EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 401 tot 405 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Van gezondheidszorg tot muziekstreaming: blockchain is zoveel meer dan BITCOIN alleen

De BITCOINs vliegen je de laatste maanden om de oren. Het principe van de cryptomunt is gebaseerd op blockchain of blokketen. En dat systeem gaat véél verder dan alleen maar de BITCOIN. The Guardian maakte een overzicht van vijf andere maatschappelijk relevante domeinen waarin blockchain een belangrijke rol kan spelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Starbucks: “Een betrouwbare crypto-munt komt er aan, maar het is niet BITCOIN

“Ik denk niet dat de BITCOIN de munt van vandaag of morgen is. Maar ik denk wel dat er één of enkele betrouwbare digitale munten uit de blockchaintechnologie zullen voortkomen.”

Dat heeft Howard Schultz, de voormalige CEO en stichter van de Amerikaanse koffieketen Starbucks, gezegd tijdens een conference call.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

Groot-Brittanië en VS uiten bezorgdheid over crimineel gebruik BITCOIN

[...]

Ze is niet alleen. Ook de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin uitte zijn bezorgdheid over het crimineel gebruik van cryptomunten. Volgens hem is dat de grootste zorg van de Amerikaanse regering als het gaat om digitale valuta. In China en Zuid-Korea, twee landen waar de BITCOIN erg populair is als beleggingsinstrument, gingen er de jongste weken steeds meer stemmen op om de handel in cryptomunten te reguleren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

Britse premier wil serieus kijken naar cryptovaluta

De Britse premier Theresa May vindt dat serieus moeten worden gekeken naar mogelijk crimineel gebruik van digitale munten zoals BITCOIN. Ze waarschuwt dat in dat geval actie kan worden genomen tegen cryptomunten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 24 januari 2018

06-BITCOIN

De Autoriteit Financiële Markten wil riskante beleggingen verbieden. 'Dat is allemaal weer een jaar te laat', stelt BNR-macro econoom Kees de Kort.

De Autoriteit Financiële Markten wil riskante beleggingen verbieden. 'Dat is allemaal weer een jaar te laat', stelt BNR-macro econoom Kees de Kort.

'Het kwaad is al geschied. Ze hebben hier eerder al eens wat over gezegd, maar ze hadden hier natuurlijk met twee benen gestrekt in moeten gaan. Mijn punt is: van mij mag je kopen wat je wil. Het is jouw geld, dat moet je allemaal zelf weten. Alleen, weet wat je koopt en wat de consequenties en risico's zijn. Als je daarvan doordrongen bent: ga je goddelijke gang maar. Maar met die cryptocurrencies is het allemaal een kwestie van “dat wil ik ook”. Wat koop je dan? Weet ik niet. Wat zijn de consequenties? Weet ik ook niet. Wat hoop je? Dat het meer waard wordt.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs