Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

530 artikelen gevonden. Artikel 201 tot 205
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Hoe kan je een portefeuille beschermen tegen de grootste BUBBEL uit de geschiedenis

De overheidsschulden zijn zonder twijfel de grootste BUBBELs uit de financiële geschiedenis. Overheden hebben opnieuw te veel beloftes gedaan die ze niet zullen kunnen waarmaken. Ook deze BUBBEL zal uit elkaar spatten, de vraag is niet "of" maar "wanneer". Hoe kan je als belegger je daar tegen beschermen? James Turk legt uit op Gold Silver Worlds.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 februari 2014

Kan de Fed een derde BUBBEL in 15 jaar nog vermijden?

De laatste 5 jaren heeft de Federal Reserve honderden miljarden vers geld gecreëerd dat nauwelijks of niet doordrong tot de economie. In het verleden zorgde een te los monetair beleid al voor enkele desastreuze BUBBELs. Aan het huidige tempo zal de Fed zijn QE pas beëindigen tegen het einde van het jaar. Is de Fed deze keer opnieuw te laat om het barsten van een BUBBEL te vermijden?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Wanneer knapt de Chinese vastgoedBUBBEL?

In China werd het afgelopen jaar voor omgerekend $380 miljard aan nieuwe hypotheekleningen verstrekt. Dat terwijl er in sommige gebieden al veel te veel gebouwd is. Vorig jaar stegen de prijzen in verschillende grote steden met ongeveer 25%.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

De Chinese kredietBUBBEL

China heeft de afgelopen jaren een grote kredietBUBBEL opgeblazen door investeringen in infrastructuur en vastgoed. Veel van deze schulden zijn weggestopt buiten de balans van diverse staatsbanken. Volgens econoom Viral Acharya kan de Chinese schuldenberg een nieuwe crisis veroorzaken.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

De 10 grootste misverstanden over de huidige crisis

Wie de echte schuld heeft aan deze crisis is bekend en toch zijn er nog vele misverstanden over deze schuldvraag, want wat weten we nu echt?. al eerder lieten we in een videoserie zien hoe bij de val van de eerste dominosteen de financiële BUBBEL open spatte. Hieronder zetten we de grootste misverstanden nog even op een rijtje.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$