Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

531 artikelen gevonden. Artikel 526 tot 530
Bron: hbnews.nl
Geplaatst: woensdag 16 juni 2010

Hoe stoppen we de BUBBELs in de toekomst?

De afgelopen jaren hebben bankiers, politici en toezichthouders een enorm gezamenlijk feest waar iets teveel alcohol werd geschonken. Het gevolg was een flinke kater, want het kapitalistisch systeem stond op de rand van de afgrond en het is tot op de dag van vandaag nog steeds uitermate onzeker hoe de toekomst er voor ons uit gaat zien. Wat kunnen we in de toekomst doen, om het kapitalisme wat veiliger te stellen? Hoe ontstaat de BUBBEL en hoe stoppen we de BUBBELs?

Bron: Inveztor.nl
Geplaatst: zaterdag 29 mei 2010

Inveztor over goud

BUBBEL
Zit goud in een BUBBEL? Waarschijnlijk wel en bij Inveztor zijn we daar blij om. BUBBELs zijn een normaal fenomeen in de markt. De vraag is hoe je er mee omgaat.

We denken dat goud nu flink aan betekenis en kracht wint. De goudprijs kan technisch zakken tot het 200daags gemiddelde dat nu op $ 1070 ligt voordat we negatief worden. Maar ondanks alle heisa zitten de meeste beleggers die we spreken niet in goud. Maar het begint nu te komen. Van een melt-up is nog geen sprake. Wanneer goud dezelfde richting opgaat als de S&P en de Nasdaq tijdens hun BUBBELs, dan kan de prijs nog gemakkelijk verdubbelen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 18 mei 2010

Goud is de ultieme BUBBEL

‘Goud is de ultieme BUBBEL, zei de Amerikaanse financier van Hongaarse afkomst George Soros eerder dit jaar en velen interpreteerden dat verkeerdelijk als zou de miljardair goud liever mijden. Niets is minder waar en Soros heeft de afgelopen maanden dus ook aan goud een pak geld verdiend. Maar het verschil tussen Soros en andere beleggers is dat hij over genoeg historisch perspectief bezit om te weten wanneer hij moet kopen en wanneer hij moet verkopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 mei 2010

Marc Faber verwacht bailouts voor alle Westerse overheden

Marc Faber was vanmorgen te gast op Bloomberg TV, waar hij weer eens uitpakte met z’n gekende doom & gloom visies.

Hij praat onder meer over de Griekse maatregelen, bailouts voor alle Westerse overheden, BUBBELs in China, positieve elementen voor de grondstoffen en politieke onrust in Thailand.

Bron: PluspostEconomie
Geplaatst: donderdag 22 april 2010

Grondstoffen: trend of BUBBEL?

Interessant artikel over de ontwikkeling van de vraag en behoefte van grondstoffen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$