EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 206 tot 210 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Groen licht voor cryptocurrencies in Amerikaanse Senaat: BITCOIN veert weer op

De Amerikaanse regulatoren hebben in een spannende hoorzitting in de Senaat in de VS hun zegen gegeven voor cryptocurrencies. De markt reageerde enthousiast: BITCOIN steeg in een stormachtige handelsdag plots weer 12 procent. Er komt een "do no harm"-aanpak bij de Amerikaanse waakhonden, en dat was het streepje goed nieuws dat de cryptomarkt echt wel nodig had.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Chinees verbod voor alle crypto-exchanges in de maak

Het zal steeds moeilijker gaan worden om cryptomunten te verhandelen in China. De Chinese overheid is van plan om alle websites naar ICO’s en handelsplatformen te blokkeren in de hoop de handel in digitale munten in de kiem te smoren, een verbod dus. Dat komt de cryptowereld uiteraard niet ten goede, de BITCOIN noteert ondertussen net boven de 5.000 euro per munt.  

Het is al langer geweten dat de Chinese overheid geen liefhebber is van cryptomunten. Vorig jaar werden er al stappen genomen om de binnenlandse handel in digitale munten te beteugelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Werd je miljonair op de BITCOINpiek? Dan ben je dat nu helemaal niet meer

BITCOINinvesteerders zien de koersval met lede ogen aan. Door de extreem volatiele markt ben je op het ene moment rijk en ben je op het andere terug naar af. Investeerde je een jaar geleden in BITCOIN? Dan heb je nog altijd winst, maar in enkele weken tijd ben je wel een pak armer geworden. En wie BITCOINmiljonair werd op de piek van 17.000 euro, zag zijn kapitaal in minder dan twee maanden met bijna 700.000 euro krimpen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Koers BITCOIN blijft onder druk

De BITCOIN blijft sterk onder druk staan. Vandaag ging de koers van de cryptomunt op sommige beurzen al even onder de 6.000 dollar, om snel daarna weer wat te herstellen tot weer ruim boven de 7.000 dollar. Door zorgen over de komst van strengere regels en waarschuwingen van allerlei financiële toezichthouders is de prijs in een neerwaartse spiraal beland.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Volgens deze trader kan BITCOIN snel 80% stijgen, maar hij gelooft nog meer in 5 andere cryptomunten

Bill Baruch van Blue Line Futures is al langere tijd actief op de cryptomarkt. Het is dan ook niet de eerste keer dat hij BITCOIN 50% of meer ziet dalen om daarna weer snel en sterk te stijgen. Hij verwacht een stijging van 80%. Maar hij heeft 5 andere cryptomunten onder zijn favorieten die nog meer kunnen stijgen.

Lees verder op Slimbeleggen.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs