Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

530 artikelen gevonden. Artikel 526 tot 530
Bron: Inveztor.nl
Geplaatst: zaterdag 29 mei 2010

Inveztor over goud

BUBBEL
Zit goud in een BUBBEL? Waarschijnlijk wel en bij Inveztor zijn we daar blij om. BUBBELs zijn een normaal fenomeen in de markt. De vraag is hoe je er mee omgaat.

We denken dat goud nu flink aan betekenis en kracht wint. De goudprijs kan technisch zakken tot het 200daags gemiddelde dat nu op $ 1070 ligt voordat we negatief worden. Maar ondanks alle heisa zitten de meeste beleggers die we spreken niet in goud. Maar het begint nu te komen. Van een melt-up is nog geen sprake. Wanneer goud dezelfde richting opgaat als de S&P en de Nasdaq tijdens hun BUBBELs, dan kan de prijs nog gemakkelijk verdubbelen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 18 mei 2010

Goud is de ultieme BUBBEL

‘Goud is de ultieme BUBBEL, zei de Amerikaanse financier van Hongaarse afkomst George Soros eerder dit jaar en velen interpreteerden dat verkeerdelijk als zou de miljardair goud liever mijden. Niets is minder waar en Soros heeft de afgelopen maanden dus ook aan goud een pak geld verdiend. Maar het verschil tussen Soros en andere beleggers is dat hij over genoeg historisch perspectief bezit om te weten wanneer hij moet kopen en wanneer hij moet verkopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 mei 2010

Marc Faber verwacht bailouts voor alle Westerse overheden

Marc Faber was vanmorgen te gast op Bloomberg TV, waar hij weer eens uitpakte met z’n gekende doom & gloom visies.

Hij praat onder meer over de Griekse maatregelen, bailouts voor alle Westerse overheden, BUBBELs in China, positieve elementen voor de grondstoffen en politieke onrust in Thailand.

Bron: PluspostEconomie
Geplaatst: donderdag 22 april 2010

Grondstoffen: trend of BUBBEL?

Interessant artikel over de ontwikkeling van de vraag en behoefte van grondstoffen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 maart 2010

Gemanipuleerde rally op de financiƫle markten behoren vanaf heden tot het verleden

Het einde van quantitative easing

De koersen zijn te snel, te veel gestegen en staan nu volledig los van de realiteit. In de komende weken en maanden zal echter het besef doordringen dat het huidige economisch herstel niet duurzaam is …. dat de werkloosheid verder blijft oplopen … en dat we nog steeds op een depressie afstevenen.

Ik durf niet te denken aan de gevolgen wanneer ook deze BUBBEL barst en zo je pensioenfonds … je aandelenportefeuille … en misschien zelfs je spaargeld in zijn val meesleurt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$