Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

541 artikelen gevonden. Artikel 291 tot 295
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Deutsche Bank: “Aandelen op BUBBEL-niveau”

Cullen Roche haalt een nota aan van Deutsche Bank waarin ze de huidige situatie op de beurs vergelijken met de periodes 1999 en 2007, vlak voor een BUBBEL uiteen spatte.

Volgens de Deutsche Bank heeft de huidige toestand met de margin debts (beleggen met geleend geld) veel gelijkenissen met 1999 en 2007.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Goud een BUBBEL? Dit bewijst het tegendeel

Wat is een BUBBEL eigenlijk? Een BUBBEL is wanneer een bepaald activa zo hard stijgt, dat iedereen wil participeren in de stijging. De waarde van de activa wordt zo groot dat het niet meer te verantwoorden is met de fundamenten van de sector. Akkoord?! Vele beweren dat goud een BUBBEL is, nu nog steeds, ondanks de correctie van meer dan 20 procent. Maar is dat wel zo?

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Volgende fase goudBUBBEL: 200% bovenop de goudkoers?

  Meer lucht in de goudBUBBEL, maar niet voor lang! »

Er zijn veel media en investeerders die zeer positief zijn over goud, en zoals ook te zien in de recente ontwikkeling van de goudkoers lijkt iedereen weer positief te zijn in het toekomstig verloop van de koers van het edelmetaal. Volgens handelaar Gary Savage is er echter een volgende fase in het opblazen van de goudBUBBEL aangebroken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Daar is de volgende BUBBEL alweer!

De markten bevinden zich in een soort BUBBEL modus, waarbij iedereen overal BUBBELs ziet opduiken. Eigenlijk betreft het telkens mini-BUBBELs die zonder meer op naam van de Federal Reserve geschreven mogen worden. Inderdaad, die overspoelt alles en iedereen met geld vers van de drukpers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Nieuwe huizenBUBBEL in de VS?

De huizenverkoop steeg in juni met 8,2 % op jaarbasis in de Verenigde Staten. De huizenprijzen zijn de laatste 12 maanden met 13,5 % gestegen, waarvan een stijging met 21 % de laatste 4 maanden. Dit brengt de huidige huizenprijzen op 7 % van de hoogste prijzen die werden betaald tijdens de huizenBUBBEL van 2003 - 2007. Dit is een nieuwe BUBBEL zegt deLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$