EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 211 tot 215 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Koers BITCOIN gaat opnieuw flink onderuit

De BITCOIN is maandag opnieuw stevig in waarde gezakt. Afgelopen weekend krabbelde de cryptomunt weer wat op na verliezen van de voorgaande week, maar wereldwijde vrees op de aandelenmarkten lijkt nu ook overgeslagen naar de digitale munt.

Sinds vrijdag staan de aandelenmarkten onder druk door vrees voor een renteverhoging. Veel beleggers zoeken hun toevlucht in veilig geachte beleggingen, zoals goud. Tot voor kort werd de BITCOIN door sommigen ook gezien als veilige toevlucht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Bijna alle nederlandse Banken weigeren zaken te doen met Cryptocurrency ondernemers

BITCOIN- & cryptocurrency ondernemers hebben grote moeite om aan een bankekening te komen. De banken op hun beurt zijn bang voor alle compliance risico's. Wat ook kan meespelen zijn verouderde computersystemen of is het gewoon angst voor concurrentie? De enige uitzondering lijkt het bedrijf Bunq welke niet persé een bank is maar meer een IT-bedrijf met een bankvergunning. Jagen we entrepeneurs op deze manier naar het buitenland?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Zo'n 37 miljard euro verdampt door koersval BITCOIN

Door de flinke koersval van de BITCOIN vorige maand is voor ruim 46 miljard dollar (zo'n 37 miljard euro) aan marktwaarde in rook opgegaan. Dat blijkt uit berekeningen van Coinmarketcap, dat zich baseert op de koersen van honderden BITCOINbeurzen.

Het gaat om het grootste maandverlies, uitgedrukt in dollars, in de nog relatief korte geschiedenis van cryptovaluta's. De BITCOIN daalt al weken sinds de piek in december van 20.000 dollar. Inmiddels schommelt de koers rond de 8.000 dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

Drie banken in VS besluiten verbod op aankoop BITCOIN met creditcard

De grote Amerikaanse banken JPMorgan Chase, Bank of America en Citigroup leggen de koop van BITCOINs en andere digitale munten via hun creditcards aan banden.

De grote Amerikaanse banken JPMorgan Chase, Bank of America en Citigroup leggen de koop van BITCOINs en andere digitale munten via hun creditcards aan banden.

De banken willen niet meer te maken hebben met de risico's die transacties in digitale valuta via hun creditcards met zich meebrengen.

Bank of America en Citigroup besloten vrijdag betalingen tussen zijn creditcards en handelsplaatsen voor cryptomunten te stoppen. De maatregel geldt voor zowel particulier als zakelijk gebruik van de creditcards.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

Terwijl de koers stagneert, groeit BITCOIN gewoon keihard door.

Terwijl de koers stagneert, groeit BITCOIN gewoon keihard door. De BITCOIN koers is in een periode van 6 weken meer dan gehalveerd. Waarschijnlijk waren degenen, die vorig jaar de boot niet wilden missen, nu ook degenen die als eerste uitgestapt zijn. Dit proces werd versterkt door de stortvloed van, voornamelijk onjuiste, negatieve berichtgeving. Als je alleen naar de prijs kijkt mis je echter de potentie van BITCOIN. Ik ben ondanks de prijsdaling positiever dan ooit over de toekomst van BITCOIN. Ik zal uitleggen waarom.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs