EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 231 tot 235 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Grafiek: “De BITCOIN heeft wel ergere dalingen meegemaakt”

De cryptomarkt was de absolute winnaar van het jaar 2017. Tegen bijna alle verwachtingen in wisten de digitale munten record na record te bereiken. Op de valreep van 2017 wist de BITCOIN zelfs de grens van 20.000 dollar te bereiken. Toch is het sindsdien bergafwaarts gegaan met de grootste digitale munt van de wereld.

De BITCOIN wist tijdens de afgelopen weken zelfs onder de grens van 6.000 dollar te komen. Op dit moment noteren we alweer flink hoger, maar dat was toch wel even schrikken voor de ‘cryptoliefhebbers’. Toch lijkt het merendeel van de cryptobeleggers niet bepaald onder de indruk te zijn van de recente daling. De beleggers die immers al wat langer meelopen in de cryptosector, hebben al voor hetere vuren gestaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

BITCOIN steeds minder populair op het dark web, andere munten krijgen de voorkeur

De cryptomarkt kent op zijn minst twee type mensen. Beleggers die proberen om laag in te kopen en hoog te verkopen. En mensen die de munten gebruiken om transacties mee te doen, onder andere door criminelen. Tot voor kort kreeg de BITCOIN de voorkeur om transactie mee te doen. Maar gebruikers op het dark web lijken steeds meer voor litecoin en dash te gaan.

Het dark web is een plek op het internet waar je vrijwel anoniem je ding kan doen. Het is geweten dat hier wapens, drugs, en andere zaken worden verhandeld. Deze illegale goederen worden heel vaak aangekocht met de populaire BITCOIN omdat kopers en verkopers hierdoor moeilijker te traceren zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Litecoin Cash, de eerst hard fork van Litecoin komt eraan, maar niet zonder de nodige controverse

Bij blok 1.371.111 van Litecoin, de lichtere versie van BITCOIN, zal de eerste hard fork van Litecoin plaatsvinden. Vermoedelijk zal dit gebeuren rond 18 of 19 februari, en het zal de geboorte inluiden van Litecoin Cash. Maar er heerst nu al de nodige controverse rond Litecoin Cash.

Iedereen die Litecoin in zijn bezit heeft op het moment van de hard fork, zal 10 tokens van Litecoin Cash ontvangen. In navolging van BITCOIN Cash, de meest succesvolle hard fork van BITCOIN, wil het team achter Litecoin Cash ook van deze nieuwe cryptomunt een succes maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

BITCOINspot.nl leest: "Hoe word ik een BITCOIN Miljonair" door Mark Koster

Dit boek was ik al vaker tegengekomen maar afgaande op de titel was ik een beetje bang voor wat er in zou staan. Pas toen ik Mark een vlammend betoog had zien houden voor een groep gretige BITCOIN-beginners werd het besluit genomen om zijn boek het voordeel van de twijfel te geven. De gedachte was: als hij in zijn boek net zo onderhoudend is als tijdens zijn live optredens dan kan het niet stuk. Het boek stelde in dat opzicht niet teleur maar er zijn nog wel wat kanttekeningen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

BITCOIN moet nu kiezen: terug naar $5.000 of verder naar $10.000

Afgelopen zaterdag klokte BITCOIN boven $9.000, een stijging van maar liefst 50% ten opzichte van het dieptepunt van $6.000. Maar op zondag viel BITCOIN terug tot $8.000. Momenteel blijft de grootste cryptomunt ter wereld daar boven, maar enkele technische signalen laten zien dat het tijd is om te kiezen: terug omlaag naar $5.000 of verder omhoog naar $10.000.

Sinds de piek van $20.000 zit BITCOIN in een dalende trend van steeds lagere toppen. Op het dieptepunt van $6.000 was de technische trendindicator RSI gedaald tot onder 30. Dit is een sterk oververkocht signaal waarop BITCOIN dan ook herstelde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs