Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

541 artikelen gevonden. Artikel 181 tot 185
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 juli 2014

De financiële wereld samengevat: BUBBELs, BUBBELs en nog eens BUBBELs

We leven in een grote BUBBEL. Vooral de Amerikaanse financiële markt bestaat uit BUBBELs, BUBBELs en nog eens BUBBELs. Er is een aandelenBUBBEL, een overheidsschulden BUBBEL, een bedrijfsschulden BUBBEL, een vastgoedBUBBEL, een landbouwgrond BUBBEL, een derivatenBUBBEL en een studentenleningen BUBBEL. De overheidsschuld is met 40 % toegenomen sinds de laatste recessie. En als er een constante is in de geschiedenis, dan is het wel dat financiële BUBBELs altijd barsten, aldus The Economic Collapse.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

James Turk ziet goud op $ 12.000 als de BUBBEL barst

De huidige BUBBEL waar we momenteel in leven zal net als alle andere BUBBELs in het verleden bezwijken onder zijn eigen gewicht. Je ziet nu al dat de rijken der aarde hun geld zo veel mogelijk uit het systeem proberen te halen: ze kopen vastgoed in Londen en Singapore, ze kopen kunst, verzamelobjecten, oude auto’s … alles wat maar tastbaar is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 juni 2014

Globaal aantal miljonairs stijgt meest sinds … dotcom-BUBBEL

Wie zegt dat quantitative easing niet werkt? Het aantal individuele met een hoog vermogen steeg met bijna 1,8 miljoen het afgelopen jaar. Dit is de sterkste stijging sinds 2000, toeval of niet maar dit was net op het hoogtepunt van de vorige aandelenBUBBEL. De centrale banken slagen er dus in het vermogen van de ‘happy few’ te laten groeien terwijl de middenklasse verwaarloosd achter blijft, aldus Zerohedge.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 25 juni 2014

ECB waarschuwt voor vastgoedBUBBEL door lage rente

Vitor Constancio van de ECB waarschuwde onlangs voor de schadelijke gevolgen van een langdurig lage rente. zo stelt hij dat de lage rente in sommige Europese landen kan leiden tot een BUBBEL in vastgoed. Centrale banken, waaronder de ECB, verlaagden na de crisis de rente naar een historisch dieptepunt in ene poging de economie aan te jagen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 6 juni 2014

IMF vreest BUBBEL op Britse huizenmarkt

Er dreigt oververhitting te ontstaan op de Britse woningmarkt door de sterk stijgende huizenprijzen en banken moeten daarom terughoudender zijn met het verstrekken van risicovolle hypotheken. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$