EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Vroege internet-investeerder en Tech-Goeroe: ‘Over 5 jaar zal iedereen met cryptomunten betalen’

Tim Draper heeft al veel gezien de laatste decennia. Hij was een vroege investeerder bij het ontstaan van het internet. Maar wat hij nu ziet, is veel groter. Hij ziet enorm veel potentieel in BLOCKCHAIN en cryptomunten. Hij beweert zelfs dat over 5 jaar iedereen met cryptomunten zal betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Ook op deze manier draagt BLOCKCHAIN bij

Ondanks de forse prijsdaling op de cryptomarkt, valt er heus nog wat positiefs te zeggen over deze technologische ontwikkeling. Los van het feit dat beleggers er al veel geld mee hebben verdiend, draagt het ook zijn steentje bij op de arbeidsmarkt. Er zijn namelijk steeds meer bedrijven die meer willen weten over deze crypto en BLOCKCHAIN-technologie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Binance werkt volop aan een gedecentraliseerd handelsplatform

Handelsplatform Binance heeft officieel aangekondigd dat het op dit moment aan het werken is aan een publieke BLOCKCHAIN. De bedoeling is om deze BLOCKCHAIN te gebruiken zodat ze een nieuw gedecentraliseerd handelsplatform kunnen opstarten. Binance heeft reeds zijn eigen cryptomunt, namelijk Binance Coin (BNB). Deze munt zal de nieuwe BLOCKCHAIN gaan ondersteunen in het nieuwe verhaal van de gedecentraliseerde werking.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

“Niet crypto, maar BLOCKCHAIN zal de wereld veranderen”

Cryptomunten zijn de grote hype, maar het is de onderliggende technologie van BLOCKCHAIN die de wereld zal veranderen. BLOCKCHAIN is veel meer dan alleen cryptomunten. De technologie heeft het potentieel om ons leven om te gooien, net als het internet heeft gedaan.

Diegene die geïnteresseerd zijn in BLOCKCHAIN, kunnen op een heel andere manier veel geld verdienen dan door cryptomunten te kopen: leren hoe je kan werken met BLOCKCHAIN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Zweden zijn pionier in BLOCKCHAINtechnologie voor vastgoedtransacties

De BLOCKCHAIN-technologie, die ook de creatie van cryptomunten zoals de bitcoin mogelijk maakt, kan ook in andere sectoren tot fundamentele veranderingen leiden. Onder meer bij immobiliën kan de BLOCKCHAIN volgens experts gigantische verschuivingen teweegbrengen. Onder meer in Zweden worden door de Lantmäteriet, de nationale dienst voor het kadaster, tests met BLOCKCHAIN-transacties uitgevoerd.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs