EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bubbel.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord BUBBEL

Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

'Groot risico op huizenBUBBEL in Amsterdam'

Amsterdam behoort tot de vijf steden met het grootste risico op een huizenBUBBEL. Dat staat donderdag in de jaarlijkse Global Real Estate Index van de Zwitserse bank UBS AG.

Van een huizenBUBBEL is sprake wanneer de huizenprijzen overgewaardeerd zijn in relatie tot economische elementen als inkomen en werkgelegenheid. De markt loopt dan een groot risico op een correctie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Aka die gek van de Bank of Japan

Dat het vizier in de Troonrede niet verder is gericht dan de korte termijn is tot daar aan toe. Dat ook het CPB niet bereid is om ook te kijken naar de langetermijneffecten, dát vindt Kees de Kort wonderlijk. 'Er moet überhaupt veel meer aandacht ontstaan voor het optreden van centrale banken; de BUBBELs op allerlei plaatsen is één op één resultaat van het optreden van de financiële autoriteiten.' In Japan zijn ze evenmin gevoelig voor allerlei politieke stormen. Foute boel, zegt Kees. 'De Terminator, aka de baas van de Bank of Japan, heeft alweer gezegd dat de rente nul is en dat ze dat nog heel lang zo houden.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Crypto miljardair Mike Novogratz: ‘De crypto BUBBEL is leeg, dit is de bodem’

Mike Novogratz, voormalig succesvol hedgefundmanager op Wall Street die terug uit pensioen kwam om in cryptomunten te investeren, ziet het einde van de crypto crash. Volgens de oprichter en CEO van Galaxy Digital Capital Management is de crypto BUBBEL leeg gelopen. Afgelopen week hebben we de bodem van de crash gezien, aldus Mike Novogratz.

Novogratz sloeg een tijdje geleden de handen in elkaar met Bloomberg om de Bloomberg Galaxy Crypto Index te lanceren. Dit is een index bestaande uit 10 van de grootste cryptomunten in USD, waaronder Bitcoin, Ether, Monero, Ripple’s XRP en Zcash. Volgens de crypto miljardair heeft deze index zijn bodem bereikt.

De index zette namelijk een rebound in op een technisch zeer interessant niveau.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Edelmetalen goedkoopst sinds twee generaties

Goud, zilver en de verwante mijnaandelen staan momenteel even laag genoteeerd als in de jaren ’70. Toentertijd was dat, achteraf gezien, het grootste koopmoment in generaties. Het lijkt opnieuw het uitgelezen moment om een ‘contrarian‘ te zijn, iemand die net het tegenovergestelde doet in beleggen, dan de anderen. Onder andere Warren Buffett, George Soros en Sir John Templeton fortuinen verdienden. Recenter stonden de edelmetalen nog bijna zo laag genoteerd toen de Technologie BUBBEL barstte in 1999. Tien jaar later zouden ze op +800% staan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Crypto BUBBEL gebarsten? Toch blijft het de toekomst

Eind vorig jaar was er sprake van een echte BUBBEL onder de cryptomunten. De cryptomarkt had alle gelijkenissen met de technologiesector van eind jaren ’90. Alleen ging alles 10 keer sneller, omhoog en omlaag. En net als elke BUBBEL, zorgde het barsten voor een ravage onder de beleggers. Maar ondanks het barsten van de crypto BUBBEL, is het een technologie met veel potentieel en een grote toekomst, net als de beste internetbedrijven begin deze eeuw.

Bitcoin laat de laatste weken weer tekenen zien van leven, en het neemt andere cryptomunten in zijn zog mee. Nu de speculanten stilaan uit de markt verdwenen zijn, blijven enkel de echte investeerders over.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs