EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 216 tot 220 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Jongeren verkiezen cryptomunten … omdat aandelen te risicovol zijn

Ondanks de enorme volatiliteit van cryptomunten, zijn jongeren minder geïntimideerd door BITCOIN en Co dan door aandelen. De financiële crisis van 2008 heeft zo veel schade gebracht, dat cryptomunten veel aantrekkelijker zijn voor jongeren.

Veel jongeren hebben tien jaar geleden gezien hoe hun ouders tot 50% van hun investeringen verloren. 82% van de ondervraagden zegt dat hun beslissing om te investeren in de cryptomarkt boven de aandelenmarkt hier mee te maken heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Bijna half miljoen Nederlanders handelen in cryptomunten

Het aantal Nederlanders dat cryptomunten zoals de BITCOIN bezit, is het afgelopen halfjaar fors toegenomen. Volgens onderzoeksbureau Kantar TNS ging het in augustus nog om 135.000 huishoudens, nu om zo'n 490.000

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Zien Amerikaanse toezichthouders het potentieel van BITCOIN en Blockchain?

Dinsdag 6 februari werd er in Amerika een hoorzitting gehouden met financiële toezichthouders. Hierbij werd er onder andere gesproken over de rol van de SEC en CFTC wat betreft BITCOIN, blockchain en ICO's. Deze gesprekken zijn belangrijk omdat ze een hint geven wat voor regelgeving er misschien aan komt. De resultaten waren opmerkelijk positief. De BITCOIN-koers, die wel wat goed nieuws kon gebruiken, lijkt erop te reageren en is sindsdien met bijna 10% gestegen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Turkse voetbalclub verricht de allereerste transfer met BITCOIN

Terwijl de miljoenen weer tussen de bankrekeningen van de grote voetbalclubs vliegen, heeft een Turkse amateurclub op z'n eigen manier voor een primeur gezorgd. Voor het eerst is een deel van een transfersom betaald met de cryptomunt BITCOIN. Is dit het begin van de toekomst voor het profvoetbal?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Groen licht voor cryptocurrencies in Amerikaanse Senaat: BITCOIN veert weer op

De Amerikaanse regulatoren hebben in een spannende hoorzitting in de Senaat in de VS hun zegen gegeven voor cryptocurrencies. De markt reageerde enthousiast: BITCOIN steeg in een stormachtige handelsdag plots weer 12 procent. Er komt een "do no harm"-aanpak bij de Amerikaanse waakhonden, en dat was het streepje goed nieuws dat de cryptomarkt echt wel nodig had.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs