Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 406 tot 410
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 december 2016

Waarom BITCOIN stijgt en goud niet

Je zal je misschien hebben afgevraagd, “hoe zouden de goud- en zilverprijs erbij gestaan hebben indien de BITCOIN nooit uitgevonden zou zijn”. Immers, de ‘marktkapitalisatie’ van BITCOIN ($15 miljard) is de marktkapitalisatie kapitalisatie van zilver ($14 miljard) voorbijgegaan.

Beide assetclasses, edelmetaal en cryptogeld beschikken over veel gelijkenissen en hebben onder investeerders gelijkaardige aantrekkingskracht. Oneindig en gemakkelijk deelbaar, waardevast, het moet gemijnd worden, is een ruil- betaalmiddel, grote waarde in kleine fysieke volume, niet geliefd door overheden, nauwelijks of niet te traceren door overheden, alternatief voor cashgeld, en niet bij te drukken door centrale banken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 december 2016

BITCOIN op bijna 1000 dollar in vlucht naar veiligheid

De koers van de virtuele munt BITCOIN is dit jaar al meer dan verdubbeld. Ging vrijdag de koers van de virtuele munt al door de grens van 900 dollar, binnenkort lijkt de 1000 dollar per BITCOIN te worden getest. De BITCOIN noteert nu boven de 970 dollar.

Op het laagste punt begin dit jaar stond de BITCOIN nog op 370 dollar. Het maakt de virtuele munt veruit de best presterende valuta ten opzichte van de verder bijzonder sterke dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

Acht BITCOIN voornemens voor 2017

Van $433 op 1 januari 2016 naar bijna $960 op het moment van schrijven. Dat is de prijsontwikkeling van een BITCOIN in één jaar tijd. Tijd dus om iets zorgvuldiger om te springen met deze waardevolle asset dat in 2017 een heel grote kans maakt om waardevoller te worden dan een ounce goud. Hier volgen acht tips waarmee je de veiligheid van jouw BITCOINs voor 2017 en later aan strenge eisen laat voldoen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

BITCOINspot.nl bij radio1: "Je moet groter denken!"

BITCOIN is weer, zoals ze het bij radio1 noemen, "booming" en daarom werd ondergetekende uitgenodigd om wat uitleg te geven over de huidige BITCOIN rally. Wat hen betreft was BITCOIN nog niet zo groot want je kan er bijvoorbeeld: "niet mee naar de blokker". Mijn boodschap voor hen "Denk groter!". Dit is niet meer de tijd van de Blokker maar van het internet. BITCOIN is een stuk financieel gereedschap om financiele censuur mee te ontwijken. De prijsstijging van het laatste jaar is voor een groot deel het effect van het feit dat gereedschap op steeds meer manieren gebruikt wordt. Ik denk dat de boodschap best aardig overgekomen is maar ik zou zeggen oordeel zelf. Het fragment kan je hier beluisteren. Twitter

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Koers BITCOIN dit jaar meer dan verdubbeld

De koers van de virtuele munt BITCOIN is dit jaar al meer dan verdubbeld. Vrijdag ging de koers van de virtuele munteenheid al even door de grens van 900 dollar, meldt de Volkskrant.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$