Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 226 tot 230
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Cryptomarkt in maand tijd met 50% gestegen

Weet u nog? Vorige maand? De cryptomarkt maakte een enorme duikvlucht naar beneden, omdat China bekend had gemaakt dat het een verbod op Initial Coin Offerings (ICO’s) zou doorvoeren. Nadat ook nog het bericht kwam dat BITCOIN- en cryptobeurzen gesloten zouden worden, was de tendens zeer negatief. De prijs van één BITCOIN viel terug tot onder de $3000,-. De BITCOINprijs is inmiddels weer boven de $4500, ofwel zo’n €3885,-.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Directrice IMF ziet de SDR-coin wel zitten

Tijdens een conferentie gaf Christine Lagarde, directrice bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF), aan dat ook zij BITCOIN en cryptocurrency’s wel ziet zitten. Get ready for de SDR.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Japan neemt leiding in acceptatie BITCOIN

Met het wegvallen van China op de snel groeiende BITCOINmarkt zijn anderen reeds volop de concurrentie aangegaan om deze leegte op te vullen. Voornamelijk Japan werkt zich hierbij op waarbij de autoriteiten het gebruik van de BITCOIN als munt ondersteunen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Japanse banken gaan voor cryptomunt J Coin

Jordan Belfort, de echte “Wolf of Wall Street” die in de gelijknamige film gespeeld werd door Leonardo DiCaprio, noemt net als JP Morgan CEO Jamie Dimon BITCOIN “fraud”.

Bedrog met andere woorden.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

President Europese Centrale Bank: "We kunnen BITCOIN niet reguleren of verbieden"

President Europese Centrale Bank: "We kunnen BITCOIN niet reguleren of verbieden" Mario Draghi, De president van de Europese centrale bank, heeft recent verklaard dat de ECB niet bij machte is om digitale valuta zoals BITCOIN te verbieden of reguleren. Hij deed deze uitspraak als reactie op vragen in het Europese parlement of dat hij vindt dat er regulering van of een verbod op cryptocurrencies moet komen. Draghi merkte ook op dat de impact van cryptocurrencies nog verder bestudeerd moet worden maar dat het nog te vroeg is om het te zien als een acceptabele betaalmethode.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$