Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

544 artikelen gevonden. Artikel 156 tot 160
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 14 november 2014

DWVB #52: Prijsexplosie bitcoin en the Internet of Coins

In De Week van Bitcoin 52 vertelt Tuur Demeester over de all-time high gisteren qua aantal trades op bitcoinexchanges. Technische bodem lijkt bereikt na heftige koersexplosie deze week. Tuur stipt ook zijn zorgen aan bij Russische roebel en de BUBBEL op de aandelenmarkt. [...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 november 2014

De bodem van bitcoin, val van roebel en Internet of Coins

In deze aflevering van Week van Bitcoin spreekt Tuur Demeester over de all-time high gisteren qua aantal trades op bitcoinexchanges. De technische bodem lijkt bereikt na heftige koersexplosie deze week. Tuur stipt ook zijn zorgen aan bij Russische roebel en de BUBBEL op de aandelenmarkt. Ook noemt hij de opmerkelijke uitspraak van Alan Greenspan over goud, dat het de enige currency is.

Joachim de Koning vertelt over zijn passie voor cryptocurrencies en hoe hij de blockchains ervan aan elkaar wil knopen via de Internet of Coins. Ook is hij bezig met het decentraliseren van landen en diensten via The Lands of Sheraga, en noemt vervoer als voorbeeld.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Zilver goedkoper dan grondstoffen?

Als er al sprake was van een BUBBEL in zilver, dan is die nu voor het grootste deel leeg gelopen. De prijs van het edelmetaal loopt na een wilde rit naar $50 per troy ounce weer in de pas met de prijs van andere grondstoffen. Kan zilver nog lager of is dit een goed moment om zilver te kopen?

Bron: Beurs com
Geplaatst: dinsdag 28 oktober 2014

Het volgende heeft nog nooit eerder plaats gevonden "zonder" een correctie

Deze leidende indicator laat zien dat een daling van vastgoedprijzen in San Francisco altijd gepaard gaat met het leeglopen van een grote BUBBEL. De vraag is of het deze keer anders zal zijn. Reeds in juni dit jaar al sloeg de belangrijkste graadmeter voor de Amerikaanse huizenmarktBUBBEL alarm.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 oktober 2014

De Chinezen kopiëren alles, zelfs Ben Bernanke

Na het schijnbare succes in de Staten van Amerika wil nu ook China haar aandelenmarkt en huizenmarkt de lucht in blazen. Hiervoor kopieren ze het gedrag van Ben Bernanke, te beginnen met het zeer toegangelijk maken van de markt en het verstrekken van leningen... Lees hoe een Chinese gigaBUBBEL in de maak is...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$