EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bubbel.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BUBBEL

Geplaatst op: zondag 23 december 2018

Beurzen in mineur: gaat de BUBBEL barsten

Bijna niemand beseft dat centrale banken de grootste kredietBUBBEL aller tijden hebben opgeblazen door hun kwantitatieve geldverruiming en renteverlaging. Wanneer wij leven op een BUBBEL met de laagste rente ooit in de geschiedenis en de balansen van centrale banken een record lengte hebben dan is er wel degelijk iets groots op komst als de grootste BUBBEL ooit gaat leeg lopen. Je kunt niet eeuwig een (mondiale) economie kunstmatig met stimulerende middelen aan de praat houden. Als een verslaafde niet afkickt dan sterft hij op gegeven moment in zijn eigen roes. Nog een beetje bij verstand zal ooit het besef doordringen dat afkicken de enige redding kan zijn. En afkicken is altijd pijnlijk.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

Dé belangrijkste reden waarom beleggers falen: ze willen té snel rijk worden

Keer op keer gebeurt het opnieuw. Beleggers geloven dat je op de financiële markten snel rijk kan worden. Paradoxaal genoeg is juist die instelling de reden waarom de meeste beleggers falen. BUBBEL na BUBBEL bewijst het: wie snel rijk wil worden, moet naar een casino, niet naar de beurs.

Er zijn mensen die snel rijk worden door te beleggen. Er zijn ook zangers en zangeressen die snel beroemd worden. Er zijn sporters die snel tot de wereldtop behoren. Maar dat zijn eerder uitzonderingen. Veel van de beleggers die snel rijk geworden zijn, hebben zelfs ontzettend veel geluk gehad, daar komt weinig kennis of talent bij kijken.

Spijtig genoeg is er dus een grote meerderheid die (veel) geld verliest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Dit is waarom Bitcoin binnenkort aan een nieuwe cyclus kan beginnen

Of je nu gaat beleggen in technologieaandelen, uranium, marihuana-aandelen, olie, Bitcoin of cryptomunten. Het zijn de emoties die van de financiële markten een achtbaan maken. Wanneer het over geld gaat, kent de mens 2 extremen: hebzucht en angst. Het een leidt naar het ander en omgekeerd. Wanneer je weet waar de markt zich in dat proces bevindt, kan je veel geld verdienen (of jezelf behoeden om veel geld te verliezen).

Beleggers in aandelen kennen de rit van een BUBBEL al langer dan vandaag. Financiële markten kennen regelmatig BUBBELs. Die beginnen bij ongeloof in de toekomst, groeien naar optimisme en pieken op euforie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Wees nu alert (en vergeet dit niet)

[...]

[...]

We zetten daarom vandaag een deel van onze portefeuille aan het werk in de goudsector.

Goud vormt een natuurlijk ‘hedge’. Zowel in tijden dat inflatie de kop op steekt, maar ook op de momenten dat de beurs onderuit gaat. Ga het maar na.

In de jaren 70 van de vorige eeuw dat goud het fantastisch, toen aandelen een heel decennium ondermaats presteerden. Maar ook rond de eeuwwisseling, toen de technologieBUBBEL uit elkaar spatte, deed goud het in de periode nadien geweldig.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

De val van de 'FANGMAN': Waarom imploderen de aandelenbeurzen net nu?

De beursBUBBELs - een gevolg van de jarenlang door centrale banken volgehouden nulrente, met als gevolg de tsunami van beschikbaar gratis geld -  ontploffen één na één. Maar waarom net nu?

Beursfundamentalisten zullen nog een tijdje blijven debatteren of er al dan net sprake is van een beurskrach. Dat is een technische discussie. Wat wel duidelijk wordt is dat de beursBUBBELs - een gevolg van de jarenlang door centrale banken volgehouden nulrente, met als gevolg de tsunami van beschikbaar gratis geld -  nu één na één ontploffen.

[...]

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs