EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

Ad Broere en George van Houts over Geld

Ticketmaster koopt Upgraded, een BLOCKCHAIN bedrijf dat diensten verleent aan ‘live events’. Daarmee stapt ’s werelds grootste ticketbedrijf als zovele voorgangers in de BLOCKCHAINwereld. Zelf is Ticketmaster dan nog onderdeel van de grootste ‘live-entertainment business’, het Amerikaanse Live Nation. BLOCKCHAIN betekent voor Upgraded en nu dus Ticketmaster tal van voordelen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Kleine cryptomunt Qtum gaat samenwerken met het grote Amazon

Amazon is een van de grootste spelers ter wereld op het gebied van clouddiensten. De Chinese divisie van Amazon Web Services (AWS) gaat nu samenwerken met het publieke BLOCKCHAINproject Qtum. Dit is een grote stap voor deze kleine cryptomunt.

Qtum staat met een marktkapitalisatie van net iets meer dan 350 miljoen dollar nog net in de top-30 van ’s werelds grootste cryptomunten. Amazon, dat dit jaar nog als 2e Amerikaanse bedrijf ooit de grens van 1.000 miljard dollar marktwaarde overschreed, is een van ’s werelds grootste bedrijven met een huidige marktwaarde van 900 miljard dollar. De CEO van Amazon, Jeff Bezos, is veruit de rijkste man ter wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Weer 3 marktreuzen engageren zich in BLOCKCHAIN en crypto

Amerikaanse investeringsgigant Fidelity gaat een nieuwe firma oprichten, Fidelity Digital Asset Services (FDAS). Met meer dan 7200 miljard dollar onder beheer richt FDAS zich uitsluitend op institutionelen “like hedge funds, family offices and market intermediaries.” Fidelity zegt al verscheidene jaren de markt geobserveerd te hebben. Het haalt research from Greenwich Associates aan. Die stelt dat ‘70 procent’ van de institutionelen meent dat crypto een rol zal spelen in de toekomst van de financiële sector.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 oktober 2018

Wereldprimeur: gezondheidszorg in de BLOCKCHAIN én betalen met crypto

Het Londense Medicalchain is de eerste firma die de complete gezondheidszorg in de BLOCKCHAIN brengt. Meer zelfs: patiënten mogen de dokter van hun keuze betalen in cryptomunt. Daarmee levert het meteen een wereldprimeur. De pilot of try out met The Groves Medical Centre in London is tot nu toe een succes. Medicalchain wil eerst het VK veroveren, daarna Europa en dan de rest van de wereld. Grootse plannen dus. Weer een toepassing van formaat voor BLOCKCHAIN technologie. We durven nu wel gerust te stellen: niets zal ooit nog hetzelfde zijn, in positieve zin dan wel!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

Dit is hoe over 10 jaar BLOCKCHAIN jouw leven bepaalt

BLOCKCHAIN is een zeer belangrijke technologische ontwikkeling. Het zal nog enige vooruitgang en tijd vergen voordat de technologie alom tegenwoordig is. Maar over 10 jaar zal BLOCKCHAIN een groot deel van ons leven bepalen. Volgens Joe Duran, oprichter en  CEO van United Capital, zal BLOCKCHAIN gebruikt worden voor alle financiële transacties.

De technologie van BLOCKCHAIN was de ‘missing piece’ die het internet nodig had om digitale fraude te vermijden. Het is een soort van digitaal logboek waar de gegevens niet veranderd kunnen worden. Dat maakt de technologie bijzonder waardevol, vooral voor de financiële industrie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs