Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 221 tot 225
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

CEO JP Morgan slaat de bal mis over blockchain-technologie

Jamie Dimon, de CEO van Amerikaanse investeringsbank JP Morgan Chase, heeft BITCOIN de oorlog verklaard. Hij deed dat in een zeer giftige toespraak op een conferentie van institutionele investeerders in New York, eerder deze week.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Chinese BITCOINbeurs stopt ermee: waarde cryptomunt keldert

De BITCOIN is vandaag opnieuw sterk in waarde gedaald. In vijf dagen is ruim een derde van de marktwaarde verdampt. BTC China, een van de grootste Chinese handelsplatforms voor het digitale betaalmiddel, liet weten dat het de handel eind deze maand onder druk van de overheid staakt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Flinke dip in de BITCOIN koers door nieuws en geruchten uit China

Flinke dip in de BITCOIN koers door nieuws en geruchten uit China De BITCOIN koers is de afgelopen twee weken al flink aan het zakken en vandaag heeft de daling een versnelling ingezet. De voornaamste reden lijkt nieuws uit China welke de geruchten lijkt te bevestigen dat de Chinese regering de Exchanges aan gaat pakken. Als we de spaarzame berichten mogen geloven betreft het hier niet een verbod maar gaan de exchanges tijdelijk offline ivm aanscherpen van regulering. BTC China heeft in ieder geval zelf al preventief de maatregel genomen om eind deze maand handelen te stoppen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Eén van China’s grootste BTC-exchange stopt ermee

Eén van China’s grootste BITCOIN exchanges stopt met zijn activiteiten op 30 september. BTC China kondigde het nieuws donderdagmiddag aan via een tweet. De reden voor het stopzetten van de activiteiten is omwille van de strengere maatregelen die opgelegd worden door de Chinese regering. Het nieuws heeft een negatieve impact op de, reeds verzwakte, BITCOIN.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Amerikaanse topbankier vernietigend over BITCOIN: ‘Goed voor moordenaars en drugshandel’

De BITCOIN is enkel goed voor drugsdealers en moordenaars. Wanneer bij de Amerikaanse zakenbank JPMorgan Chase een medewerker op een handel in BITCOINs zou worden betrapt, zou hij onmiddellijk de laan worden uitgestuurd.

Dat heeft Jamie Dimon, chief executive van JPMorgan Chase, gezegd. Het systeem van de BITCOIN is volgens Dimon immers niet meer dan een bedrieglijke constructie die op een bepaald ogenblik compleet zal instorten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$