EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

Investeringsfirma steekt geld in BLOCKCHAIN startup Bloxroute

De Nederlandse investeringsmaatschappij Maven 11 Capital heeft bekend gemaakt deel te nemen in de meest recente investeringsronde in de BLOCKCHAIN startup Bloxroute Labs. Dit Amerikaanse bedrijf richt zich op het oplossen van het schaalbaarheidsprobleem van BLOCKCHAIN technologie door de informatieoverdracht tussen miners sneller te maken. De technologie is inmiddels getest op een aantal prominente BLOCKCHAIN netwerken zoals Bitcoin en Ethereum en de resultaten hiervan zijn veelbelovend. Uiteindelijk kan de technologie deze netwerken met een factor 100 sneller maken. Naast Maven 11 participeren ook een aantal andere voorname investeerders zoals Coinbase Ventures, Pantera Capital en Fenbushi.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Officieel: Bitcoin bedreigt de Amerikaanse dollar!

Verbieden! Voor het te laat is! Alle cryptomunten trouwens! Gevaar! Dat moet Brad Sherman, ‘a U.S Congressman with the Democrats’ gedacht hebben wanneer hij oproept de bitcoin te verbieden. Hoewel in de meeste conversaties over financiën hét onderwerp, bitcoin the talk of the town is. Hoewel er nauwelijks nog een belangrijk bedrijf is dat niet met crypto en of BLOCKCHAIN werkt of bezeig is. Toch is niet iedereen gelukkig met de populariteit van cryptomunten. Ze vormen een gevaar voor de Verenigde Staten en voor de dollar, zegt Sherman. Die andere Congresleden oproept hem te steunen bij zijn voorstel. Vreemd, bijzonder vreemd, Mister Congressman, daar waar wij als grootste gevaar voor die dollar in de eerste plaats uw eigen drukpers zien? In se dus zij die aan de startknop zitten: de Fed, de Amerikaanse regering, uw eigenste Congress en president Trump?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Legendarisch investeerder van contra naar pro bitcoin

De wereldberoemde miljonair investeerder Mark Mobius (VS, 1936) heeft zijn houding tegenover de digitale munt 180 graden herzien. Weer een criticus dus die het pro kamp heeft vervoegd. Dr Mobius is daarbij niet de eerste de beste. Als veteraan met 40 jaar ervaring in emerging markets. Dit soort succesvolle beleggers heeft volgelingen, luisteraars, een publiek en dit dan nog wereldwijd. Influencers zijn het, bewust of onbewust. De crypto & BLOCKCHAINwereld heeft er in ieder geval een belangrijke stem bij gewonnen. Nog één felle tegenstander te gaan, Warren Buffett dus. Maar die heeft ondertussen toch al wel in de BLOCKCHAIN geïnvesteerd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Misss Bitcoin: de belangrijkste ontwikkelingen in crypto

Misss Bitcoin geeft zoals elke week een heldere kijk op de cryptomarkt. In BLOCKCHAIN heeft ze niet zoveel vertrouwen, zegt ze zelf. Ze besteedt er wel aandacht aan maar haar werkveld blijven toch de cryptomunten. De twee zijn au fond onafscheidelijk, maar het blijft een feit dat de munten en tokens de meeste directe actie tonen. De ontwikkelingen in BLOCKCHAIN zijn meer onderhuids, en ook degene die ons aller leven gaan veranderen. Big time zelfs. Maar ieder zijn en haar meug, toch? Wie op korte termijn een euro of dollar (en liefst wel wat meer) wil verdienen moet ook hier zijn, bij de munten en tokens. En daaromtrent valt weer heel wat te vertellen. Madelon Vos, zoals haar echte naam luidt, doet dit in klare, heldere taal. Kijk en luister dus maar zo u wilt:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

3 grote veranderingen dankzij de BLOCKCHAIN die revolutionair zijn

Wanneer het gaat om digitaal geld, dan gaat het vaak over de waardeveranderingen waar geld mee verdiend kan worden. Er wordt te weinig gesproken over de concrete mogelijkheden die de achterliggende platformen bieden. Uiteraard is de koerswaarde van Ripple interessant, maar is het niet veel spannender om te zien welke banken de BLOCKCHAINtoepassingen gebruiken om revolutionaire aanpassingen te doen in het wereldwijde betalingssysteem? We gingen op zoek naar nog drie andere grote veranderingen die niets te maken hebben met cryptovaluta en alles met de BLOCKCHAIN.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs