EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 231 tot 235 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Onderwereld ruilt BITCOIN in voor andere cryptomunt

In de onderwereld heeft de BITCOIN al een groot deel van zijn populariteit ingeboet. Nochtans werd de virtuele munt in criminele middens graag als een betaalmiddel voor allerlei duistere transacties gebruikt.

Inmiddels is echter gebleken dat ook die activiteit een spoor achterlaat dat door speurders kan worden opgepikt. Dat heeft te maken met de blockchain, de technologie waarop de BITCOIN-handel functioneert.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

BITCOIN haalt niet eens top 10 van meest lucratieve cryptomunten

De laatste maanden van 2017 werden gekenmerkt door een zelden geziene hype rond cryptomunten. De BITCOIN steeg op een bepaald moment duizenden euro’s per dag, maar kende op het einde van het jaar toch een klein dipje. Toch was investeren in BITCOIN in 2017 heel lucratief. De virtuele munt steeg op een jaar tijd namelijk met 1.318 procent. Allesbehalve slecht dus, maar niet genoeg om de top tien van meest winstgevende cryptomunten te halen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

1 op 5 koopt BITCOIN met geleend geld

Ongeveer één op vijf investeerders in BITCOIN heeft zijn belegging met geleend geld betaald. Dat zegt een enquête van de financiële dienstverlener Lendedu, gespecialiseerd in persoonlijke leningen, bij nagenoeg zevenhonderd BITCOIN-investeerders.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Goldman Sachs start in juni met BITCOINhandel

Tegen juni 2018 jaar zal de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs een handelsplatform voor cryptovaluta hebben opgestart. Dat hebben een aantal bronnen tegenover het persbureau Bloomberg gezegd.

Op dit ogenblik zou de bank in New York een team specialisten terzake samenstellen. Ook zou worden bekeken welke specifieke elementen en eventuele problemen bij de handel zouden kunnen zijn gemoeid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Azië in de greep van de BITCOINmanie

In Azië kan een opmerkelijke interesse in cryptomunten zoals de BITCOIN worden opgemerkt. Ook pogingen van de autoriteiten om het fenomeen in te dijken, lijken de belangstelling alleen maar te hebben aangewakkerd.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs