Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

533 artikelen gevonden. Artikel 501 tot 505
Bron: Blik op de Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 29 maart 2011

Chinese spooksteden anno 2011

Via Blik op de Beurs.com:

Een onthullend beeld van de Chinese vastgoedBUBBEL. De Australische tv-rubriek SBS Dateline filmde diverse spooksteden, waaronder een Chinese megastad voor 12 miljoen inwoners dat al 6 jaar leeg staat.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: maandag 14 maart 2011

De Komende Vlucht Uit Valuta - Deel VII:Hoe hebben Goud en Zilver het afgelopen decennium gepresteerd?

Het zevende deel van de serie guespost uit het rapport:"De Komende Vlucht uit Valuta", gaat in op de vraag of Goud een BUBBEL is.

Voor een overzicht van alle delen klikt U hier

Zoals bovenstaande tabellen illustreren was de gemiddelde toename van de prijzen van goud en zilver in euro’s de afgelopen 10 jaar meer dan 10%. Dit is meer dan dubbel het rendement dat je van een spaarrekening bij de bank kon genieten. Het antwoord op de vraag luidt mitsdien bevestigend.

Bron: rt[z]
Geplaatst: vrijdag 11 maart 2011

YouTube ziet explosieve groei in 2011

Naast het succes van social media giganten als Facebook, Twitter en LinkedIn, doet YouTube ook een duit in het Internet-BUBBEL 2.0 zakje

Filmpjeswebsite YouTube neemt dit jaar een recordaantal nieuwe werknemers aan. Na een ,,uitstekend 2010 gaat het dochterbedrijf van Google op zoek naar ruim tweehonderd man nieuw personeel. ,,We willen het personeelsbestand met een derde uitbreiden, meldt het bedrijf op zijn weblog. Bij YouTube werken momenteel zon 650 mensen.

 

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: woensdag 9 maart 2011

De Komende Vlucht Uit Valuta - Deel VI:Is Goud een BUBBEL?

Het zesde deel van de serie guespost uit het rapport:"De Komende Vlucht uit Valuta", gaat in op de vraag of Goud een BUBBEL is.

Omdat de prijs van goud de afgelopen jaren flink gestegen is en de spotprijs nieuwe nominale records in alle valuta’s neerzet menen sommige mensen dat de prijs van goud in een BUBBEL zit die ieder moment kan barsten. Een BUBBEL vereist echter dat het grote publiek erin is geïnvesteerd (en de overheid / centrale bank de BUBBEL faciliteert). Echter, in tegenstelling tot de internet BUBBEL of de BUBBEL op de Amerikaanse huizenmarkt is het grote publiek momenteel nog niet in goud geïnvesteerd.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 24 februari 2011

4 op 10 gebouwen in Dubai staan leeg... en de volgende 2 jaar komen er nog 48.000 bij

Sinds het begin van de crisis is de waarde van het vastgoed in Dubai al met zo’n 60% gedaald, en de BUBBEL lijkt nog lang niet leeg:

4 op 10 gebouwen in Dubai staan leeg. Dat meldt het lokale zakenwebmagazine Ar?bian Business. Toch komt er geen einde aan de bouwwoede in het emiraat. Ook de volgende jaren zullen nog eens 48.000 woningen en kantoren worden neergezet, waarbij nog eens 12% aan het huidige totaal zal worden toegevoegd, blijkt uit een schatting van Landmark Advisory. De reden is eenvoudig: voor bouwondernemers is uit het project stappen een pak duurder dan het te vervolledigen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$