EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 401 tot 405 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 21 september 2017

Chinezen trekken stekker uit BITCOIN

De dagen van de BITCOIN in China lijken geteld. Bankregulators in Peking en Shanghai hebben de sluiting bevolen van de platformen waarop het cryptogeld verhandeld wordt. Dat melden Chinese staatsmedia.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 september 2017

CEO JP Morgan slaat de bal mis over blockchain-technologie

Jamie Dimon, de CEO van Amerikaanse investeringsbank JP Morgan Chase, heeft BITCOIN de oorlog verklaard. Hij deed dat in een zeer giftige toespraak op een conferentie van institutionele investeerders in New York, eerder deze week.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Chinese BITCOINbeurs stopt ermee: waarde cryptomunt keldert

De BITCOIN is vandaag opnieuw sterk in waarde gedaald. In vijf dagen is ruim een derde van de marktwaarde verdampt. BTC China, een van de grootste Chinese handelsplatforms voor het digitale betaalmiddel, liet weten dat het de handel eind deze maand onder druk van de overheid staakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Flinke dip in de BITCOIN koers door nieuws en geruchten uit China

Flinke dip in de BITCOIN koers door nieuws en geruchten uit China De BITCOIN koers is de afgelopen twee weken al flink aan het zakken en vandaag heeft de daling een versnelling ingezet. De voornaamste reden lijkt nieuws uit China welke de geruchten lijkt te bevestigen dat de Chinese regering de Exchanges aan gaat pakken. Als we de spaarzame berichten mogen geloven betreft het hier niet een verbod maar gaan de exchanges tijdelijk offline ivm aanscherpen van regulering. BTC China heeft in ieder geval zelf al preventief de maatregel genomen om eind deze maand handelen te stoppen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Eén van China’s grootste BTC-exchange stopt ermee

Eén van China’s grootste BITCOIN exchanges stopt met zijn activiteiten op 30 september. BTC China kondigde het nieuws donderdagmiddag aan via een tweet. De reden voor het stopzetten van de activiteiten is omwille van de strengere maatregelen die opgelegd worden door de Chinese regering. Het nieuws heeft een negatieve impact op de, reeds verzwakte, BITCOIN.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs