EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Bitcoin hash rate op historische hoogte/Uitbraak komt eraan

Nooit in haar tienjarige bestaan is de hash rate voor bitcoin (BTC) zo hoog geweest als in juli 2019. De hash rate is de snelheid waarmee gemijnd wordt. Het betekent dat in tegenstelling tot de tweede helft van 2018, mijnen opnieuw profijtelijk is. ‘74.5 Million tera hashes per second — up 109% year-over-year,’ om precies te zijn. Het zal vast ook met positieve verwachtingen te maken hebben. Plus het feit dat de tijd kort tot de volgende halving van bitcoin. De beloning voor het mijnen (en dus bevestigen van elk blok van de bitcoin BLOCKCHAIN) zal namelijk slechts de helft bedragen van nu.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 8 juli 2019

Goldman Sachs wil méédoen: tokenization, BLOCKCHAIN, stablecoins, noem maar op

“Partez du principe que toutes les institutions financières importantes dans le monde regardent le potentiel de la « tokenisation », du « stable coin » et des paiements sans frictions.” Vertrek van het principe dat alle belangrijke financiële instellingen ter wereld kijken naar het potentieel. Dat is een statement die kan tellen, dunkt ons! Ze komt van de topman van een van Amerika’s belangrijke banken, Goldman Sachs (GS). David Solomon vertelt trouwens nog heel wat interessante zaken in het interview met het Franse Echos.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

Decentral: een Centrale Crypto Bank in wording?

Econoom Stephen Moore, ‘a former Wall Street Journal editorial writer and senior fellow at the Hoover Institution’, wil de eerste wereldwijde gedecentraliseerde centrale crypto bank oprichten. Het is een mondvol en tegelijk een unieke, gedurfde, mind blowing zet. En provocerend natuurlijk tot en met! U kunt zich voorstellen op wat voor tegenwind het initiatief kan rekenen?! Toch lijkt het maar de zoveelste stap in wat een razendsnelle ontwikkeling en evolutie is. Voor de BLOCKCHAIN techniek, voor digitale munten. De man is ook een volhouder en van alle markten thuis. Kunnen we hem een (crypto)revolutionair noemen? Vecht hij het ultieme gevecht tegen windmolens? Of is hij een opportunist…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Facebook crypto: ‘Dit zou weleens de doorbraak van de cryptomunt kunnen worden’

Bovenstaande opmerking behelst inderdaad een reële mogelijkheid. Net wat de crypto en BLOCKCHAIN wereld nodig heeft om het huidige elan van juni 2019 aan te houden. Met bitcoin alleen als, BTC op alle cryptobeurzen, verdrievoudigd in de eerste helft van 2019. Biflatie berichtte voor u als eerste toen het nog maar een gerucht was. Facebook met 2,35 miljard gebruikers, dat aan een eigen digitale munt zou werken? En nu is het een feit, want het white paper (pdf) is naar buiten gebracht. Waarmee de komst van de Libra dus een feit is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

Een Russische cryptomunt gedekt door goud?

De Russische natie blijft ondanks een tamelijk ambigue houding tegenover crypto en BLOCKCHAIN techniek, gerelateerd aan deze onderwerpen in de media komen. Of het nu geruchten betreft of half en half bevestigd nieuws. Zo ook weer over de eventuele creatie van een cryptomunt gedekt door goud. ‘Russia is continuing to explore the possibility of a gold-backed cryptocurrency for use as a cross-border settlement alternative with other countries.’ Het zou het land groot soelaas kunnen brengen met de Amerikaanse sancties die zijn opgelegd. En deze natie een hak kunnen zetten monetair, doordat zo’n gouden crypto de dollar mogelijk kan bedreigen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs