EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Facebook denkt aan een eigen cryptocurrency

Facebook wil zijn eigen cryptocurrency gaan uitbrengen. Dat raakte bekend, nadat het sociale medium eerder deze week al aankondigde een nieuw team op te starten dat de mogelijkheden van de BLOCKCHAINtechnologie moet gaan onderzoeken. Die eigen crypto moet het handelen op hun platform een pak makkelijker gaan maken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Ex-Goldman topman: ‘Er komt een globale munt, maar het zal niet Bitcoin zijn’

Voormalig Goldman Sachs President Gary Cohn is geen voorstander van Bitcoin. Hij gelooft wel in de BLOCKCHAINtechnologie. Er zal dan ook een moment komen in de toekomst, dat de wereld een globale cryptomunt zal hebben, maar het zal veel eenvoudig er zijn dan Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 6 mei 2018

Chinese investeerder accumuleerde 10.000 bitcoins tijdens de cryptocrash

Een Chinese investeerder kocht in Q1 dit jaar 10.000 bitcoins nadat hij realiseerde dat BLOCKCHAIN en bitcoin de toekomst zijn. Zijn identiteit is niet geheim, hij heeft zich kenbaar gemaakt tijdens een Q&A met tech-ondernemer Wang Feng op WeChat op donderdag. De naam is Cai Wensheng, oprichter en mede-eigenaar van de populaire foto-applicatie Meitu. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

De vier grootste autobouwers willen BLOCKCHAIN implementeren in hun voertuigen

Vier van ’s werelds grootste autofabrikanten maken deel uit van een nieuwe groep die er werk van maakt om BLOCKCHAIN, de ‘ruggengraat’ die bitcoin en andere cryptovaluta ondersteunt, naar uw voertuig te brengen. BMW, Ford, Renault en General Motors behoren tot deze ‘Mobility Open BLOCKCHAIN Initiavtive’. Andere leden zijn ook IBM, Bosch en BLOCKCHAIN van Berkeley.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Cryptotechnologie zet financiële én technologische wereld op zijn kop

We begeven ons in een transitie waarbij zowel de financiële én de technologische wereld fors geraakt worden door één uitvinding: de BLOCKCHAINtechnologie. In deze periode waar meerdere tijdperken elkaar overlappen zullen ontwikkelingen niet zonder slag of stoot verlopen.

[...]

Lees verder op GoudPortal.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs