EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 221 tot 225 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Gevestigde orde is nog altijd doodsbang voor de opkomst van crypto

De status quo pakken al jaren alle mogelijke manieren aan om de opkomst van BITCOIN en cryptocurencies (inmiddels wordt de blockchain an sich wel omarmd door de gevestigde orde) de kop in te drukken. Ondanks de zware daling van de prijzen van cryptocurrencies in het begin van 2018, lijkt het er nog altijd op dat crypto gewoon een nieuwe asset class zal blijven in het algehele financiële spectrum. De daling kom natuurijk ook na een nog grotere stijging.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Herstel op cryptomarkt trekt nieuwe kopers aan, goed voor nieuwe recordkoersen?

De cryptomarkt is stevig aan het herstellen. Op 6 februari was de BITCOIN nog ‘maar’ 6.200 dollar waard. Op dit moment noteert de populaire virtuele munt bijna terug aan 12.000 dollar. Analisten beweren dat het doorbreken van de psychologische 10.000 dollargrens een belangrijk kantelpunt was in het herstel . Beleggers voelen zich opnieuw aangetrokken tot de markt.

Op de grafiek zie je dat, bij het aantikken van 9.000 dollar, het herstel een versnelling hoger is beginnen schakelen. En al helemaal bij het doorbreken van die psychologische 10.000 dollargrens. Het herstel doet blijkbaar deugd en geeft beleggers opnieuw vertrouwen in de cryptomarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Dogecoin helpt Ethereum om een van zijn grootste problemen op te lossen

In 2013 werd dogecoin nog ontworpen als parodie op BITCOIN en de enkele andere cryptomunten die toen bestonden. Eind 2017 bereikte deze ‘parodie’ zelfs een marktwaarde van meer dan $ 1 miljard. Maar het huidige team achter dogecoin bewijst dat het niet langer een parodie is. Het helpt Ethereum zelfs met een groot probleem op te lossen.

Op 5 februari was dogecoin nauw betrokken bij een van de meest beloftevolle projecten voor het Ethereum platform. Op die dag werden er dogecoins naar het Ethereum Rinkeby testnet gestuurd waarbij gebruik werd gemaakt van de truebit technologie. Dit was het orgelpunt van een project dat al jaren loopt en een van de grootste problemen van het Ethereum platform moet oplossen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

BITCOIN naar $100.000 in 2018 volgens analist Saxo Bank

Volgens een bericht op CNBC verwacht Kay Van-Petersen, analist bij Saxo Bank, dat de waarde van BITCOIN in 2018 naar $100.000 zal gaan stijgen.

Volgens een bericht op CNBC verwacht Kay Van-Petersen, analist bij Saxo Bank, dat de waarde van BITCOIN in 2018 naar $100.000 zal gaan stijgen.

Eerder zat deze analist goed met zijn BITCOIN voorspellingen. In december 2016 zei hij te verwachten dan de grootste crypto ter wereld in 2017 niveaus van boven de 2000 dollar zou bereiken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

BITCOIN opnieuw meer dan 11.000 dollar waard

Geld De BITCOIN is meer dan 11.000 dollar waard. De grens werd zondag gepasseerd, waarop een kleine terugval volgde. Vandaag ging de BITCOIN opnieuw voorbij de grens.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs