Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

539 artikelen gevonden. Artikel 201 tot 205
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Dit is geen herstel – dit is een BUBBEL

De koersen van de aandelen in Europa, de Verenigde Staten en volgens The Guardian ook in Groot-Brittannië impliceren dat we met een zeer sterke onderliggende economie te maken hebben, maar niets is minder waar. Terwijl de koersen in Europa en G-B nog niet op nieuwe records staan, is dit wel het geval in de Verenigde Staten en dit is vergeleken met 2007 toen aandelen ook al in een BUBBEL zaten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Goudmijnaandelen zullen naar een BUBBEL evolueren

Je krijgt niet iedere dag de mening van twee van de meest succesvolle grondstoffenbeleggers in een interview. Onderstaand interview is met Rick Rule en Doug Casey, twee heren die rijk zijn geworden door te beleggen in grondstofaandelen en die van plan zijn om dit nog eens te doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

Hoe profiteer je het beste van een BUBBEL

Is een BUBBEL iets slechts? Als een BUBBEL barst, maakt het veel slachtoffers. Maar een BUBBEL kan ook voor veel winst zorgen. Het beste wat je kunt doen met een BUBBEL, is er gebruik van maken. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

De Chinese BUBBEL is aan het barsten

China was de baken van de globale economie de laatste jaren. Met de vertraging in Europa en de Verenigde Staten was de groei van 7 % in China een sterke helpende hand voor de globale economie. De meeste beleggers stappen zomaar mee in het groeiverhaal van China, maar zijn de cijfers wel echt?

Volgens James Rickards zijn er indicaties dat de bureaucraten de Chinese groeicijfers manipuleren om de Chinese overheid tevreden te houden. Het groeimodel van China zit ook verkeerd in elkaar. Groei van het bbp bestaat uit: consumptie, investeringen, overheidsuitgaven en netto export. In een gezonde economie groeien alle elementen ongeveer even sterk, maar niet in China.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

Huizenprijzen België in tien jaar verdubbeld

In België blijven de huizenprijzen stijgen. Sinds 2003 is de prijs van een gemiddelde woning in Vlaanderen verdubbeld tot €211.000. In Brussel is de prijs vandaag de dag zelfs 2,5x zo hoog als in 2003. Is er sprake van een BUBBEL in de Belgische woningmarkt?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$