EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 1 april 2019

Het inflatiespook: alleen crypto/BLOCKCHAIN kan het verjagen

“The United States can pay any debt it has because we can always print money to do that”. Deze woorden werden door Alan Greenspan uitgesproken in 2011. Greenspan was van 1987 tot 2006 voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (de ‘Fed’). De uitspraak staat op onderstaande video. Deze verscheen in maart 2019 op Reddit, een prominente Amerikaanse sociale nieuwswebsite. In de context van een lesje ‘History for Bitcoiners. Om iedereen er nog eens aan te herinneren waarom de eerste digitale munt gecreëerd werd. Het was januari 2009. Alvast de financiële wereld zou voorgoed veranderen. Al was dit toen nog absoluut niet vanzelfsprekend.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2019

Gaat bitcoin de Argentijnse economie redden?

Argentinië kende een economische groei van 2,9 procent in 2017. Maar vanaf het tweede kwartaal vorig jaar is het bergaf beginnen gaan. De Argentijnse peso daalde met 50 procent tegenover de Amerikaanse dollar en het land belandde in een recessie. Miljardair Tim Draper raadt de Argentijnse president aan om BLOCKCHAIN en de bitcoin in te schakelen als reddingsboei.

Twee jaar geleden ging het nog goed met de Argentijnse economie, een groei van 2,9 procent is niet onaardig. Maar het ging snel bergaf, vorig jaar devalueerde de peso ontzettend snel en duwde de Argentijnse economie in een recessie. Durfkapitalist en miljardair Tim Draper denkt een oplossing te hebben voor het probleem, namelijk verschillende technologische oplossingen waaronder BTC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2019

Ontmoet je pa en pa: Crypto Mom and Crypto Dad

Crypto mom of moeder is Hester Peirce. Zij werd in januari 2018 door president Trump benoemd als Commissioner bij de SEC. De U.S. Securities and Exchange Commission, zeg maar de Amerikaanse beurswaakhond. De Amerikaanse advocate heeft reeds heel wat belangrijke posities bekleed. Ze is gespecialiseerd in het reguleren van financiële markten. Dan zit ze bij de SEC zeker op haar plaats. De crypto- en BLOCKCHAINwereld ziet haar grààg in die positie en noemt haar liefkozend ‘crypto mom’. Peirce staat namelijk uitgesproken positief tegenover deze digitale wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Historisch: volledig hoofdstuk over crypto en BLOCKCHAIN in belangrijk economisch rapport

En of er rekening wordt, moét worden gehouden met de blokketen en de cryptomunten. Tot in het Amerikaanse Congres. Voor de eerste keer in het tienjarige bestaan wordt deze digitale technologie vernoemd in het US Congress Joint Economic Report. Meer nog: een heel hoofdstuk wordt eraan gewijd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

Nieuwe big companies in de BLOCKCHAIN

Hoe groot wilt u ze zien? Larger than life? De zoveelste megabedrijven die, net als hun voorgangers, met BLOCKCHAIN en/of cryptomunten starten. We hebben voor u: McDonald’s, een Fortune 500 company en Zwitserlands grootste online retailer. Het is alsof niemand wil achterblijven, uit schrik de nieuwe (nou ja) technologie te missen. Oh, en VISA zoekt dringend personeel dat vertrouwd is met? BLOCKCHAIN, what else?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs