EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

The Reputation Network: over het belang van reputatie

The Reputation Network heet het nieuwste open source BLOCKCHAIN project. Gelanceerd door de start-up Traity die reeds met de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld samenwerkt. Haar slogan luidt: helping people trust one another. Omdat een mens méér is dan het feit of hij veel leningen heeft uitstaan en die wel correct honoreert. Zogenaamde credit scoring is van aanzienlijk belang voor het bekomen van bijvoorbeeld een lening of het huren van een woning. Traity breidt de traditionele kredietscore of kredietwaardigheid uit naar reputatie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Crypto Biflatie Bulletin (CBB): Over de eerste cryptoverzekering en grenzen doorbreken

Dankzij cryptomunten doorbreken Palestijnen de blokkade van Gaza en de West Bank. Meer nog: de Palestijnse Autoriteit overweegt een eigen ‘bitcoin-like’ digitale munt uit te brengen. Stablecoins zijn in volle opmars; de recentste zal op de Japanse Yen gebaseerd zijn. Er zijn plannen om hetzelfde te doen met de Australische en de Hongkong dollar. MyCrypto staat toe financiële transacties voortaan te plannen in de tijd. Voorlopig alleen nog met de Ethereum-munt maar het wordt nu reeds een ‘killer-app’ genoemd. Drie nieuwe applicaties voor BLOCKCHAIN zijn in verschillende stadia van ontwikkeling. Bedoeling is zowel de BLOCKCHAIN voor bitcoin als ethereum te voorzien van wat we gerust de snelheid van het licht mogen noemen. De Gemini crypto handelsbeurs biedt als eerste cryptoverzekering aan voor klanten. Spannend allemaal!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Bitcoin en de BLOCKCHAIN bestaan 10 jaar

Op 31 oktober 2018 zal het precies een decennium geleden zijn dat bitcoin/BLOCKCHAIN het licht zagen. De crypto/BLOCKCHAIN wereld zoals we die nu kennen, begon tien jaar geleden met het ondertussen beroemde white paper van de hand van ene Satoshi Nakamoto. De titel: ‘Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System’. Ondertussen is de identiteit van deze figuur, man of vrouw of groep personen, nog steeds even onbekend en mysterieus. Voor wie het 9 pagina’s tellende epistel nog niet eerder bekeek: hier kunt u het lezen. In 2011 schreven we hier op Biflatie.nl al een uitgebreid artikel over Bitcoin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Deloitte: BLOCKCHAIN moet deze 5 obstakel overwinnen om groot te worden

Deloitte is een van de grootste audit- en consultancybedrijven ter wereld. Recent publiceerden de experts van Deloitte een studie waarin ze 5 grote obstakels definiëren voor BLOCKCHAIN om echt door te breken. Hierbij is de operationele snelheid van een BLOCKCHAINnetwerk het grootste obstakel dat opgelost moet worden.

De technologie van BLOCKCHAIN is een nieuwe innovatie die het internet naar een nieuw niveau kan brengen. Maar ‘Big Four’ audit en consultancy bedrijf Deloitte erkent 5 grote obstakels wil BLOCKCHAIN doorbreken tot de grote massa.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

2 van ’s werelds grootste BLOCKCHAIN consortiums bundelen de krachten

Een aardverschuiving binnen de sector van BLOCKCHAIN voor bedrijven. Zo zou je de nieuwe samenwerking kunnen noemen tussen Hyperledger Project en Enterprise Ethereum Alliance. Wanneer 2 van de 3 grootste BLOCKCHAIN consortiums gaan samenwerken om een standaard voor de sector te definiëren, wordt het big business.

Naast R3 Corda zijn Hyperledger en EEA 2 van de 3 grootste samenwerkingsverbanden in de wereld van de bedrijfsBLOCKCHAIN. Deze twee platformen vertegenwoordigen honderden bedrijven en willen nu samen een standaard creëren voor BLOCKCHAINplatformen voor bedrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs