EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
64
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
45
kliks
25
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Eerste Amerikaanse lobbygroep voor cryptovaluta is een feit

Grote Amerikaanse cryptovalutabedrijven richten een lobbyclub op, die hun belangen over moet brengen aan beleidsmakers en toezichthouders. De BLOCKCHAIN Association zou de eerste lobbyorganisatie voor deze bedrijfstak worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Vitalik Buterin (Ethereum): ‘Sterkste groei is achter de rug’

Volgens Vitalik Buterin, medeoprichter van Ethereum, ligt de grootste groei van cryptomunten achter ons. Die groei bereikte een top in december 2017. Vandaag heeft zo goed als iedereen wel eens gehoord van cryptomunten of BLOCKCHAIN. Dat betekent dat de sector in een volgende fase terecht komt. ‘Maar de groei van x1.000-rendementen gaan we niet meer meemaken’, aldus Buterin.

Op een conferentie in Hong Kong zei Buterin in een interview met Bloomberg dat de ‘awareness’ van cryptomunten al gepiekt heeft. Vorig jaar gingen cryptomunten x10, x100 of zelfs x300. Maar die groei gaan we niet meer zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Crypto Market Cap gedaald tot onder $200 miljard

De cryptomarkt is weer fors in elkaar gezakt. De Crypto market cap staat inmiddels weer onder de $200 miljard. Verder in uw wekelijkse Crypto Biflatie Bulletin (CBB): De markt voor fysieke crypto pinautomaten zal naar verwachting elk jaar met 50% groeien. In Californië kun je je vrijlating op borgtocht nu ook met bitcoin betalen. De Belgische Raad van State smeekt om wettelijke regelgeving omtrent cryptomunten want ziet ernstige juridische complicaties opduiken. En computergigant IBM stelt een nieuw wereldwijd betaalsysteem voor dat op crypto’s & BLOCKCHAIN draait.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Microsoft wordt in alle stilte een BLOCKCHAIN grootmacht

In alle stilte is Microsoft bezig om al zijn diensten te overbruggen met het gebruik van BLOCKCHAIN. 3 jaar geleden was Azure van Microsoft (na AWS van Amazon de belangrijkste speler in clouddiensten) het eerste cloudplatform dat BLOCKCHAIN integreerde. Vandaag wordt BLOCKCHAIN doorgetrokken naar andere diensten. Zo wordt Microsoft een van de dominante BLOCKCHAINspelers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

De BLOCKCHAIN-hype is over. Lang leve de BLOCKCHAIN!

Hier op Bitcoinspot.nl zijn we er al langer van overtuigd dat BLOCKCHAIN voornamelijk geschikt is voor digitaal geld zoals Bitcoin. Helaas is ons de afgelopen jaren verteld dat BLOCKCHAIN de oplossing is voor ongeveer alles. Verkiezingen, supply-chain ketens, het kan niet op. Jesse Frederik geeft in zijn recente artikel aan dat BLOCKCHAIN: 'een oplossing is voor bijna niets' en dat levert dus wat weerstand op bij BLOCKCHAIN-believers. Hoewel zijn artikel de BLOCKCHAIN-hype goed ontmaskert, slaat hij wellicht de plank toch mis.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs