EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Bitcoin ETF waarschijnlijk voor 1e kwartaal 2019

Tot nu toe heeft de Amerikaanse beurswaakhond SEC alle pogingen tot de lancering van een Bitcoin-ETF geblokkeerd. Maar achter de schermen werkt men verder aan een oplossing. Volgens crypto-expert Ran Neuner kan de lancering van de eerste Bitcoin ETF in het 1e kwartaal van 2019 gebeuren.

Na de afwijzing van 9 Bitcoin ETF voorstellen, liet de SEC weten dat ze de afwijzing zouden herzien waardoor er nieuwe elementen aangebracht kunnen worden. Begin oktober hadden leden van de commissie een onderhoud met 2 van de potentiële uitgevers: VanEck en BLOCKCHAIN startup SolidX.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

HTC opent pre-orders voor BLOCKCHAIN smartphone

10 jaar na de lancering van hun eerste Android smartphone waarbij HTC zichzelf tussen de grote spelers plaatste, komt het bedrijf nu met de allereerste BLOCKCHAIN smartphone. Pre-orders worden geopend in meer dan 30 landen. Om de EXODUS1 te bestellen kan je enkel met cryptomunten betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Gewapend tegen vuile crypto’s

Chainanalysis laat toe de weg die digitale munten afleggen te traceren. Meer dan 150 (crypto)bedrijven, instituten en overheidsinstellingen gebruiken de techniek reeds. De grootste cryptobeurs ter wereld, Binance, is eveneens in oktober 2018 klant geworden. Chainanalysis doet precies wat de naam zegt. Hij analyseert waar de chain of ketting begint. Welke weg de ketting of het blok volgt. Zijn slogan is terecht ‘Building trust in BLOCKCHAINs’ . Het doel is nuttig en nobel. Vuile crypto’s herkennen en weren. Iedereen propere handen!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

De race om de eerste BLOCKCHAIN smartphone

In juli 2018 schreven we al over de race om de eerste BLOCKCHAIN smartphone: ‘Een smartphone met BLOCKCHAIN-technologie, het moest er van komen. HTC kondigde er één aan onder de naam Exodus. In de herfst van 2018 zou het er eindelijk effectief van moeten komen. In ieder geval zal het erom spannen wie de eerste op de markt kan brengen. Het Zwitserse Sirin Labs, dat eerder al een bijzonder exclusieve ‘privacy’ smartphone uitbracht, zal de Finney in november 2018 te koop aanbieden.’ Wat is er van deze goede voornemens en ambitieuze plannen terecht gekomen? Een follow up van de stand van zaken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

Weer twee wereldleiders in de BLOCKCHAIN

Ticketmaster koopt Upgraded, een BLOCKCHAIN bedrijf dat diensten verleent aan ‘live events’. Daarmee stapt ’s werelds grootste ticketbedrijf als zovele voorgangers in de BLOCKCHAINwereld. Zelf is Ticketmaster dan nog onderdeel van de grootste ‘live-entertainment business’, het Amerikaanse Live Nation. BLOCKCHAIN betekent voor Upgraded en nu dus Ticketmaster tal van voordelen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs