EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 206 tot 210 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Fans herdenken BITCOIN Pizza Day: de dag waarop deze man BITCOINs ruilde voor pizza en zo 70 miljoen euro misliep

Op 22 mei 2010 beging de Amerikaan Laszlo Hanyecz mogelijk de grootste vergissing van zijn leven. De programmeur besloot een aantal van zijn BITCOINs te ‘investeren’ in een afhaalmaaltijd. Hij ruilde 10.000 BITCOINs, destijds ongeveer 35 euro, tegen twee grote pizza’s. Geen slechte deal, ware het niet dat een BITCOIN tegenwoordig bijna 7.000 euro waard is. Nu, acht jaar later, wordt de noodlottige transactie nog steeds jaarlijks herdacht door fans van de cryptomunt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Salaris in BITCOIN? Bij dit Nederlandse bedrijf is het inmiddels mogelijk

De BITCOINdienst BTC Direct betaalt haar medewerkers vanaf juni 2018 een deel van het salaris in BITCOIN. Dat is uniek, want geen enkele organisatie in Nederland betaalt vaste medewerkers uit in cryptocurrency.

Meer dan een half miljoen Nederlanders bezit BITCOIN of andere cryptomunten. Dit onderstreept de potentie voor alledaags gebruik van cryptovaluta. Noud Peters, medewerker finance van BTC Direct:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

“Er is een behoorlijke kans dat BITCOIN waardeloos wordt”, zegt econoom van Vanguard

Joe Davis, senior econoom bij een van de grootste fondsenbeheerders en aanbieders van ETFs ter wereld, heeft het niet voor BITCOIN. Volgens Davis is BITCOIN een bijzonder speculatieve belegging die een behoorlijke kans heeft om op een dag waardeloos te worden. Hij raadt niet aan om historische activa met een bewezen trackrecord om te ruilen voor BITCOIN.

BITCOIN is geen munt, zegt Davis. Het is een slechte belegging en de reden van bestaan van BITCOIN, een munt die niet gecontroleerd wordt door een overheid, kan wel eens de reden van de ondergang worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

Steven Wozniak: “BITCOIN and blockchain are the next major IT revolution”

De mede-oprichter en grootaandeelhouder van het alom bekende technologiebedrijf Apple heeft nogmaals BITCOIN en zijn onderliggende blockchain-technologie de hemel in geprezen. Steve Wozniak sprak over de financiële innovatie en de toekomstige impact van crypto en blockchain tijdens de ‘WeAreDevelopers World Congress’ in Wenen de afgelopen week.

Steve Wozniak is een grote liefhebber van nieuwe technologische ontwikkelingen. Hij steekt het niet onder stoelen of banken dat hij tevens een grote voorstander is van BITCOIN en de opkomst van andere digitale munten die het traditionele financiële systeem helemaal zouden kunnen veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

Paypal CFO : “BITCOIN te volatiel voor winkeliers en handelaren”

John Rainey, CFO van de betaalmaatschappij PayPal, beweert dat de prijsvastheid van de BITCOIN te wispelturig is waardoor de digitale munt niet kan gebruikt worden als effectief betaalmiddel, althans voor winkeliers en handelaren. De BITCOIN, maar ook andere digitale munten, zijn volgens Rainey momenteel te volatiel om zekerheid te bieden. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs