EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

3 grote veranderingen dankzij de BLOCKCHAIN die revolutionair zijn

Wanneer het gaat om digitaal geld, dan gaat het vaak over de waardeveranderingen waar geld mee verdiend kan worden. Er wordt te weinig gesproken over de concrete mogelijkheden die de achterliggende platformen bieden. Uiteraard is de koerswaarde van Ripple interessant, maar is het niet veel spannender om te zien welke banken de BLOCKCHAINtoepassingen gebruiken om revolutionaire aanpassingen te doen in het wereldwijde betalingssysteem? We gingen op zoek naar nog drie andere grote veranderingen die niets te maken hebben met cryptovaluta en alles met de BLOCKCHAIN.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

De haat-liefde verhouding van Azië met crypto en BLOCKCHAIN

Zovele landen die Azië vormen tezamen. Evenveel meningen en standpunten ook tegenover digitale munt? Eigenlijk zijn er twéé kampen. Mastodont China houdt van BLOCKCHAIN en past die ook graag toe. Van cryptomunten, toch gebouwd op de technologie, wil de regering echter niets weten. Niet te controleren, beheersen, dus: verbieden die handel. Individuele burgers hebben ondertussen wel al een omweg gevonden. De rest van Azië omarmt zij het BLOCKCHAIN, zij het digitale munten, meest ook allebei.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Crypto: wat doen millenials, miljonairs en institutionelen?

Onderzoeken en polls wijzen op een groot engagement vanwege diverse participanten in crypto en BLOCKCHAIN. Van 22 procent en 27 procent van de ondervraagden. Tot wel 47 en 68 procent naargelang de categorie van gebruikers, investeerders en andere beleggers. Millenials, miljonairs en institutionelen werden ondervraagd en de resultaten zijn indrukwekkend.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Goud versus Bitcoin: wat is beter, wat is best?

Grayscale lanceert een campagne die anti-goud is en pro-bitcoin. ‘Drop Gold’ genaamd. We schrijven mei 2019. De bedoeling is goldbugs, fervente beleggers en believers in goud over te halen in cryptomunten te stappen. Grayscale is een ‘cryptocurrency asset management company‘ die onderdeel is van Barry Silbert’s Digital Currency Group. We zijn zelf grote voorstander van cryptomunten en BLOCKCHAIN technologie. Die zullen inderdaad de wereld zoals we die kennen veranderen. Maar men mag het nu ook weer niet te bont maken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Nederlandse centrale bank ‘uit’ zich over BLOCKCHAIN (nou ja…)

De houding van De Nederlandsche Bank in de persoon van woordvoerster Petra Hielkema is… lauw. Ten opzichte van de BLOCKCHAIN technologie en digitale munten. Op zijn best. Lauw, flauw, visch noch vleesch. Een standpunt van ‘ja, hm, nee, hm, maar…’ Hielkema is Division Director Payments and Market Infrastructure. Zowat heel de wereld, internationaal van handel en industrie, is er druk-druk mee in de weer. Elke dag haast zien nieuwe toepassingen het licht. Maar DNB wil er niet écht aan. We vragen ons af waarom. Is het angst voor de eigen positie? Of onwetendheid? We schrijven mei 2019 en DNB studeert er reeds drie jaar op… (!)

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs