EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 226 tot 230 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Komt er een cryptocurrency door de centrale bank? Christine Lagarde ziet mogelijkheden in het crypto-verhaal

Moeten overheden overwegen om zelf in te zetten op cryptocurrency? Christine Lagarde, voorzitster van het Internationaal Monetair Fonds, is niet onmiddellijk tegen. Lagarde ziet vooral veel mogelijkheden in cryptocurrencies, maar merkt ook op dat er momenteel nogal wat nadelen zijn aan investeren in BITCOIN of eretheum.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Brian Kelly: ‘BITCOIN vandaag is zoals het internet in de jaren ‘80’

Op CNBC’s Fast Money zegt Brian Kelly dat de ontwikkeling van BITCOIN nog in een bijzonder vroeg stadium zitten. Het is moeilijk om BITCOIN met iets te vergelijken, maar je kan de ontwikkeling van de technologie vergelijken met het internet van de jaren ’80. BITCOIN zal nog lang bestaan en de wereld veranderen, aldus Kelly.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

IMF relativeert de gevaren van cryptomunten

Cryptomunten vormen geen directe bedreiging voor de financiële stabiliteit in de wereld. Dat stelt topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). 

Volgens haar is er vaak aandacht voor de risico's en andere nadelen van bijvoorbeeld de BITCOIN. De voordelen van digitale valuta's moeten evenwel niet worden vergeten, vindt Lagarde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Pantera Capital verwacht nieuw record voor BITCOIN binnen de 12 maanden

Pantera Capital Management, een van de voornaamste investeringsfondsen in cryptomunten, voorspelde recent de bodem voor BITCOIN. Ze zien $6.500 als de absolute bodem van deze berenmarkt en verwachten nu een nieuw record binnen de 12 maanden.

Wie nu BITCOIN koopt, heeft historisch gezien een grote kans om binnen het jaar een rendement van 285% te behalen, aldus Pantera Capital.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Tim Draper: BITCOIN eind 2018 op $25.000 en $250.000 tegen 2022

Vorige week donderdag schoot de prijs van BITCOIN op korte tijd $1.000 hoger en sinds vorige week vrijdag noteert de grootste cryptomunt ter wereld weer boven $8.000 per BTC. Volgens Pantera Capital heeft BITCOIN nu zijn bodem gezien. En als we expert Tim Draper mogen geloven, kan BITCOIN tegen 2022 zelfs stijgen naar $250.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs