Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

530 artikelen gevonden. Artikel 231 tot 235
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Steeds meer signalen voor een eindejaarsrally en een sterk begin van 2014

Als er over BUBBELs gesproken wordt, refereert men al snel naar de BUBBELs van 2000 en 2007.

Financial Sense bekeek enkele technische indicatoren van vandaag met de situatie in 2000 en 2007 - de BUBBELjaren bij uitstek van deze eeuw. Ze komen tot de conclusie dat we nog lang niet in een BUBBEL zitten. We kunnen ons dus opmaken voor een sterk einde van het jaar en mogelijk ook een sterk begin van 2014.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Wat denken 10 specialisten over de huidige aandelenmarkt?

BUBBEL hier, BUBBEL daar, geen BUBBEL hier, geen BUBBEL daar. Vraag 12 analisten wat ze denken van de huidige aandelenmarkt en je krijgt 13 verschillende meningen. Het is dan altijd interessant om eens te horen wat de echte specialisten denken, de grote beleggers die hun strepen al lang hebben verdiend,  zoals ...

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Crises zitten in ons economisch systeem gebakken.

Huizenmarkt-Zeepbel | Dirk Bezemer legt in de onderstaande video uit hoe economische crises ontstaan. Veel mensen proberen het grote publiek wijs te maken dat het alleen met vertrouwen te maken heeft. Dirk laat zien dat het in systeem zit. “BUBBELs en crises zitten in ons economisch systeem gebakken.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 24 november 2013

5 landen met een huizen BUBBEL

De huizenmarkt in diverse landen is al vaak ter sprake geweest. Vandaag presenteren wij u 5 landen waar (al) sprake is van een huizen BUBBEL.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Staat China voor een harde landing?

Volgens MarketWatch hangt de stijgende vastgoedBUBBEL in China in grote mate af van financiering via het schaduw bankieren. Een carry trade tussen de Amerikaanse dollar en de Chinese Yuan is in grote mate afhankelijk van de lage rentevoeten in de Verenigde Staten. Als deze plots begint te stijgen, is het game over in China.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$