EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 401 tot 405
Geplaatst op: donderdag 16 maart 2017

BITCOIN slurpt energie

Een BITCOIN is bijna net zo duur als een ounce goud. Wat heeft u liever?

Een BITCOIN is bijna net zo duur als een ounce goud. Wat heeft u liever?

Ik weet het voor mezelf wel. Ik ga voor goud, maar daarbij wil ik wél kunnen genieten van de snelheid en relatieve lage kosten van de transacties met BITCOIN.

Ik wissel echter zelf zo snel mogelijk weer in voor goud.

Er is echter nog iets met BITCOIN.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 15 maart 2017

Ethereum en Dash profiteren van afkeuring BITCOIN-ETF

Terwijl BITCOIN afgelopen weekend het zwaar te verduren kreeg wegens het feit dat de Amerikaanse waakhond SEC geen toestemming gaf voor een zogenaamde BITCOIN-ETF, wisten andere cryptovaluta – Dash en Ethereum – flink te profiteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 maart 2017

Nieuwe digitale munt slaagt waar enkel BITCOIN eerder in slaagde

We hebben het de laatste tijd al eens een keer eerder gehad over Ethereum. Deze redelijk nieuwe digitale munt is net als BITCOIN aan een sterke prestatie bezig. Afgelopen week steeg de Ether, de munt gekoppeld aan de onderliggende blockchain technologie van Ethereum, tot $30. Hierdoor heeft Ethereum een marktwaarde van meer dan $2 miljard, iets waar enkel BITCOIN eerder in slaagde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

Is BITCOIN een belegging waard of niet?

Is BITCOIN nu een belegging of niet? De populaire cryptomunt heeft al de nodige volatiliteit achter de rug. Maar het wordt steeds duidelijker dat BITCOIN interessante opties biedt. In 2016 steeg de munt al meer dan 100% in waarde en ook 2017 is tot nu toe een sterk jaar, ondanks enkele tegenslagen. Beleggen in BITCOIN of niet beleggen in BITCOIN, that’s the question.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

Zal er een crypto opstaan die BITCOIN overstijgt?

Er lijkt een grote verschuiving te ontstaan in voorkeur van bezitters van crypto munten. Als u dat dacht de meest gekke gebeurtenissen de wereld verlaten hebben, dan kan u zich gaan opmaken voor enkele grote verrassingen.

BITCOIN, ooit begonnen als 0, lange tijd enkele slechts enkele dollars waard, maar nu zeer stabiel boven de $1.000, sterker nog, waardevoller dan goud! Al jaren geleden schreef ik over de BITCOIN en de waarschijnlijkheid dat deze digitale cryptomunt ooit waardevoller zou worden dan goud. Een gedachte die me destijds gek leek, maar zeker niet onwaarschijnlijk.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs