Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 351 tot 355
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Is BITCOIN een belegging waard of niet?

Is BITCOIN nu een belegging of niet? De populaire cryptomunt heeft al de nodige volatiliteit achter de rug. Maar het wordt steeds duidelijker dat BITCOIN interessante opties biedt. In 2016 steeg de munt al meer dan 100% in waarde en ook 2017 is tot nu toe een sterk jaar, ondanks enkele tegenslagen. Beleggen in BITCOIN of niet beleggen in BITCOIN, that’s the question.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Zal er een crypto opstaan die BITCOIN overstijgt?

Er lijkt een grote verschuiving te ontstaan in voorkeur van bezitters van crypto munten. Als u dat dacht de meest gekke gebeurtenissen de wereld verlaten hebben, dan kan u zich gaan opmaken voor enkele grote verrassingen.

BITCOIN, ooit begonnen als 0, lange tijd enkele slechts enkele dollars waard, maar nu zeer stabiel boven de $1.000, sterker nog, waardevoller dan goud! Al jaren geleden schreef ik over de BITCOIN en de waarschijnlijkheid dat deze digitale cryptomunt ooit waardevoller zou worden dan goud. Een gedachte die me destijds gek leek, maar zeker niet onwaarschijnlijk.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

Is er leven na de BITCOIN ETF?

Is er leven na de BITCOIN ETF? In juli 2013 besteedden wij er al aandacht aan maar Afgelopen vrijdag 10 maart was het dan zover. Het was erop of eronder voor de BITCOIN ETF van de Winklevoss broertjes. Het liep echter slecht af. Het beoogde investeringsvehikel, waarmee grote investeerders makkelijker zouden kunnen investeren in BITCOIN, werd afgekeurd door de autoriteiten. De prijs, die de weken ervoor flink was gestegen, kelderde van 1200 naar 1000 euro en wederom werd BITCOIN weer dood verklaard door allerlei zogenaamde experts.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

BITCOIN-ETF niet goedgekeurd door Amerikaanse SEC

Afgelopen zaterdag 11 maart liep de deadline van de Amerikaanse financiële toezichthouder, de Securities and Exchange Commission (SEC), af om een beslissing te nemen omtrent een verandering in de regelgeving van ETF’s.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

BITCOIN-ETF afgewezen: prijs schiet omhoog

BITCOIN lijkt echt niet stuk te krijgen. In de aanloop naar de beslissing van de SEC omtrent een BITCOIN-ETF steeg de prijs voor 1 BTC tot boven $1.300. Nadat de ETF werd afgewezen daalde de BITCOIN prijs in een flash crash naar $1.000 om daarna in snel tempo weer te herstellen tot boven $1.200.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$