EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 211 tot 215 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

De 2e grootste aandelenmarkt van Duitsland gaat BITCOIN, Ethereum, Litecoin en Ripple aanbieden

Er beweegt heel wat onder de grote aandelenbeurzen wereldwijd. Börse Stuttgart, de 2e grootste aandelenmarkt van Duitsland en een van de grootste in Europa, gaat zich nu ook bezighouden met het verhandelen van cryptomunten. Later dit jaar hoopt Börse Stuttgart een app klaar te hebben die de handel in cryptomunten veel gemakkelijker moet maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Het kamerdebat over cryptovaluta laat zien dat de politiek BITCOIN niet begrijpt

Het kamerdebat over cryptovaluta toont aan dat de politiek BITCOIN niet begrijpt De kamer debatteerde op 16 mei 2018 over cryptovaluta zoals BITCOIN. De aanvrager van het debat, Dhr Paternotte, en de minister van Financien erkenden beide dat Cryptocurrency en Blockchain een aanjager kunnen zijn voor innovatie en dat we deze niet in de kiem moeten smoren. Ze pleitten echter allebei voor een nieuwe BITCOIN en laten daarmee zien dat ze niet snappen waar het bij BITCOIN om draait: Financiele soevereiniteit. We hebben het debat voor je op youtube gezet en soundcloud.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Jacke Dorsey hoopt dat BITCOIN ooit ‘dé munt van het internet’ wordt

Jack Dorsey, CEO van Twitter en betaaldienst Square, was een van de hooggeplaatste gasten op de BITCOIN Consensus conference van CoinDesk. Volgens Dorsey zal het internet ooit zijn eigen munt hebben, en hij hoopt dat die munt BITCOIN zal zijn. Dorsey is grote fan van BITCOIN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Beursgigant Nasdaq komt volgende maand met een eigen cryptocurrency Exchange: DX

Beursgigant NASDAQ komt volgende maand met een eigen cryptocurrency Exchange: DX Ook de Nasdaq gaat mee doen aan de cryptocurrency revolutie met zijn eigen exchange, DX genaamd. De beurs van Nasdaq zal geen transactiekosten rekenen maar kost ongeveer 10 euro per maand. Ze hebben een hoop mee: ze zijn een vertrouwde naam, de beurs is gereguleerd en maakt gebruik van bewezen technologie. Waarschijnlijk zullen in het begin alleen BITCOIN, BITCOIN Cash, Ethereum, and Litecoin verhandeld worden. Amerikanen mogen trouwens voorlopig nog geen gebruik maken van DX.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

CME bijna klaar voor Ethereum futures

Op 10 december lanceerde de Chicago Mercantile Exchange & Chicago Board of Trade (CME Group Inc) futures op de BITCOIN. Daarna steeg Bitcion in 10 dagen van $14.000 tot het record van bijna $20.000. Nu is CME van plan om ook futures te lanceren voor Ethereum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs