EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Porsche integreert de auto met BLOCKCHAIN via Ethereum

‘Het is zover’ – zegt de Duitse autofabrikant Porsche in een video. In samenwerking met de Duitse BLOCKCHAINstart-up Xain, introduceert Porsche een BLOCKCHAINnetwerk dat loopt via Ethereum. De auto wordt hiermee een onderdeel van BLOCKCHAIN.

Door middel van slimme contracten en de BLOCKCHAINtechnologie kan Porsche de diensten voor zijn klanten verder uitbreiden. BLOCKCHAIN zorgt voor een veilige en snelle transfer van data. Dit kan gaan van het opladen van de auto, parkeren tot zelfs het afleveren van pakjes waarbij men voor een gelimiteerde periode toegang kan krijgen/geven tot de auto.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Poetin: ‘BLOCKCHAIN zal de globale economie domineren’

Rusland gaat all-in op BLOCKCHAINtechnologie. Volgens de Russische president Poetin is dit hét moment. Wie te laat komt, zal achterblijven. Diegene die de macht hebben rond BLOCKCHAIN, zullen over de wereld heersen. Hij geeft zijn ministers de opdracht om all-in te gaan.

Het stenen tijdperk eindigde niet door een gebrek aan stenen, maar door de opkomst van nieuwe technologie, citeerde Poetin. Hij geeft aan dat de first-movers in BLOCKCHAINtechnologie de globale economie zal domineren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 februari 2018

PayPal CFO: ‘Er is een grote kans dat Bitcoin een populaire betaalmunt zal worden’

Chief Financial Officer, John Rainey, van PayPal ziet in de toekomst cryptomunten als Bitcoin een populair betaalmiddel worden. Maar daarvoor moet er nog het een en ander veranderen. Hij treedt hiermee zijn CEO bij die vorig jaar al positief was over Bitcoin, BLOCKCHAIN en cryptomunten. (Zie video’s onderaan)

In een interview met The Wall Street Journal, genaamd ‘The crypto factor’ zei Rainey dat PayPal al Bitcoin accepteert via hun Braintree platform sinds 2015. En ook dat Bitcoin in de toekomst een grote kans maakt om een geaccepteerde betaalmunt te worden wanneer de volatiliteit daalt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

George Soros investeert $100 miljoen in dit BLOCKCHAIN-bedrijf

Hedgefundmanager George Soros van het beroemde Quantum Fund, investeert $100 miljoen in Overstock.com. Hoewel dit bedrijf van oorsprong geen BLOCKCHAINbedrijf is, investeert het de laatste jaren fors in deze nieuwe technologie. Met een investering van $100 miljoen kan Overstock.com zijn plannen verder uitbreiden.

Overstock.com is voornamelijk gekend voor de verkoop van huisdecoratie, meubels en juwelen. Maar sinds de CEO aankondigde om ook fors te investeren in een BLOCKCHAINplatform, kreeg het aandeel pas echt vleugels. In 2017 steeg het aandeel al meer dan 200%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Gevestigde orde is nog altijd doodsbang voor de opkomst van crypto

De status quo pakken al jaren alle mogelijke manieren aan om de opkomst van bitcoin en cryptocurencies (inmiddels wordt de BLOCKCHAIN an sich wel omarmd door de gevestigde orde) de kop in te drukken. Ondanks de zware daling van de prijzen van cryptocurrencies in het begin van 2018, lijkt het er nog altijd op dat crypto gewoon een nieuwe asset class zal blijven in het algehele financiële spectrum. De daling kom natuurijk ook na een nog grotere stijging.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs