EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Ook de Amerikaanse centrale bank kan een eigen cryptomunt uitgeven

New York Federal Reserve president William C. Dudley zegt dat de Amerikaanse centrale bank onderzoekt of het een eigen cryptomunt kan uitgeven. Enkele experts verwachten dat dit slechts een kwestie van tijd is. Centrale banken zullen ook op de trein van cryptomunten springen.

Volgens Eric Ervin van Reality Shares zullen alle centrale banken een cryptomunt uitgeven. ‘Het is tijd’, zegt Ervin, ‘We leven in een tijdperk waar alles digitaal gaat. BLOCKCHAIN creëert de opportuniteit om het financieel systeem veilig naar het digitale tijdperk te brengen.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Liechtenstein, the place to be

Liechtenstein, één van de kleinste landen ter wereld met een oppervlakte van 160 m², staat niet meer enkel bekend als belastingparadijs. Je zou nu ook kunnen zeggen dat de dwergstaat een paradijs is voor crypto en BLOCKCHAIN. Die reputatie heeft kroonprins Alois zelf gecreëerd door Liechtenstein op te hemelen als de ‘place to be’ voor alles dat met BLOCKCHAIN te maken heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Waarom BLOCKCHAIN boomt in Liechtenstein

Economie Het Vorstendom Liechtenstein, genesteld tussen Zwitserland en Oostenrijk, is met amper 40.000 inwoners 's werelds zesde kleinste land. Tegelijkertijd is het een belastingparadijs, met meer geregistreerde bedrijven dan burgers. Ook de nieuwe BLOCKCHAIN-technologie heeft de opportuniteiten van de dwergstaat nu ontdekt.

Kroonprins Alois, sinds 15 augustus 2004 regent van Liechtenstein, bazuinde eerder al rond dat zijn vorstendom dé place to be is voor firma's die handelen in cryptomunten. Dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

BLOCKCHAIN zekerheid met gouddekking

De BLOCKCHAIN kan op bepaalde vlakken een tegenwicht bieden. Al was het maar op het vlak van geldwaarde. In feite de rol van goud, maar dan combineren met het gemak van de BLOCKCHAIN. Een prachtig huwelijk is geboren! Er zijn nu al de eerste aanbieders van cryptomunten die met goud gedekt worden. Zo komt de UK mint nu met een eigen Royal Mint Gold (RMG) die in feite een digitale versie is van het goud dat ze in opslag hebben.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Zwitserland en Starbucks overwegen introductie van een eigen cryptomunt

Topman Howard Schultz van Starbucks zegt dat zijn bedrijf overweegt om een cryptomunt te introduceren als onderdeel van een nieuwe betalingsapp. Romeo Lacher, voorzitter van de Zwitserse aandelenmarkt, spreekt zich ook uit voor de ontwikkeling van een nationale cryptomunt.

In een interview met Fox Business zegt de topman van Starbucks dat ze onderzoek doen naar een digitale munt in combinatie met een betaalapp. Ze gaan daar waarschijnlijk BLOCKCHAINtechnologie voor gebruiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs