EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bubbel.
Artikel 501 tot 505 met de

betekenis van het woord BUBBEL

Geplaatst op: maandag 1 augustus 2011

Besluiteloosheid van onze politici doet het Westen afglijden naar het Japanse model

Het westerse politieke systeem is niet langer bij machte om de moeilijke beslissingen te nemen die nodig zijn om uit de crisis te raken en met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan, schrijft The Economist. De wereld kent dit fenomeen. Twintig jaar geleden barstte de Japanse BUBBEL: sinds dan hebben Japanse leiders weinig meer gedaan dan de problemen voor zich uitgeduwd . De Japanse economie is de voorbije twee decennia amper gegroeid, zijn regionale invloed is verwaterd. Geen wonder dat China, met zijn berg cash en een (deels onterechte) reputatie dat het zijn zaakjes voor elkaar heeft, denkt dat zijn tijd is aangebroken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 juli 2011

Grafiek: Consumentenprijzen vs huizenprijzen

Chart of the Week: De ontwikkeling van de Nederlandse consumentenprijzen ten opzichte van de ontwikkeling van de Nederlanse huizenprijzen. #BUBBEL

Chart of the Week: De ontwikkeling van de Nederlandse consumentenprijzen ten opzichte van de ontwikkeling van de Nederlanse huizenprijzen. #BUBBEL

In de afgelopen 40 jaar zijn de huizenprijzen in Nederland ruim verachtvoudigd, wat natuurlijk geen vreemd fenomeen is in een systeem dat draait op fiat geld. Maar wanneer je dit afweegt tegen de groei van consumentenprijzen, dat nog niet eens met de helft is gegroeid ten opzichte van de groei van de huizenprijzen, is een BUBBEL in de huizenmarkt al snel geconstateerd. Het is zeker niet afgelopen met de ellende in de huizenmarkt. De echte implosie zal ook hier in Nederland niet lang op zich laten wachten.

Lees verder op Biflatie
Geplaatst op: donderdag 7 juli 2011

Rogers: Geen vastgoedBUBBEL in China

Jim Rogers ziet in tegenstelling tot een toenemend aantal collega-analisten geen vastgoedBUBBEL in China. China is entirely different. You cannot buy 4 or 5 houses with no money down and (without a) job like you could in the U.S.

Lees verder op Blik op de Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 25 juni 2011

Middelkoop: Zeldzame BUBBEL

De prijzen van zeldzame aardmetalen (REE) blijven maar stijgen. Waar we vorig jaar goed hebben kunnen profiteren van de sterk gestegen prijzen van REE’s voor de export (dat wil zeggen vanuit China naar de rest van de wereld – dit zijn de zogenaamde FOB-prijzen), zijn het dit jaar vooral de prijzen van REE voor binnenlands Chinees gebruik (China domestic) die een sterke stijging door maken.

Lees verder op IEX
Geplaatst op: donderdag 16 juni 2011

Bitcoin: nieuwe economie of volgende BUBBEL?

Sinds enkele maanden gonst het op internet van de buzz over Bitcoin, een peer-to-peer digitale munteenheid. Maar volgens sommigen is het gewoon een piramidespel.

Sinds enkele maanden gonst het op internet van de buzz over Bitcoin, een peer-to-peer digitale munteenheid. Maar volgens sommigen is het gewoon een piramidespel.

Met Bitcoin kan iedereen online betalen voor goederen en diensten zonder dat banken transacties kunnen blokkeren, zonder dat overheden belasting kunnen heffen, en zonder dat politiediensten je kunnen opsporen. De ideale schaduweconomie dus.

Lees verder op WebWereld
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs