EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 241 tot 245 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Mogelijk Europese regelgeving voor cryptovaluta

Europa moet openstaan voor cryptovaluta, zoals de BITCOIN. Maar dan moeten consument en belegger wel beter tegen de risico's van het virtuele geldsysteem worden beschermd. 

Europa moet openstaan voor cryptovaluta, zoals de BITCOIN. Maar dan moeten consument en belegger wel beter tegen de risico's van het virtuele geldsysteem worden beschermd. 

Dat zegt EU-commissaris Valdis Dombrovskis (financiële stabiliteit) na afloop van een eerste bijeenkomst in Brussel over cryptovaluta. Dombrovskis sluit Europese wetgeving niet uit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

De grootste cryptocurrency hacks op een rijtje

De mensen die de cryptomarkt een beetje volgen weten allemaal nog goed toen MtGox, toentertijd de grootste BITCOIN exchange, zijn deuren moest sluiten. Een gigantisch aantal BITCOIN verdween. Het equivalant van 480 miljoen dollar was de schade. We hebben onderaan de grootste cryptocurrency hacks op een rijtje gezet.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

Bitpraat #6 'de ontwikkeling van BITCOIN staat niet stil' met Aaron van Wirdum

In deze zesde aflevering van bitpraat hebben we uitgebreid gesproken met crypto-journalist Aaron van Wirdum. Aaron legt in dit gesprek uit waarom BITCOIN nog steeds de meest veelbelovende cryptocurrency is. Ook blikken we terug op de technologische ontwikkelingen op BITCOIN gebied +van het afgelopen jaar. Daarnaast legt hij uit waar er momenteel nog aan gewerkt wordt en wat we ervan kunnen verwachten. Aandacht dus voor het lightning netwerk, sidechains, schnorr signatures en nog veel meer.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

Geld verdiend met BITCOIN? Fiscus wil 33% van uw winst

Geld De fiscus heeft het advies gekregen om winst die afkomstig is van handel in cryptomunten voortaan te belasten aan 33 procent. Dat is het tarief dat gebruikt wordt voor beleggingen met een speculatief karakter.

Geld De fiscus heeft het advies gekregen om winst die afkomstig is van handel in cryptomunten voortaan te belasten aan 33 procent. Dat is het tarief dat gebruikt wordt voor beleggingen met een speculatief karakter.

Een en ander blijkt uit een advies van de ‘Dienst Voorafgaande beslissingen in fiscale zaken’ (DVB), die richtlijnen geeft over de manier op fiscale wetgeving moet worden toegepast. In een nieuwsbrief van de DVB wordt het voorbeeld aangehaald van een student die een applicatie ontwikkelde voor de automatische aan- en verkoop van BITCOINs. Hij maakte winst met zijn verrichtingen. De DVB is van mening "dat beleggingen in virtuele munten doorgaans een speculatief karakter hebben" en dan geldt dus het belastingtarief van 33%.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 februari 2018

Systeemfout zorgt er bijna voor dat een Japanner voor $20.000 miljard BITCOINs kan kopen … zonder te betalen

De Japanse cryptobrokers blijven niet gespaard van enige problemen. Een recente systeemfout bij Zaif Cryptocurrency Exchange zorgde ervoor dat gedurende 18 minuten klanten BITCOINs konden kopen zonder daarvoor te betalen. Een klant had dit snel begrepen en probeerde deze BITCOINs snel terug te verkopen. Helaas viel hij door de mand omdat hij ‘iets’ te gretig was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs