EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 356 tot 360 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

Koers BITCOIN duikt kort onder 8.000 dollar

Beleggers in de BITCOIN konden weer even opgelucht ademhalen doordat de koers wat opveerde. Vrijdag aan het eind van de middag was de koers opgelopen tot net boven de 9.000 dollar.

De koers zakte eerder vrijdag kort tot onder de 8.000 dollar, een koersverlies van ruim 16 procent, volgens de website Coinmarketcap. De BITCOIN is met de val op vrijdag, deze week al meer dan 30 procent van zijn waarde kwijtgeraakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

BITCOIN levert opnieuw aan waarde in

Beleggers in de BITCOIN, en dan vooral zij die hopen op een verdere waardestijging van de cryptomunt, zullen de koersontwikkeling de laatste weken met enig afgrijzen volgen. De waarde van de BITCOIN zakte vandaag in korte tijd tot onder de 8000 dollar. Daarmee is de virtuele munt deze week al meer dan 30 procent van zijn waarde kwijt. Ook andere cryptovaluta’s leverden in.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

Grote banken weren BITCOIN-ondernemers

Grote Nederlandse banken weigeren ondernemers in cryptovaluta's aan een zakelijke rekening te helpen, omdat de financiële instellingen vrezen voor integriteitsrisico's.

Grote Nederlandse banken weigeren ondernemers in cryptovaluta's aan een zakelijke rekening te helpen, omdat de financiële instellingen vrezen voor integriteitsrisico's.

Dat concludeert ondernemersmagazine Sprout donderdag na een rondgang langs banken.

ING, Rabobank, Aegon-dochter Knab en ABN Amro zijn niet bereid om ondernemers in deze branche te voorzien van een zakelijke betaalrekening.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

Nee: er zijn geen concrete plannen voor een BITCOIN verbod in India

Geen concrete plannen voor BITCOIN verbod in India De Indiase minister van Financien, Arun Jaitley, heeft vandaag in een speech aangegeven dat de Indiase regering cryptocurrencies niet zien als een legale vorm van geld. Daarnaast gaan ze er, volgens eigen zeggen, voor zorgen dat cryptocurrencies niet gebruikt kunnen worden om illegale activiteiten mee te financieren. De regering blijft wel proactief onderzoek doen naar de mogelijkheden van Blockchain. Er is dus voor zover geen sprake van 1: een verbod op handelen in BITCOIN of 2: het bezit van BITCOIN.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

Koers BITCOIN naar laagste stand sinds november

De waarde van de BITCOIN is gezakt naar het laagste niveau in meer dan twee maanden. De cryptomunt zakte donderdag volgens Coinmarketcap bijna 9 procent tot 9.400 dollar.

De BITCOIN is nu weer terug op het niveau van voor zijn laatste grote koerssprongen. Begin december slechtte de cryptovaluta in korte tijd de mijlpalen van 10.000, 15.000 en 20.000 dollar.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs