EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 351 tot 355 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 20 december 2017

Vergeet de BITCOIN, litecoin steeg 10.000% op 12 maanden

In alle heisa rond de BITCOIN heeft een andere crypromunt, de litecoin, in alle stilte een onwaarschijnlijke koersexplosie gemaakt.

In alle heisa rond de BITCOIN heeft een andere crypromunt, de litecoin, in alle stilte een onwaarschijnlijke koersexplosie gemaakt.

Litecoin is een peer-to-peer online betalingsmiddel dat real-time, bijna kosteloze betalingen toelaat naar eender wie in de wereld. Het is een open source, globaal betalingsnetwerk, zonder enig centraal gezag. Het netwerk wordt beveiligd door wiskundige formules en laat individuen toe hun eigen financiën te controleren. Litecoin is gemaakt met de intentie om het concept van BITCOIN te verbeteren. Daarbij spelen enkele technische verschillen een rol.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 december 2017

BITCOIN vooral populair in opkomende economieën

De handel in BITCOIN groeide dit jaar sneller in opkomende landen dan in ontwikkelde economieën, zo schrijft Bloomberg op basis van cijfers van LocalBITCOINs. Het gebruik van de virtuele munt nam het meeste toe in landen waar de regering probeerde de handel aan banden te leggen. Daarmee lijkt BITCOIN een nieuwe vluchthaven te worden in landen waar de financiële repressie toeneemt of waar de regering minder stabiel is.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 18 december 2017

Crypto-valuta: Is er bubbelvorming of is dit pas het begin?

De prijs van BITCOIN stond afgelopen weekend bijna op $20.000. Wereldwijd wordt door officiële instanties gewaarschuwd voor bubbelvorming, ook door onze eigen AFM en DNB. Vergelijkingen worden gemaakt met de tulpenmanie en de dot-comcrisis. Gelet op alleen het koersverloop kan worden gesteld dat er sprake is van bubbelvorming. Of is er misschien wat anders aan de hand en is dit pas het begin?

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 18 december 2017

'BITCOIN: Much ado about nothing.'

Beleggen in BITCOINs? Prima, maar weet wat je doet, zegt macro-econoom en BNR-economie-commentator Kees de Kort.

Beleggen in BITCOINs? Prima, maar weet wat je doet, zegt macro-econoom en BNR-economie-commentator Kees de Kort.

Een van de dingen die je je moet realiseren als je BITCOINs koopt, zegt De Kort, is dat er geen toezicht is. 'Als je op je smartphone BITCOINs hebt zitten en je smartphone wordt gejat, ben je ze kwijt. En er worden ook nog wel eens BITCOINs gehackt bij websites. Ook weg. En dan heb je natuurlijk geen verhaal.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Elektriciteitsverbruik BITCOIN is gewoon onhoudbaar

De grote populariteit van de BITCOIN heeft een opmerkelijk ecologisch neveneffect. De creatie van virtuele munten eist immers gigantische hoeveelheden elektriciteit. Die praktijk dreigt een belangrijke hinderpaal te worden voor de inspanningen die worden gedaan om de klimaatverandering te beperken.

Dat zegt klimaatspecialist Eric Holthaus, die gewag maakt van een elektriciteitsverbruik van ongeveer 31 terawattuur per jaar.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs