Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

542 artikelen gevonden. Artikel 246 tot 250
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 24 november 2013

5 landen met een huizen BUBBEL

De huizenmarkt in diverse landen is al vaak ter sprake geweest. Vandaag presenteren wij u 5 landen waar (al) sprake is van een huizen BUBBEL.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Staat China voor een harde landing?

Volgens MarketWatch hangt de stijgende vastgoedBUBBEL in China in grote mate af van financiering via het schaduw bankieren. Een carry trade tussen de Amerikaanse dollar en de Chinese Yuan is in grote mate afhankelijk van de lage rentevoeten in de Verenigde Staten. Als deze plots begint te stijgen, is het game over in China.

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Huidige beurssituatie: één grote BUBBEL

Wat de bearishe belegger Marc Faber betreft is de financiële sector één grote BUBBEL. Dit zegt hij dinsdag tegenover CNBC. ‘Ik zie een BUBBEL in alles wat aan de financiële sector gerelateerd is. We hebben een BUBBEL in obligaties, we hebben een BUBBEL in lage-kwaliteitsobligaties, maar we hebben ook een BUBBEL in aandelen uit de financiële sector.’

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Zitten we met een BUBBEL aan BUBBELs?

Barry Ritholtz gelooft op Bloomberg niet dat we met een aandelenBUBBEL zitten. De reden daarvoor is dat er nooit of nog nooit BUBBELs werden aangekondigd in de mainstream media. Als grote bladen beginnen te spreken over BUBBELs, is meestal het omgekeerde waar. Er lijken dan ook overal BUBBELs te ontstaan volgens de media, we zitten dus in feite met een BUBBEL aan BUBBELs.

Bron: goudportal.nl
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Breaking: BitcoinBUBBEL stort in!

Op het moment van schrijven stort de waarde van de Bitcoin compleet in elkaar en staat de koers nu onder de $600. De koers ging zelfs even richting de $500 en lijkt te stabiliseren. Gister nog ging de waarde van de Bitcoin keihard door het dak en bereikte zohaast de waarde van 1 troy ounce goud. Toen ging de Bitcoin voor bijna $1100 dollar over de toonbank.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$