EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

Iran creëert eigen cryptomunt om dollar te dumpen

Om ‘de strengst mogelijke sancties’ van de Verenigde Staten te omzeilen, zet Iran spoed achter de ontwikkeling van een eigen staats cryptomunt. “Deze munt zal de transfer van geld naar en van overal ter wereld makkelijker maken; trouwens, ze kan ons helpen in tijden van sancties“, aldus een topman van het Directoraat voor Wetenschappelijke en Technologische Zaken. Het land onderzoekt ook BLOCKCHAIN technologie om onder meer de Amerikaanse dollar volledig te kunnen uitbannen vanaf augustus 2018.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Voormalig JP Morgan topman: BLOCKCHAIN kan een nieuwe globale financiële crisis vermijden

Pang Huadong was tijdens de financiële crisis vice president van JP Morgan Noord Amerika. Hij heeft aan de lijven ondervonden hoe zwaar de financiële crisis woog op het globale systeem. Als adviseur aan de Asian BLOCKCHAIN Institute verwacht hij dat BLOCKCHAIN een belangrijke rol kan spelen om een nieuwe globale financiële crisis te vermijden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

BLOCKCHAIN: het wat, hoe, waarom en voor wie (Deel 2)

Na deel 1, nu het tweede deel met álles over de BLOCKCHAIN! BLOCKCHAIN betekent in het Nederlands vertaald blokketen. Het is een in principe oneindige ‘ketting’ opgebouwd uit blokjes die telkens aan elkaar vastzitten, eigenlijk worden gemaakt. Vergelijk het met een immense databank, want dat is het in essentie: een opslagplaats van data, van gegevens – informatie. Hét grote verschil met talloze bestaande databanken (van administratieve overheden, politiediensten, bedrijven,…) is dat de informatie verspreid is ‘over meer partijen, die vanuit hun node actief zijn, een kopie hebben en werken aan het bijhouden van de keten, en elkaar controleren’. Het is een decentraal concept.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Mastercard ziet mogelijkheden in digitale valuta’s

BLOCKCHAIN en crypto sijpelen graduaal door in de traditionele systemen, kijk maar naar Mastercard. Ze hebben een patent gewonnen waarmee het ‘fractionele reserves van BLOCKCHAIN-valuta’ kan beheren. Dat betekent dat consumenten wellicht ooit de mogelijkheid zullen hebben om hun aankopen op hun creditcards op te laden met bv. bitcoin als valuta. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Zwitserse beurs staat open voor crypto-aanbod

Dat Zwitserland een cryptovriendelijke omgeving biedt aan digitale munten en BLOCKCHAIN is niets nieuws. SIX Group, het moederbedrijf van de Zwitserse aandelenmarkt, heeft bekendgemaakt dat ze ‘open’ staan voor de mogelijkheid om cryptomunten aan te bieden op hun digitale handelsplatform. De lancering van het platform staat gepland ergens midden 2019. 

De ‘Swiss Infrastructure and Exchange (SIX) Group’ beheert de grootste aandelenmarkt van Zwitserland. Ze zijn van plan om medio 2019 een ‘volledig gereguleerd’ platform voor digitale munten te lanceren. De dienst is ingesteld om een compleet scala van diensten aan te bieden, waaronder ook consultaties voor ICO’s die niet als effecten zijn geclassificeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs