Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

544 artikelen gevonden. Artikel 11 tot 15
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017

Greenspan: Obligatiemarkt is de grootste BUBBEL

Beleggers die wachten op een correctie van de aandelenmarkt kunnen beter naar de obligatiemarkt kijken, omdat daar de echte BUBBEL zit. Dat zegt Greenspan in een interview met Bloomberg. Hij verwacht dat de rente binnenkort weer zal stijgen, waardoor de waarderingen van zowel aandelen als obligaties sterk zullen dalen. Ook voorziet hij een periode van stagflatie door het uitblijven van sterke economische groei en het oplopen van de inflatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Nederlandse huizenprijzen BUBBELen verder

De Nederlandse huizenmarkt begint echt te lijden onder het tekort aan koopwoningen. Uit vandaag uitgegeven cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) blijkt dat de gemiddelde koopprijs van een huis niet eerder zo duur was.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

‘Nederlandse huizenmarkt nog steeds een BUBBEL

Ewald Engelen laat in een video via Cafe Welzscherz & Huizenmarkt-Zeepbel weten dat hij denkt dat de Nederlandse huizenmarkt is nog steeds een BUBBEL is.

[video]

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Lenen, lenen, lenen

Canada kampt met een enorme huizenBUBBEL. Nu daar de grootste hypotheekverstrekker in zwaar weer is geraakt, neemt de nervositeit toe.

Home Capital Group, de grootste hypotheekverstrekker van Canada, verkeert in grote moeilijkheden. 'Die Home Capital Group, die gaat er wel aan', verwacht BNR-macro-econoom Kees de Kort. 'Als eenmaal het vertrouwen in de financiële instellingen onder druk komt te staan, dan is mijn ervaring dat het einde in zicht is. Er worden wat reddingsoperaties georganiseerd, gaat allemaal niet lukken, vertrouwen is belangrijk.'

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Willem Middelkoop verwacht goudprijs van $5.000

Volgens Willem Middelkoop kan de goudprijs in een nieuwe crisis naar $5.000 per troy ounce stijgen. Hij vreest dat er ruim acht jaar na de grote crisis van 2008 opnieuw een crash zal komen, waarbij BUBBELs in verschillende soorten beleggingen zullen leeglopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$