomunt ter wereld in 2018 nieuwe records zal boeken, ondanks de stevige correctie van de laatste maanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

Zakenman, die loog BITCOIN uitgevonden te hebben, aangeklaagd voor 5 miljard

De Australische zakenman en computerwetenschapper Craig Wright wordt voor miljarden dollars aangeklaagd. Zo zou hij voor minstens 5 miljard dollar aan cryptocurrency ontfutseld hebben uit het portfolio van zijn overleden zakenpartner Dave Kleiman. In het verleden beweerde Wright als valselijk dat hij onder het pseudoniem Satoshi Nakamoto BITCOIN uitgevonden had.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

1 wallet bezit bijna 13 miljard Stellar Lumens, goed voor $4 miljard

Satoshi Nakamoto bezit zo’n 1 miljoen BITCOINs. Voormalig Ripple CEO Chris Larsen heeft 5,19 miljard XRP in eigen bezit. Het is niet ongewoon in de cryptowereld dat een groot aantal tokens geconcentreerd zit. Ook bij Stellar Lumens. Zo zou er een wallet zijn die 2/3 van de tokens in circulatie bezit, aan de huidige koers goed voor $4 miljard.

Don Reign, CEO van Reign Forex; tweette recent dat er 1 wallet is die meer dan 12 miljard tokens bevat van Stellar Kumens. Dit is meer dan 70% van alle tokens in circulatie. De totale hoeveelheid XLM tokens staat op meer dan 103 miljard. Hiervan maakt de wallet ‘slechts’ minder dan 8% uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

'Uitvinder' BITCOIN beschuldigd van miljardendiefstal bij overleden zakenpartner

Craig Wright, de man die een tijdje beweerde dat hij Satoshi Nakamoto was, de mysterieuze uitvinder van de BITCOIN, heeft een gigantische schadeclaim aan zijn broek. Die werd ingediend door de broer van zijn overleden zakenpartner. Wright zou cryptomunten ter waarde van miljarden dollars gestolen hebben.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

EU: "Als risico's rond BITCOIN niet worden aangepakt zullen wij het doen"

Indien er vanuit de sector zelf geen antwoord wordt aangebracht op de risico’s die door de toenemende activiteit van de BITCOIN en andere cryptomunten worden veroorzaakt, zal de Europese Unie zich mogelijk gedwongen voelen in te grijpen en de markt te reguleren. Dat heeft Valdis Dombrovskis, Europees commissaris voor financiële diensten, gezegd.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs