Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

531 artikelen gevonden. Artikel 236 tot 240
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Staat China voor een harde landing?

Volgens MarketWatch hangt de stijgende vastgoedBUBBEL in China in grote mate af van financiering via het schaduw bankieren. Een carry trade tussen de Amerikaanse dollar en de Chinese Yuan is in grote mate afhankelijk van de lage rentevoeten in de Verenigde Staten. Als deze plots begint te stijgen, is het game over in China.

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Huidige beurssituatie: één grote BUBBEL

Wat de bearishe belegger Marc Faber betreft is de financiële sector één grote BUBBEL. Dit zegt hij dinsdag tegenover CNBC. ‘Ik zie een BUBBEL in alles wat aan de financiële sector gerelateerd is. We hebben een BUBBEL in obligaties, we hebben een BUBBEL in lage-kwaliteitsobligaties, maar we hebben ook een BUBBEL in aandelen uit de financiële sector.’

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Zitten we met een BUBBEL aan BUBBELs?

Barry Ritholtz gelooft op Bloomberg niet dat we met een aandelenBUBBEL zitten. De reden daarvoor is dat er nooit of nog nooit BUBBELs werden aangekondigd in de mainstream media. Als grote bladen beginnen te spreken over BUBBELs, is meestal het omgekeerde waar. Er lijken dan ook overal BUBBELs te ontstaan volgens de media, we zitten dus in feite met een BUBBEL aan BUBBELs.

Bron: goudportal.nl
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Breaking: BitcoinBUBBEL stort in!

Op het moment van schrijven stort de waarde van de Bitcoin compleet in elkaar en staat de koers nu onder de $600. De koers ging zelfs even richting de $500 en lijkt te stabiliseren. Gister nog ging de waarde van de Bitcoin keihard door het dak en bereikte zohaast de waarde van 1 troy ounce goud. Toen ging de Bitcoin voor bijna $1100 dollar over de toonbank.

Bron: bitcoin.clarkmoody.com
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

BREAKING: BitcoinBUBBEL stort in!

Bitcoin into Bits and Bytes...

Op het moment van schrijven stort de waarde van de Bitcoin behoorlijk in elkaar en staat de koers nu rond de $625. De koers ging zelfs even richting de $500, maar lijkt te stabiliseren. Gister nog ging de waarde van de Bitcoin keihard door het dak en bereikte zohaast de waarde van 1 troy ounce goud. Toen ging de Bitcoin voor bijna $1100 dollar over de toonbank.

Op het moment is de waarde van de Bitcoin zeer volatiel. Toen gister de koers van $900 werd aangetikt, ging de prijs voor een Bitcoin ook al even kopje onder terug naar $600 - nog steeds een enorm bedrag voor een Bitcoin, een digitale munt dat niets meer is dan de uitkomst van een rekensom bestaande uit bits en bytes. Daarna herstelde de prijs snel terug rond de $800.

Bitcoins worden steeds vaker erkent en geaccepteerd als wettig betaalmiddel. Zelfs de overheid zegt dat de Bitcoin een legitiem betaalmiddel is waar men tevens belasting over dient te betalen indien er wordt verdient in Bitcoins.

Op de lange termijn ziet de toekomst van een Bitcoin, maar ook andere cryptocurrencies, er goed uit. Zolang overheden geen halt toeroepen aan het bestaan van dergelijke betaalmiddelen, zal de vlucht uit overheidsgeld (dollars, euro’s, renminbi’s etc.) niet enkel naar hard assets vluchten, ook digitale assets gaan een steeds grotere rol vervullen in ons technologisch tijdperk.

Beleggers en speculanten kozen in de afgelopen periode massaal voor beleggen in deze cryptocurrency wat de prijs enorm heeft opgedreven. Enorme prijsdalingen zoals deze worden dan ook vaak aangegrepen om in te stappen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$