EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 241 tot 245
Geplaatst op: maandag 13 november 2017

Infographic: 62 interessante feiten over BITCOIN

Hieronder in de infographic 62 interessante feiten over BITCOIN. Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig al 1354 BITCOIN-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinden (en dat er soms BITCOINautomaten worden gestolen)? Dat de grootste digitale valuta inmiddels ruim 6 miljoen gebruikers heeft? Dat Japan sinds 1 april 2017 BITCOIN als legitiem betaalmiddels accepteert, maar dat de digitale valuta illegaal is in Equador, Bolivia, Saudi Arabië en Bangladesh?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 13 november 2017

BITCOIN koers reageerde op goede nieuws van afgeblazen segwit2x

De BITCOIN prijs fluctueerde woensdag flink na het goede nieuws dat de omstreden segwit2x afsplitsing (in ieder geval voorlopig maar waarschijnlijk helemaal) niet doorgaat. De omstreden "fork" was al gevaarlijk en overbodig maar het team achter segwit2x is gelukkig zelf ook tot de conclusie gekomen dat de segwit2x fork teveel verdeeldheid veroorzaakt en dat er te weinig steun voor is in de BITCOIN gemeenschap. Vlak na de aankondiging steeg de prijs scherp met 4% om daarna meteen weer met 8% te dalen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 13 november 2017

U betaalt al in BITCOIN, maar weet het alleen nog niet!

BITCOINliefhebbers hebben 101 argumenten waarom BITCOIN het betaalmiddel van de toekomst zal worden. Een van die argumenten is dat het internationale betalingen vergemakkelijkt en dat je internationale transacties zullen afgehandeld worden met BITCOIN zonder dat je het zelf beseft. Alleen is dat geen toekomscenario meer… het is realiteit!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 november 2017

De grote ‘BITCOIN’-bubbel?

Vele signalen wijzen erop dat het verhaal van de BITCOIN een nieuwe fase is ingegaan. Dat blijkt uit de toenemende aandacht die online en in de bredere wereld aan de virtuele munt wordt besteed.

Dat staat in een column van het magazine The Economist. Er wordt echter gewaarschuwd dat die nieuwe fase in een bubbel en een instorting van de markt dreigt te zullen uitmonden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 9 november 2017

Satoshi Nakamoto multimiljardair en 61 andere feiten over BITCOIN

Wist u dat er tegenwoordig al 1354 BITCOIN-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinde?

Wist u dat er tegenwoordig al 1354 BITCOIN-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinde?

En dat Satoshi Nakamoto, de oprichter van BITCOIN, inmiddels multimiljardair is? Lees meer feiten op Biflatie.nl

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs