EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
44
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
25
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bubbel.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord BUBBEL

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

De val van de 'FANGMAN': Waarom imploderen de aandelenbeurzen net nu?

De beursBUBBELs - een gevolg van de jarenlang door centrale banken volgehouden nulrente, met als gevolg de tsunami van beschikbaar gratis geld -  ontploffen één na één. Maar waarom net nu?

Beursfundamentalisten zullen nog een tijdje blijven debatteren of er al dan net sprake is van een beurskrach. Dat is een technische discussie. Wat wel duidelijk wordt is dat de beursBUBBELs - een gevolg van de jarenlang door centrale banken volgehouden nulrente, met als gevolg de tsunami van beschikbaar gratis geld -  nu één na één ontploffen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Staat er een nieuwe zeepbel op knappen?

Over het algemeen valt te zeggen dat de hele bevolking samen vaak even rijk is als de economie en de groei daarvan. Tenminste, dat was in de periode van 1951 tot 1997 het geval. Daarna is het compleet mis gegaan door de invloed van de centrale banken. Toekomstige groei werd kunstmatig naar voren gehaald en dat kan uiteraard nooit lang goed gaan. Knapt er binnenkort een nieuwe zeepbel uiteen?

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Epsilon Theory, is te zien dat de totale waarde van de Amerikaanse huishoudens over het algemeen correleert met het Amerikaanse bruto binnenlands product. Toch is dat plaatje tijdens de afgelopen twintig jaar drastisch veranderd. Door het monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank zijn er al drie welvaartsBUBBELs ontstaan. En de laatste zeepbel moet nog knappen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Doug Casey: ‘Waar je in 2019 vooral NIET in moet beleggen’

Doug Casey is een legendarische belegger, en dan vooral een contraire belegger. Hij is zo’n belegger die weg blijft van BUBBELs wanneer ze op springen staan. En een belegger die beleggingen vindt vóór ze een BUBBEL vormen. In onderstaand interview legt hij uit waar hij kansen ziet voor 2019 en waar je vooral NIET moet beleggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

De cryptomarkt is meer dan ooit ‘the place to be’ voor beleggers

Je zou het niet verwachten na een daling van 80%. De sceptici die beweerden dat de cryptomarkt niets meer was als een gigantische BUBBEL, wrijven zich vandaag in de handen. Daarbij vergeten ze echter dat de cryptomarkt vandaag nog steeds groter is als 12 maanden geleden. En meer dan 10 keer groter dan begin 2017. Nu de bodem in zicht is, is er geen betere plaats om te beleggen dan op de cryptomarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

'Groot risico op huizenBUBBEL in Amsterdam'

Amsterdam behoort tot de vijf steden met het grootste risico op een huizenBUBBEL. Dat staat donderdag in de jaarlijkse Global Real Estate Index van de Zwitserse bank UBS AG.

Van een huizenBUBBEL is sprake wanneer de huizenprijzen overgewaardeerd zijn in relatie tot economische elementen als inkomen en werkgelegenheid. De markt loopt dan een groot risico op een correctie.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs