Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

548 artikelen gevonden. Artikel 186 tot 190
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 29 juli 2014

De Federal Reserve vergeet dit klein, maar zeer belangrijk detail

De Federal Reserve is machtiger dan ooit. Dit staat in schril contrast met de competentie van de Amerikaanse centrale bank. De Fed heeft de laatste jaren vooral laten zien dat ze de situatie vooral verkeerd kunnen inschatten. Het beleid van de Federal Reserve is gestoeld op het spreekwoord “if the only tool I have is a hammer, ever problem looks like a nail”. Het resultaat is een zwakke economie en financiële BUBBELs die het systeem bedreigen – aldus Naked Capitalism.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 juli 2014

We leven in een wereld waarin nog weinig dingen goedkoop zijn

De wereld staat op zijn kop. Slechts 2 jaar na een van de grootste crisissen uit zijn geschiedenis kan Spanje lenen aan de laagste rentevoeten sinds … 1789. In New York werd het Art Deco Office verkocht voor $ 585 miljoen … 3 maanden nadat de waarde geschat werd op $ 466 miljoen. Frans kabel TV bedrijf Nemericable kon de grootste junk bond obligatie ooit uitgeven: $ 11 miljard aan … 4,875 %. Alle activa’s in de wereld boomen – alles is een BUBBEL aldus de NY Times.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 juli 2014

De financiële wereld samengevat: BUBBELs, BUBBELs en nog eens BUBBELs

We leven in een grote BUBBEL. Vooral de Amerikaanse financiële markt bestaat uit BUBBELs, BUBBELs en nog eens BUBBELs. Er is een aandelenBUBBEL, een overheidsschulden BUBBEL, een bedrijfsschulden BUBBEL, een vastgoedBUBBEL, een landbouwgrond BUBBEL, een derivatenBUBBEL en een studentenleningen BUBBEL. De overheidsschuld is met 40 % toegenomen sinds de laatste recessie. En als er een constante is in de geschiedenis, dan is het wel dat financiële BUBBELs altijd barsten, aldus The Economic Collapse.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

James Turk ziet goud op $ 12.000 als de BUBBEL barst

De huidige BUBBEL waar we momenteel in leven zal net als alle andere BUBBELs in het verleden bezwijken onder zijn eigen gewicht. Je ziet nu al dat de rijken der aarde hun geld zo veel mogelijk uit het systeem proberen te halen: ze kopen vastgoed in Londen en Singapore, ze kopen kunst, verzamelobjecten, oude auto’s … alles wat maar tastbaar is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 juni 2014

Globaal aantal miljonairs stijgt meest sinds … dotcom-BUBBEL

Wie zegt dat quantitative easing niet werkt? Het aantal individuele met een hoog vermogen steeg met bijna 1,8 miljoen het afgelopen jaar. Dit is de sterkste stijging sinds 2000, toeval of niet maar dit was net op het hoogtepunt van de vorige aandelenBUBBEL. De centrale banken slagen er dus in het vermogen van de ‘happy few’ te laten groeien terwijl de middenklasse verwaarloosd achter blijft, aldus Zerohedge.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$