Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

531 artikelen gevonden. Artikel 191 tot 195
Bron:
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is goud een BUBBEL?

De goudprijs staat op het moment van schrijven op $1.330 per troy ounce, een daling van bijna 31% ten opzichte van het all-time high van $1.920 per troy ounce in 2011. Was dat het einde van een goudBUBBEL? Of was de prijsbeweging van het afgelopen jaar slechts een gezonde correctie in een bull market?

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is goud een BUBBEL?

Analist Dan Popescu legt aan de hand van een aantal grafieken uit waarom hij denkt dat goud (nog) geen BUBBEL is. Gecorrigeerd voor inflatie is het edelmetaal veel goedkoper dan de piek van 1980 en vergeleken met andere BUBBELs in aandelen en grondstoffen stelt de rally in goud sinds 2002 nog maar weinig voor. Ook stijgt de goudprijs veel minder hard dan in aanloop naar 1980.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Dit is geen herstel – dit is een BUBBEL

De koersen van de aandelen in Europa, de Verenigde Staten en volgens The Guardian ook in Groot-Brittannië impliceren dat we met een zeer sterke onderliggende economie te maken hebben, maar niets is minder waar. Terwijl de koersen in Europa en G-B nog niet op nieuwe records staan, is dit wel het geval in de Verenigde Staten en dit is vergeleken met 2007 toen aandelen ook al in een BUBBEL zaten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Goudmijnaandelen zullen naar een BUBBEL evolueren

Je krijgt niet iedere dag de mening van twee van de meest succesvolle grondstoffenbeleggers in een interview. Onderstaand interview is met Rick Rule en Doug Casey, twee heren die rijk zijn geworden door te beleggen in grondstofaandelen en die van plan zijn om dit nog eens te doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Hoe profiteer je het beste van een BUBBEL

Is een BUBBEL iets slechts? Als een BUBBEL barst, maakt het veel slachtoffers. Maar een BUBBEL kan ook voor veel winst zorgen. Het beste wat je kunt doen met een BUBBEL, is er gebruik van maken. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$