EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Chinezen betalen vlot 5 procent premie voor bitcoin

Jawel, zozeer zijn Chinezen gemotiveerd om toch maar de hand te leggen op de oudste cryptomunt. Ondanks het strenge verbod vanwege de overheid sinds 2017 op alles wat maar naar crypto ‘ruikt.’ (Behalve BLOCKCHAIN technologie dan wel want die omarmt de Chinese regering innig.) Ondanks dat zelfs het bezit van materiaal over cryptomunten ‘illicit propaganda’ is. Maar waar een Chinese wil is, is een weg. En die hebben ze gevonden ook.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 7 april 2019

‘Deze nieuwe soort munten kan wel eens ons zicht op geld veranderen’

Dit is de vertaalde titel van een stuk dat op de site van het World Economic Forum (WEF) verschijnt. ‘This new form of currency could transform the way we see money.’ Het is opvallend (en ook vleiend) dat dit internationaal economisch forum zelfs meermaals aandacht besteedt aan digitale munten. Specifiek handelt het stuk, onder de hoofding Financial and Monetary Systems, over de zoektocht van tientallen centrale banken in de wereld. Die zijn namelijk in diverse stadia van een eigen digitale munt te creëren. Groot nieuws toch, dunkt ons. Het geeft een ijk, een stempel, erkenning ook van rechtsgeldig en valabel zijn. Opnieuw een bewijs dat de digitale wereld van cryptomunten en BLOCKCHAIN, hier is om te blijven…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

IEO’s kunnen leiden tot een nieuwe crypto hype

Dat is wat cryptisch (!) misschien dus zullen we het uitleggen. Een IEO is een Initial Exchange Offering. Een (BLOCKCHAIN)bedrijf kan dan haar munt of token rechtstreeks op een cryptobeurs te koop aanbieden. Dit is reeds tweemaal met groot succes gebeurd op Binance, de grootste cryptobeurs ter wereld naar marktkapitalisatie. Waar voorheen een bedrijf altijd een ICO, een Initial Coin Offering moest doen. ICO’s hebben ondertussen een slechte naam gekregen. Doordat een aantal snoodaards wel geld wilde ophalen maar geen product ontwikkelen. IEO’s bieden een win-win oplossing voor alle partijen. Indien Binance’ voorbeeld nagevolgd wordt, kan dit een sterke, nieuwe impuls geven aan de markten. Een nieuwe crypto hype is niet uitgesloten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

Waarom Bitcoin (BTC) naar hoogste koers in 5 maanden spurt

De bitcoinkoers schiet vandaag met 17 procent omhoog in een half uur tijd. Tot iets boven de 5000 dollar tegenwaarde. De verrassing was groot voor de meesten, zelfs voor ons die dagdagelijks met cryptomunten en BLOCKCHAIN technologie bezig zijn. De originele en grootste cryptomunt nam de meeste altcoins met zich mee omhoog. Er was op het eerste zicht niet echt een reden voor zo’n grote en plotse stijging. Maar we hebben in de loop van de dag toch de oorzaak ontdekt. Het is heel waarschijnlijk een samenloop van omstandigheden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2019

Wereldbank: BLOCKCHAIN mogelijk positieve impact op de levens van miljoenen

Ripple, het bedrijf achter de gelijknamige cryptomunt (XRP) wordt geprezen op de blogpagina van de Wereldbank internetsite. Haar xRapid technologie maakt zogenaamde ‘remittances’ aanzienlijk veel sneller en goedkoper. Dat zijn overschijvingen van meest kleine bedragen die over grenzen heen verstuurd worden. Het gaat dan om werkrachten die in andere landen dan het eigen land arbeiden. Met die overschrijvingen ondersteunen ze dan hun familie. De kost daarvan ligt traditioneel relatief erg hoog. Sinds de komst van Ripple in 2018 in dit veld, betekent dit aanzienlijke besparingen voor gebruikers. De lovende woorden komen vanwege de Better Than Cash Alliance (BTCA).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs