Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

530 artikelen gevonden. Artikel 286 tot 290
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Chinees regeringsadviseur: 'China moet de luchtbel doorprikken en de gevolgen uitzweten'

Xia Bin, de financiële directeur van het financiële onderzoekscentrum bij het Chinese Development Research Centre of the State Council en een voormalig lid van het monteairebeleidcomité van de Chinese Volksbank,heeft gezegd dat zijn land de financiële BUBBEL moet doorprikken, de schulden moet afbetalen en de daarmee gepaard gaande economische krimp er bij moet nemen. Volgens hem is het argument over de economische groei van China ‘zinloos’:

Bron: waarheidzoeker.nl
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

Niet huizenmarkt, maar hoge hypotheken grootste probleem Nederlandse economie

In tegenstelling tot wat de Europese Centrale Bank-directeur Jörg Asmussen zegt is niet de huizenmarkt, maar de hoge schulden voor gezinnen veroorzaakt door de huizenBUBBEL het grootste probleem voor de economie in Nederland. Diverse ‘deskundigen’ spreken over een benodigd herstel op de huizenmarkt en concluderen dat een hogere prijs goed is voor de economie. Dat is echter onjuist. De hoge rentelasten en aflossingen die gezinnen maandelijks aan de bank moeten overmaken om in een huis te kunnen wonen zetten juist een rem op de bestedingen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

“Forse correctie in goud was nodig voor volgende fase in de stierenmarkt”

Gary Savage, uitgever van Smart Money Tracker, denkt dat de huidige correctie in de goudprijs het begin is van de volgende fase in de stierenmarkt.Nu is goud klaar voor zijn BUBBELfase. Gary Savage geeft commentaar en advies en heeft het de laatste jaren beter gedaan dan de meeste hedge funds, zo staat op 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

‘Doet u mij maar een BUBBEL

“We moeten BUBBELs omarmen. In elk geval tot op een zeker punt.”Frances Hudson is 

global thematic strategist bij het Schotse Standard Life Investments. Volgens Hudson is er geen wezenlijk verschil tussen de tulpenBUBBEL van een paar eeuwen geleden en de goudBUBBEL die we nu leeg zien lopen. “BUBBELs zijn er altijd geweest en zullen er altijd zijn, omdat we steeds weer in dezelfde valkuilen trappen.”

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Is de goudBUBBEL nu echt aan het barsten?

Wij beweren al langere tijd dat goud in een BUBBEL zit, en hoe verder het jaar vordert, hoe meer het er op begint te lijken dat we gelijk krijgen. Diverse media melden dat de goudkoers op dit moment op het laagste punt staat sinds 2010, met een koers in euro van onder 1000 verloor goud meer dan een derde van haar waarde, wat ook pijnlijk duidelijk wordt in deze grafiek. Maar wat gaat het laatste duwtje worden waardoor goud helemaal door de bodem heenzakt?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$