EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 241 tot 245 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Vlaamse wetenschapper wint BITCOIN door kraken DNA

Sander Wuyts, een wetenschapper actief aan onder meer de Universiteit Antwerpen heeft een al jaren lopende wedstrijd gewonnen, waarbij een Britse wetenschapper informatie in synthetisch DNA had verstopt. Door zijn werk slaagde hij als eerste in die taak, die hem een BITCOIN oplevert. Of zijn prijs veel waard is, zal afhangen van de koers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Tiener (19) die rijk werd met BITCOIN: “Eigen schuld als je binnen 10 jaar geen miljonair bent”

Erik Finman is een 19-jarige Duitser die rijk werd met BITCOIN. Volgens de tiener zijn er, ondanks de recente terugval van de cryptomunten, nog steeds mogelijkheden om veel geld te verdienen. “Word je in de komende tien jaar geen miljonair, dan is dat je eigen schuld”, zegt hij in een interview met Business Insider.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

BITCOIN kan nooit winnen, want de overheid zal de controle over het geld nooit loslaten

Cryptomunten hebben geen enkele toekomst. De autoriteiten zullen immers nooit de controle over het geldsysteem willen opgeven. Dat betoogt columnist Jim Edwards in Business Insider.

De BITCOIN belooft anonimiteit en onafhankelijkheid en dat kunnen de autoriteiten volgens Edwards nooit toelaten. Een systeem op basis van cryptomunten zou immers het einde van de macht van de overheid betekenen en dat zullen regeringen nooit dulden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Is de BITCOIN het alternatief voor ‘de Zwitserse bankrekening’? Overheden zetten strijd tegen crypto’s in

De meeste cryptomunten krijgen opnieuw klappen nu ook India heeft beslist de handel in BITCOINs sterk te gaan reguleren. Vorige week was de neerwaartse beweging al ingezet toen zowel China als Zuid-Korea acties tegen de crypto’s hadden uitgevaardigd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 januari 2018

BITCOIN na de crash… hoe met het nu verder?

Investeren in cryptocurrencies kan je op heel korte tijd enorm veel geld opleveren. Verhalen van believers die hun investering verveelvoudigd zagen (en nog steeds zien), zijn al lang geen ver-van-ons-bed-show meer. Iedereen kent wel iemand die een slimme investering maakte en een hoop (virtueel) geld verdiende. Maar laat ons even duidelijk zijn: cryptomunten zijn geen ‘slimme’ investering. Speculeer, want dat is het, er dus je spaarcenten niet op. Het zou je met een enorme kater kunnen achterlaten.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs