Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 231 tot 235
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

BITCOIN is de nieuwe internetbubbel

Volgens vermogensbeheerder Mike Novogratz is BITCOIN als een nieuwe internetbubbel, die nog veel potentieel heeft om verder te stijgen. In een interview met Bloomberg zegt hij dat de waarde van BITCOIN en andere virtuele munten eerst nog veel verder zal stijgen, voordat de prijs weer terugzakt naar een realistischer niveau. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

BITCOIN-transacties door JP Morgan

De Amerikaanse zakenbank JP Morgan Chase blijkt aan BITCOIN gerelateerde transacties uit te voeren, ondanks het feit dat de CEO van de bank vorige week flink uithaalde naar het digitale betaalmiddel.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Chinezen trekken stekker uit BITCOIN

De dagen van de BITCOIN in China lijken geteld. Bankregulators in Peking en Shanghai hebben de sluiting bevolen van de platformen waarop het cryptogeld verhandeld wordt. Dat melden Chinese staatsmedia.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

CEO JP Morgan slaat de bal mis over blockchain-technologie

Jamie Dimon, de CEO van Amerikaanse investeringsbank JP Morgan Chase, heeft BITCOIN de oorlog verklaard. Hij deed dat in een zeer giftige toespraak op een conferentie van institutionele investeerders in New York, eerder deze week.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Chinese BITCOINbeurs stopt ermee: waarde cryptomunt keldert

De BITCOIN is vandaag opnieuw sterk in waarde gedaald. In vijf dagen is ruim een derde van de marktwaarde verdampt. BTC China, een van de grootste Chinese handelsplatforms voor het digitale betaalmiddel, liet weten dat het de handel eind deze maand onder druk van de overheid staakt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$