Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

531 artikelen gevonden. Artikel 206 tot 210
Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

De 10 grootste misverstanden over de huidige crisis

Wie de echte schuld heeft aan deze crisis is bekend en toch zijn er nog vele misverstanden over deze schuldvraag, want wat weten we nu echt?. al eerder lieten we in een videoserie zien hoe bij de val van de eerste dominosteen de financiële BUBBEL open spatte. Hieronder zetten we de grootste misverstanden nog even op een rijtje.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Robert Shiller: Bitcoin is een voorbeeld van een BUBBEL

Nobelprijs laureaat Robert Shiller is geen fan van Bitcoin. Hij lichtte dit toe aan een panel in Davos. De discussie ging over digitale trends op de financiële markten en dan is het niet verwonderlijk dat Bitcoin al snel ter sprake kwam. Shiller voorspelde in het verleden al menige BUBBELs en is er ook nu van overtuigd dat Bitcoin in dat rijtje thuis hoort.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Eric Mecking over de huizenBUBBEL

Volgens historicus Eric Mecking was het absurd dat je in Nederland 130 procent van de waarde van je huis kon lenen. Dat was voor hem aanleiding om in 2005 het boek Deflatie in Aantocht te schrijven. Mecking voorzag dat het maximaal uitbuiten van de hypotheekrenteaftrek vroeg of laat tot problemen zou leiden. Het grootste leed moet nog komen, aldus de historicus.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Roubini waarschuwt voor 11 vastgoedBUBBELs

Nouriel Roubini waarschuwt voor 11 landen waar een potentiële vastgoedBUBBEL aan de gang is en voor nog eens 6 landen waar sommige steden last hebben van een overwaardering van het vastgoed. In deze lijst staan verschillende grote landen waardoor de impact wereldwijd voelbaar kan worden, aldus The Washington Post.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Faber: “De BUBBEL zal barsten” en “Geef mij maar goud i.p.v. Bitcoins”

In een interview met Bloomberg TV praat de legendarische belegger Marc Faber over de desastreuze gevolgen van het beleid van de Federal Reserve.

Dit beleid zorgt voor problemen over heel de wereld. De rubberen band is zo ver uit elkaar getrokken, dat ze ieder moment kan knappen.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$