Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 356 tot 360
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017

SEC keurt indextracker BITCOIN af, munt verliest 18 procent van waarde

Vrijdag was het even schrikken voor beleggers en investeerders die in het bezit zijn van de virtuele munt BITCOIN. De relatief nieuwe en digitale munt verloor maar liefst 18 procent van zijn waarde na een afkeuring van de Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) om een BITCOIN-indextracker te lanceren op de financiële markten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 11 maart 2017

BITCOIN zakte gister even flink in waarde

De virtuele munt BITCOIN is vrijdagavond in een klap fors minder waard geworden. De koers zakte in korte tijd wel 18 procent nadat bekend was geworden dat de Amerikaanse beurswaakhond SEC niet akkoord gaat met een voorstel voor het opzetten van een zogenoemde indextracker voor de BITCOIN.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017

BITCOIN schiet door het dak: $1350 nieuwe ‘all-time-high’

Vrijdagmiddag omstreeks 14:20 maakte de BITCOINprijs een merkwaardige beweging omhoog. BITCOIN werd enorm volatiel en ging van bijna $1.350 weer terug naar $1.236 om vervolgens nog enorm volatiel weer rond de $1.250 te bewegen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

Volgens deze analisten haalt BITCOIN de grens van $3.000 tegen het einde van het jaar

Eens was BITCOIN een ideaal middel om geld wit te wassen en criminele activiteiten mee te financieren. Nu zet de cryptomunt de financiële wereld op zijn kop. BITCOIN wordt steeds meer geaccepteerd als waardig alternatief betaalmiddel. En de prijs kan veel hoger dan de meeste mensen op dit moment durven dromen. Verschillende analisten vinden $3.000 tegen het einde van het jaar niet overdreven.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

BITCOIN of Goud?

We krijgen dagelijks tientallen vragen van onze lezers. Het valt ons de jongste dagen weer op, dat we weer meer vragen krijgen over goud. En over BITCOIN. En specifiek een combinatie van de twee!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$