EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 241 tot 245 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 30 april 2018

BITCOIN is gewoon zoals geld

Wat is geld? Wanneer we betalen met een bankkaart, onze portemonnee opentrekken in de supermarkt of kijken op onze bankrekening, is het duidelijk wat geld is. Maar wanneer het over BITCOIN gaat, is het allemaal minder duidelijk. Toch heeft BITCOIN enkele gemeenschappelijk eigenschappen met geld, en dan vooral cash geld.

BITCOIN lijkt veel meer op cash geld dan je zou verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Favoriete cryptomunt van Crypto Hedge Fund Pantera: Icon

Pantera Capital is een van de leidinggevende hedgefunds in cryptoland. CEO Dan Morehead ziet cryptomunten nog veel meer stijgen in de komende jaren. Zo’n 10% van het hedgefund investeert in BITCOIN, maar de favoriete cryptomunt is Icon.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 29 april 2018

‘Waarde cryptomarkt bereikt $40 biljoen binnen 10 jaar’

In een interview met Bloomberg praat Dan Morehead, de CEO van hedgefonds Pantera Capital Management LP, over de cryptomarkt en zijn hedgefonds. Hij laat weten dat BITCOIN volgens hem momenteel een ‘screaming buy’ is. Ook denk hij dat de cryptomarkt nog fors kan gaan groeien. De huidige waarde van BITCOIN ligt op moment van schrijven rond de €7800,-. Zijn hedgefonds heeft momenteel ongeveer één miljard aan crypto onder beheer. Ongeveer 10% van deze investeringen zijn BITCOIN en hij heeft in totaal 60 crypto’s op de balans.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Hoeveel BITCOIN is er inmiddels al gemined?

Veel mensen vragen zich af hoeveel BITCOIN er inmiddels al is gemined. Nu, het schiet aardig op. Op 26 april 2018 is de 17 miljoenste BITCOIN gemined. Met een maximaal aantal van 21 miljoen BITCOINs is dit een belangrijke mijlpaal voor de eerste en veruit grootste cryptocurrency ter wereld. Meer dan 80% van alle BITCOINs is inmiddels dus gemined. Daarmee wordt de schaarste van de steeds populairder wordende cryptocurrency nogmaals benadrukt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Tom Lee verkiest BITCOIN boven BITCOIN Cash

Er is de laatste tijd weer veel animo tussen de aanhangers van BITCOIN en de aanhangers van BITCOIN Cash. De upgrade voor BITCOIN Cash van 15 mei trekt veel aandacht en kapitaal aan naar de eerste hard fork van BITCOIN. Fundstrat analist Tom Lee ziet dat BITCOIN Cash momenteel veel te hard gestegen is terwijl BITCOIN bodemt. Hij verkiest dan ook BITCOIN boven BITCOIN Cash.

Zo zei Lee, die een koersdoel heeft van $25.000, op CNBC het volgende:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs