Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

542 artikelen gevonden. Artikel 276 tot 280
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Is het economisch “herstel” in feite een bubblecovery?

Naarmate de aandelenbeurzen en de vastgoedprijzen blijven stijgen, zijn er steeds meer mensen die erin geloven dat het economisch herstel echt is. Maar volgens Jesse Colombo zitten we in een bubblecovery, dit is een herstel (recovery) niet gedreven door een economische heropleving, maar gedreven door nieuwe BUBBELs. We zagen dit al in 2003 - 2007 en volgens Colombo zien we dit opnieuw, alleen vele malen erger.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Blackstone ziet epische kredietBUBBEL

Blackstone ziet net als Marc Faber een epische kredietBUBBEL ontstaan. Deze BUBBEL gaat gepaard met relatief hoge waarderingen voor aandelen en staatsobligaties. Volgens de investeringsmaatschappij is dit niet vol te houden. Blackstone is geen klein beleggingsfonds, ze beheert $230 miljard aan vermogen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Marc Faber: "De kredietBUBBEL zal op dramatische wijze imploderen"

Volgens Marc Faber is deze crisis veel ernstiger dan die van de afgelopen decennia. De schulden zijn zo groot dat ook de reële economie schade zal ondervinden van deze kredietcrisis. Prijzen van vastgoed, aandelen, obligaties en grondstoffen zijn door de kredietgroei enorm gestegen. Het is één grote BUBBEL die zal imploderen, samen met de Amerikaanse dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

En ja hoor, Peter Schiff had alweer gelijk

Vaste lezers van Slim Beleggen weten inmiddels dat we op dezelfde golflengte zitten als Peter Schiff. Ook Schiff gaat een uitgesproken contraire visie op de financiële markten niet uit de weg.

Ook Peter Schiff is een uitgesproken tegenstander van het gevoerd beleid van de centrale banken, dat de ene BUBBEL na de andere blaast in de economie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Als het monetaire systeem crasht, is het enige dat telt hoeveel goud je hebt

Bull Market Thinking had de eer om een interview te mogen doen met James Rickards. Volgens Rickards is de Fed bezig met het blazen van BUBBELs, net als eind jaren '90 en midden jaren '00. Net als bij de andere BUBBELs, zal ook deze BUBBEL pijnlijk eindigen. Het probleem is dat BUBBELs langer kunnen groeien dan men voor mogelijk acht.

Er zijn veel fondsbeheerders die denken dat we aan de vooravond van een heropleving staan. Maar dat is verkeerd omdat ze de verkeerde modellen gebruiken. We zitten momenteel niet in een cyclische cyclus, maar in een depressive – zoals in de jaren ‘30.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$