EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
28
kliks
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bubbel.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord BUBBEL

Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Crypto BUBBEL gebarsten? Toch blijft het de toekomst

Eind vorig jaar was er sprake van een echte BUBBEL onder de cryptomunten. De cryptomarkt had alle gelijkenissen met de technologiesector van eind jaren ’90. Alleen ging alles 10 keer sneller, omhoog en omlaag. En net als elke BUBBEL, zorgde het barsten voor een ravage onder de beleggers. Maar ondanks het barsten van de crypto BUBBEL, is het een technologie met veel potentieel en een grote toekomst, net als de beste internetbedrijven begin deze eeuw.

Bitcoin laat de laatste weken weer tekenen zien van leven, en het neemt andere cryptomunten in zijn zog mee. Nu de speculanten stilaan uit de markt verdwenen zijn, blijven enkel de echte investeerders over.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Nu cryptomunten verkopen is als aandelen Apple verkopen in 2001

Er worden vaak grote gelijkenissen getrokken tussen cryptomunten en het internet eind jaren ’90. Vooral op het gebied van financiering en beleggersgekte zijn de gelijkenissen treffend. Crypto is/was een BUBBEL, net als technologieaandelen tijdens de internetgekte. Maar veel mensen vergeten daarbij dat je met BUBBELs ook veel geld kan verdienen, tijdens én erna. Wie nu cryptomunten verkoopt doet hetzelfde als aandelen Apple verkopen in 2001.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Rijkste man van China: “Blockchain is geen BUBBEL, Bitcoin wel een BUBBEL

De rijkste man van China is Jack Ma. Miljardair en één van de meest invloedrijke Chinese ondernemers. Van AliExpress tot Hollywood: Ma’s invloed reikt steeds verder. In 1999 richtte hij de Alibaba groep op en de rest is geschiedenis. Veel mensen, vooral Chinezen, luisteren naar zijn ideeën. Op de tweede World Intelligence Conference in Tianjin toonde hij zich een groot voorstander van blockchain, als gedecentraliseerde technologie. Hij is er trouwens al jaren praktisch mee bezig met zijn bedrijven en doet ook intensief onderzoek naar blockchain. Maar: “We don’t care about Bitcoin”, aldus Ma.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 mei 2018

Het land dat zijn banken liet omvallen ziet een nieuwe BUBBEL ontstaan

Tien jaar na de financiële crisis beleeft IJsland een economische 'boom', die wordt gevoed door het toerisme. Maar die toeristen hebben de prijzen van de woningen de hoogte ingejaagd. Nergens ter wereld steeg de prijs van vastgoed de voorbije 4 jaar meer dan op dit eiland.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 25 april 2018

Huizenmarkt 2018: 'Groeiende BUBBEL'

Artikel van Hans Stegeman (Tridos Investment Management) via RTLZ | Vroeger kreeg ik op woensdagmiddag van mijn moeder ‘echte’ kauwgom. Zo’n grote roze knoeperd. Bubblicious geheten. In mijn herinnering deed ik op woensdagmiddag niets anders dan buiten voetballen en ondertussen bellen blazen. De rest van de week moesten we het doen met van die kleintjes. Benbits. Geen bellen mee te blazen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs