EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Jesse Lund (IBM) : Bitcoin zal stijgen naar $1 miljoen

[...]

Uiteindelijk verwacht de BLOCKCHAIN expoert dat de prijs van Bitcoin naar de 1 miljoen dollar zal gaan stijgen en dat BLOCKCHAIN in de toekomst een grote rol gaat spelen in financiële en technische wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Naar een ‘global open source financial network’?

Wie geld zegt zal in de evoluerende digitale wereld natuurlijk aan cryptomunten denken. De BLOCKCHAIN technologie verandert daarbij geleidelijk ook de globale financiële wereld. De twee tezamen noemen we fintech of financiële technologie. Deze gaat de concurrentie aan met de traditionele wijze van financieren.’Global  open-source financial services infrastructure built on public BLOCKCHAINs — may be the next major digitization narrative after Fintech.’ Gedreven door de transformatie van analoge liquiditeit (deposito’s in een bankrekening) naar digitale liquiditeit (tokens in een digitale portefeuille).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Cryptomunten fors hoger (zoals voorspeld)

Over de hele lijn zijn op maandag 18 februari 2019 cryptokoersen gestegen en flink ook. Het overgrote deel van de 2.515 munten and counting staat in het groen. Met uitschieters van plus 40 procent. We gaan proberen deze plotse stijging te duiden. (‘Plots’ voor wie Biflatie niet leest natuurlijk.) Zoals zo vaak was het crypto- en BLOCKCHAIN nieuws-van-de-dag positief. Dat was het wel meer, zelfs tijdens de berenmarkt van 2018. Alleen: soms, zomaar, out of the blue, bekijkt de meerderheid der beleggers het glas als halfvol. In plaats van half leeg. Wij hebben deze rally wel zien aankomen. De depressieve fase van de beleggerscyclus had al te extreme vormen aangenomen. De cryptomarkt was eenvoudig over-verkocht. Maar misschien is er wel méér aan de hand…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Samsungs Galaxy S10: aanzet tot nieuwe cryptorally op 20 februari 2019?

Bevat de nieuwste Samsung smartphone nu wel of niet een cryptowallet? Een digitale portefeuille waarin je cryptomunten kunt opslaan? Zoals steeds wanneer een van de drie grootste merken een nieuw model smartphone lanceert, gonst het van de geruchten. (Dat zijn dan Samsung, Apple en Huawei.) Net als de crypto- en BLOCKCHAINwereld hebben top smartphones ganse gemeenschappen die de laatste nieuwtjes en weetjes opvolgen. Maar op 20 februari 2019 komen mogelijk beide werelden samen. Misschien, mogelijk, waarschijnlijk voorziet de Galaxy S10 namelijk een e-wallet. En leidt dit tot een nieuwe cryptorally.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Japan wordt eerste cashloze maatschappij: vrij spel voor digitaal geld?

’s Werelds grootste experiment in het gebruik van BLOCKCHAIN vangt aan in 2020. Zullen 127 miljoen Japanners voor cryptomunten kiezen? Dat is de hamvraag die het Massachusetts Institute of Technology (MIT) stelt. Uiteraard houdt het wereldgenommeerde instituut zich met de allernieuwste technologieën bezig. Te meer omdat Japanners zich op het gebied van betaalgewoonten onderscheiden van de rest van de geïndustrialiseerde wereld. Contant betalen, met briefjes en munten, is daar nog de gewoonste zaak. Cash is nog steeds king in Japan.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs