Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 226 tot 230
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 3 maart 2017

BITCOIN duurder dan goud

De prijs van BITCOIN bereikte donderdag een nieuw record van $1.280. Daarmee is de virtuele munt voor het eerst in haar jonge geschiedenis duurder dan een troy ounce goud. De prijs van BITCOIN is de afgelopen weken erg hard gestegen, mede door grote belangstelling vanuit China. Het is denkbaar dat de vraag naar de virtuele munt in China is toegenomen door de strenge kapitaalcontroles, maar dat is lastig met cijfers aan te tonen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 maart 2017

BITCOIN rivaal Eretheum steeg dit jaar al 100% en staat voor een belangrijke doorbraak

Ethereum is de grootste uitdager van BITCOIN. De 2e populairste cryptomunt steeg dit jaar al bijna 100% tegenover ongeveer 25% voor BITCOIN. Met een marktkapitalisatie van $1,5 miljard is Ethereum een kleine speler, maar daar kan dit jaar verandering in komen. De cryptomunt plant een revolutionaire aanpassing.

Net als BITCOIN is Ethereum een cryptomunt gebaseerd op de blockchaintechnologie. Meer informatie over blockchain kan je lezen in deze handige gids. Maar het komt er simpel gezegd op neer dat computers complexe raadsels moeten oplossen om de munten te ‘mijnen’. Dat maakt de blockchaintechnologie zo uniek en efficiënt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Nog niet eerder gebeurde er dit met de prijs van een BITCOIN

De prijs van een BITCOIN doormaakt iets dat niet onopgemerkt mag blijven.

Het zal investeerders en volgers van BITCOIN wellicht opgevallen zijn. De prijs van een BITCOIN begint de laatste weken zijn volatiliteit kwijt te raken en legt daarbij tevens een stabiele weg naar boven af.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

BITCOIN stijgt 10 dagen op rij richting nieuw record

Begin dit jaar kreeg de prijs voor BITCOIN nog een forse tik nadat de Chinese autoriteiten strenger gingen toezien op de cryptomunt. Velen zagen hier het begin van het einde in. Maar BITCOIN bewijst opnieuw bijzonder sterk te zijn. De populaire virtuele munt stijgt nu al 10 dagen op rij en nadert zijn absoluut recordniveau.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Virtuele munt BITCOIN op nieuw record

De virtuele munt BITCOIN is vandaag verder in waarde gestegen, tot 1.218,85 dollar of een nieuw record. Volgens analisten anticiperen kopers op de mogelijke goedkeuring van BITCOIN-beursfondsen door de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Een beslissing daarover wordt tegen 11 maart verwacht.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$