Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

530 artikelen gevonden. Artikel 216 tot 220
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Volgt Bitcoin het klassieke BUBBEL-model?

De BUBBEL Bitcoin haters staan tegenwoordig lijnrecht tegenover de Bitcoin grensverleggende technologie believers. Het patroon van de Bitcoinprijs lijkt echter op een klassiek BUBBEL-model, aldus Jesse Colombo. Nadat de prijs maal 6 ging op enkele weken tijd en maal 90 op een jaar tijd, is de prijs ondertussen gehalveerd. Is de BUBBEL uiteen gespat?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

BofA Merrill Lynch vindt $ 1.300 voor Bitcoin een faire prijs

De waarde van Bitcoin is het afgelopen jaar maal 100 gegaan, zegt een analyserapport over Bitcoin van Bank of America Merrill Lynch. Om te bepalen of het een BUBBEL is of niet, moet men de intrinsieke waarde van Bitcoin kunnen bepalen. Bitcoin is een ruilmiddel en een "store of value" en een prijs van $ 1.300 lijkt een faire prijs te zijn.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 9 december 2013

‘Olieprijs is momenteel 20% tot 30% te hoog’

Volgens Fadel Gheit, een olie-analist bij Oppenheimer, is de huidige olieprijs veel te hoog.

De olieBUBBEL wordt volgens Gheit veroorzaakt door een zogenaamde ‘supple risk premium’. Deze premie, van 20% tot 30%, zal volgens de analist verdwijnen wanneer de perikelen rondom het nucleair prgramma van Iran tot bedaren zullen komen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 9 december 2013

Staat goud aan de vooravond van een piek zoals in 1980?

Door de dalende goudprijs vraagt men zich af of goud een BUBBEL is of niet. De vergelijking met de goudcrash van 1980 tot 2000 komt steeds vaker om de hoek kijken. Maar is die vergelijking wel terecht?

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 9 december 2013

Te koop: luchthaven. Als nieuw. Kostprijs: 1 miljard. Nu voor... 100 miljoen

Een van de exponenten van de de Spaanse vastgoedBUBBEL - de luchthaven van de Spaanse stad Ciudad Real - wordt vandaag geveild. De curatoren hopen op een bod van op zijn minst 100 miljoen euro, voor een luchthaven die het tienvoudige heeft gekost, maar amper is gebruikt. In april van 2012 ging de spookluchthaven definitief dicht, zo’n drie jaar nadat de uitbater ervan - CR Aeropuertos - failliet ging.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$