EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Zwitsers federaal raadslid: “BLOCKCHAIN will penetrate our entire economy”

Eén van de zeven leden van de Zwitserse collectieve bondsraad verklaarde dat BLOCKCHAIN op een dag ‘onze hele economie zal binnendringen en hervormen’. Dat staat te lezen in een transcript dat op 21 juni door de federale afdeling van economische zaken, onderwijs en onderzoek is gepubliceerd.

De technologie achter crypto heeft al meermaals bewezen dat het ontzettend veel voordelen met zich meebrengt. Volgens experts is deze technologie een stap richting een nieuw financieel systeem waarin alles vlotter en kostenefficiënter zal verlopen. De Zwitserse bondsraad denkt er hetzelfde over.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

De geschiedenis en het ontstaan van bitcoin

Bitcoin is de populairste cryptocurrency en is opgebouwd met BLOCKCHAIN-technologie. Maar hoe is de digitale munt eigenlijk ontstaan?

Voor het ontstaan van bitcoin moeten we zo’n tien jaar terug in de tijd. (Hoe bitcoin precies werkt, wordt hier uitgelegd.)

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Vergelijking tussen BLOCKCHAIN en internet

Cryptomunten zoals bitcoin draaien op BLOCKCHAIN. De technologie wordt vaak het “web 3.0” en “het nieuwe internet” genoemd door experts. Waarom gaat die vergelijking op?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Wat zijn toepassingen van BLOCKCHAIN naast bitcoin en andere cryptomunten?

BLOCKCHAIN is tegenwoordig een vast begrip in de techwereld. Het is algemeen geweten dat bitcoin en andere cryptomunten draaien op deze technologie, maar wat kan BLOCKCHAIN daarnaast eigenlijk nog?

BLOCKCHAIN is de nieuwe baanbrekende technologie om transacties uit te voeren van digitale munten, zoals bitcoin of belangrijke gegevens. (Wil je weten wat BLOCKCHAIN precies is? Lees dan zeker dit artikel.)

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Brad Garlinghouse: “Verschillende banken zullen Ripple gebruiken in 2019”

Een straffe uitspraak van Ripple CEO Brad Garlinghouse, die eerder al in het nieuws kwam voor zijn vergelijking van de Bitcoin met Napster. Hij beweert namelijk dat verschillende grootbanken volgend jaar de BLOCKCHAIN van Ripple zullen gebruiken voor dagdagelijkse transacties. Ripple is momenteel een nieuw systeem aan het ontwikkelen voor deze toepassing.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs