Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

548 artikelen gevonden. Artikel 256 tot 260
Bron: goudportal.nl
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Breaking: BitcoinBUBBEL stort in!

Op het moment van schrijven stort de waarde van de Bitcoin compleet in elkaar en staat de koers nu onder de $600. De koers ging zelfs even richting de $500 en lijkt te stabiliseren. Gister nog ging de waarde van de Bitcoin keihard door het dak en bereikte zohaast de waarde van 1 troy ounce goud. Toen ging de Bitcoin voor bijna $1100 dollar over de toonbank.

Bron: bitcoin.clarkmoody.com
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

BREAKING: BitcoinBUBBEL stort in!

Bitcoin into Bits and Bytes...

Op het moment van schrijven stort de waarde van de Bitcoin behoorlijk in elkaar en staat de koers nu rond de $625. De koers ging zelfs even richting de $500, maar lijkt te stabiliseren. Gister nog ging de waarde van de Bitcoin keihard door het dak en bereikte zohaast de waarde van 1 troy ounce goud. Toen ging de Bitcoin voor bijna $1100 dollar over de toonbank.

Op het moment is de waarde van de Bitcoin zeer volatiel. Toen gister de koers van $900 werd aangetikt, ging de prijs voor een Bitcoin ook al even kopje onder terug naar $600 - nog steeds een enorm bedrag voor een Bitcoin, een digitale munt dat niets meer is dan de uitkomst van een rekensom bestaande uit bits en bytes. Daarna herstelde de prijs snel terug rond de $800.

Bitcoins worden steeds vaker erkent en geaccepteerd als wettig betaalmiddel. Zelfs de overheid zegt dat de Bitcoin een legitiem betaalmiddel is waar men tevens belasting over dient te betalen indien er wordt verdient in Bitcoins.

Op de lange termijn ziet de toekomst van een Bitcoin, maar ook andere cryptocurrencies, er goed uit. Zolang overheden geen halt toeroepen aan het bestaan van dergelijke betaalmiddelen, zal de vlucht uit overheidsgeld (dollars, euro’s, renminbi’s etc.) niet enkel naar hard assets vluchten, ook digitale assets gaan een steeds grotere rol vervullen in ons technologisch tijdperk.

Beleggers en speculanten kozen in de afgelopen periode massaal voor beleggen in deze cryptocurrency wat de prijs enorm heeft opgedreven. Enorme prijsdalingen zoals deze worden dan ook vaak aangegrepen om in te stappen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Must see infographic: Bitcoin

Er is geen houden aan, de prijs voor een Bitcoin explodeert. De meningen worden steeds meer verdeeld: het is een nieuwe technologie - het is een BUBBEL - ... wie zal het zeggen, niemand heeft een glazen bol.

Zelfs de early adaptors beginnen zenuwachtig op hun stoel te schuifelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 november 2013

BUBBELs en centrale banken – is er een verband?

BUBBELs zijn een belangrijke oorzaak van economische recessies. Als we BUBBELs kunnen opsporen en ontmantelen, zou dit ervoor kunnen zorgen dat BUBBELs op tijd ontdekt en onschadelijk gemaakt worden. Dit zou dan veel beter zijn voor de continuïteit van de economie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 november 2013


Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$