Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

549 artikelen gevonden. Artikel 136 tot 140
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 maart 2015

Mike Maloney: Deze aandelen BUBBEL kan brutaal tot zijn einde komen

Mike Maloney haalt weer een fantastische analyse boven waarom de huidige stierenmarkt, in zijn ogen een aandelen BUBBEL, een brutaal einde kan kennen de komende tijd. Doorheen de geschiedenis leren we dat een nieuwe seculaire stierenmarkt pas begint bij het dieptepunt van de cyclische berenmarkten. Dat laatste punt hebben we nog lang niet gezien.

Tijdens de laatste seculaire berenmarkt daalde de koers/winst verhouding van de S&p 500 tot 6,6. Volgens Mike Maloney zitten we momenteel nog steeds in een seculaire berenmarkt. In 2009 bereikte de laatste cyclische berenmarkt een laagste waardering van 11,6. Dit is eerder het historisch gemiddelde van de aandelenmarkt dan een zware onderwaardering. In de huidige aandelenBUBBEL loopt de waardering weer enorm op.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

Peter Schiff: “De Fed weet dat aandelen BUBBEL gigantisch is”

Tijdens de laatste meeting van de Federal Reserve hoorde Peter Schiff iets dat de meeste analisten niet hebben gehoord. Janet Yellen zei dat de Federal Reserve er in de toekomst over na zou denken om de rentevoeten te verhogen. Dit toont volgens Peter Schiff aan dat ze de rentevoeten niet durven verhogen. Waarom?

Als ze zeggen dat ze in de toekomst gaan nadenken over het verhogen van de rentevoet, wat hebben ze dan al die tijd gedaan? Juist, erover praten – maar zeker niet over nadenken hoe ze het gaan aanpakken en al minder dat ze het effectief gaan doen. Waarom?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 maart 2015

De obligatie-BUBBEL staat op springen: tijd voor goud

Obligaties gelden traditioneel als veilige havens voor investeerders die in tijden van laagconjunctuur niet goed weten waarheen. Zonder interessante interesten op de markt die signaleren waar de opportuniteiten zich bevinden stond de staatsbon altijd garant voor een degelijk rendement op lange termijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 februari 2015

De volgende financiële BUBBEL die barst zal nog meer verwoesting achterlaten

In de moderne financiële geschiedenis komen BUBBELs steeds vaker voor. De BUBBELs laten altijd een zware verwoesting achter voor diegene die er volledig in meegesleurd worden … en dat zijn er spijtig genoeg veel. Deze eeuw zagen we al 2 verwoestende BUBBELs: de technologieBUBBEL en de huizenBUBBEL die leidde tot de financiële crisis en bijna tot de val van het globale financiële systeem.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 februari 2015

Wie dacht dat men de schulden ging afbouwen na 2007 moet dit eens lezen

7 jaren nadat de schuldenBUBBEL het westerse financiële systeem op de rand van de afgrond bracht, zou je toch denken dat de schulden zouden gedaald zijn. Maar niets is minder waar, de schulden blijven stijgen, dag na dag. Onderzoeksbureau McKinsey ziet daar enkele redenen voor.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$