EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 231 tot 235 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Een aparte manier om je cryptomunten te bewaren

Ben jij op zoek naar een veilige manier om je cryptomunten te bewaren? Dan kan je misschien inspiratie opdoen bij Martijn Wismeijer. De Nederlander is heel voorzichtig als het aankomt op het bewaren van zijn BITCOINs. In 2014 heeft hij namelijk twee NFC (near field communication) chips laten implanteren in zijn handen. Toch een beetje drastisch als je het ons vraagt. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

De BITCOIN koers steeg donderdag 15% in 1.5 uur, short-squeeze of een nieuwe rally?

De BITCOIN koers steeg donderdag 15% in 1.5 uur, short-squeeze of een nieuwe rally? Woensdag 12 april maakte de BITCOIN koers een kortstondige rally mee. In een paar uur tijd ging de koers meer dan 15% omhoog, van 5550 euro naar iets meer dan 6400 euro. De koers lijkt zich sindsdien enigzins gestabiliseerd te hebben en schommelt nu rond de 6500 euro. Koerswatchers zaten al een tijdje te wachten op een uitbraak en ze leken hiermee gelijk te krijgen. Een andere verklaring is dat deze prijsstijging te maken heeft met een zogenaamde short squeeze.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Uw loon in BITCOIN? In Japan is het mogelijk!

Jazeker! De Japanse GMO Internet Group biedt zijn werknemers de mogelijkheid hun loon in BITCOIN te ontvangen. Of in ieder geval een deel. Zij die hiervoor opteren krijgen er nog een bonus van 10 procent bovenop! Het minimum is 10.000 Yen en het maximum 100.000 Yen. Oftewel van 75 euro tot 750 euro. Het aanbod wordt geleidelijk uitgebreid tot alle 4000 werknemers. Letterlijk wat je noemt een ‘variabel loon’ dus…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

'Medewerker beurs steelt 438 BITCOINs van klanten'

De Indiase BITCOINbeurs Coinsecure is ruim 438 BITCOINs van klanten verloren. De tegoeden zijn mogelijk gestolen door een medewerker. Dat stelt Coinsecure in een verklaring op zijn website.

De verdwenen bitcons zijn tegen de huidige koers ongeveer 3 miljoen euro waard. Het bedrijf vergoedt de verliezen van klanten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Pantera Capital: “BITCOIN heeft bodem bereikt”

De laatste twee dagen op de cryptomarkt waren spectaculair en de derde positieve dag is alvast ingezet. Volgens Pantera Capital, één van de grotere crypto hedgefondsen, is het nu een goed moment om BTC te kopen. Ze zijn ervan overtuigd dat de bodem is bereikt en dat de waarde van BTC alleen maar kan gaan stijgen de komende maanden. De opwaartse trend is ingezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs