EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bubbel.
Artikel 166 tot 170
Geplaatst op: vrijdag 14 november 2014

De bodem van bitcoin, val van roebel en Internet of Coins

In deze aflevering van Week van Bitcoin spreekt Tuur Demeester over de all-time high gisteren qua aantal trades op bitcoinexchanges. De technische bodem lijkt bereikt na heftige koersexplosie deze week. Tuur stipt ook zijn zorgen aan bij Russische roebel en de BUBBEL op de aandelenmarkt. Ook noemt hij de opmerkelijke uitspraak van Alan Greenspan over goud, dat het de enige currency is.

Joachim de Koning vertelt over zijn passie voor cryptocurrencies en hoe hij de blockchains ervan aan elkaar wil knopen via de Internet of Coins. Ook is hij bezig met het decentraliseren van landen en diensten via The Lands of Sheraga, en noemt vervoer als voorbeeld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 november 2014

Zilver goedkoper dan grondstoffen?

Als er al sprake was van een BUBBEL in zilver, dan is die nu voor het grootste deel leeg gelopen. De prijs van het edelmetaal loopt na een wilde rit naar $50 per troy ounce weer in de pas met de prijs van andere grondstoffen. Kan zilver nog lager of is dit een goed moment om zilver te kopen?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

Het volgende heeft nog nooit eerder plaats gevonden "zonder" een correctie

Deze leidende indicator laat zien dat een daling van vastgoedprijzen in San Francisco altijd gepaard gaat met het leeglopen van een grote BUBBEL. De vraag is of het deze keer anders zal zijn. Reeds in juni dit jaar al sloeg de belangrijkste graadmeter voor de Amerikaanse huizenmarktBUBBEL alarm.

[...]

Lees verder op Beurs com
Geplaatst op: maandag 27 oktober 2014

De Chinezen kopiëren alles, zelfs Ben Bernanke

Na het schijnbare succes in de Staten van Amerika wil nu ook China haar aandelenmarkt en huizenmarkt de lucht in blazen. Hiervoor kopieren ze het gedrag van Ben Bernanke, te beginnen met het zeer toegangelijk maken van de markt en het verstrekken van leningen... Lees hoe een Chinese gigaBUBBEL in de maak is...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

Daar gaan we weer: dreigt er een huizenBUBBEL in Ierland?

De Centrale Bank wil tophypotheken aan banden leggen.

De Centrale Bank wil tophypotheken aan banden leggen.

Verhalen over een opgeblazen Ierse huizenmarkt luidden midden jaren ’00 de kredietcrisis in. De Ierse huizenmarkt piekte in het voorjaar van 2007. Een slachting volgde: onroerend goed verloor tot wel 60 procent van een waarde.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs