Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

531 artikelen gevonden. Artikel 306 tot 310
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Video Gundlach: “Dit is de moeder der BUBBELs die zal eindigen in een catastrofe”

Vorige week zei Bill Gross nog dat hij overal BUBBELs ziet. Jeff Gundlach ziet echter maar een BUBBEL, maar het is wel de moeder der BUBBELs, een BUBBEL in centrale banken, een BUBBEL in quantitative easing. Deze BUBBEL zal niet snel eindigen, ze zal pas leeglopen als er serieuze negatieve gevolgen uit voortvloeien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

In de Amerikaanse landbouwsector dreigt volgende schuldenBUBBEL

De U.S. raakt het schuldenprobleem maar niet van zich afgeschud. Een volgende crisishaard lijken de studentenleningen te zijn. De meeste Amerikanen die aan de unief gaan studeren sluiten een lening af, want de kosten voor een goede unief swingen de pan uit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

4 signalen dat we in een gevaarlijke BUBBEL zitten

Vroeger duurde het een of twee generaties vooraleer de markten hersteld waren van het uiteenspatten van een BUBBEL. In de 21e eeuw spreken we nog slechts over jaren. Tussen 2000 en 2008 zaten nog 8 jaren, nu lijkt het erop dat we na 4 jaar al vergeten zijn hoe een BUBBEL eruit ziet en hoe een BUBBEL kan eindigen. Chris Martenson ziet 4 sterke signalen dat we momenteel in een gevaarlijke BUBBEL zitten:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Beleven we een BUBBEL zoals in 1999? Josh Brown gelooft er niets van!

Het favoriete spelletje van de waarnemers op de financiële markten is momenteel het spotten van BUBBELs, met daaraan steeds gekoppeld de waarschuwing dat deze BUBBELs op springen staan. Zowat overal wordt de aanwezigheid van BUBBELs vermoed, niets is nog veilig.

Inderdaad zijn er sommige factoren die de bubble-theorie kunnen voeden. Het is bv erg opvallend dat de markten – en we denken dan op de 1ste plaats aan de beurs van Wall Street – positief reageert op goed nieuws maar ook positief reageert op slecht nieuws.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

‘Blijf aandelen kopen’, zegt Barry Ritholtz

Blijf investeren in aandelen, zegt Barry Ritholtz, maar hou er rekening mee dat we seizoensgebonden correcties kunnen te zien krijgen. Bomen groeien nooit tot in de lucht, het is praktisch onmogelijk dat de beurskoersen op Wall Street elke maand met 20 percent stijgen.

Ritholtz, CEO van Fusion IQ en auteur van “The Big Picture” blog, raadt ons aan om de rally het voordeel van de twijfel te geven. Geloof er in of geloof er niet in, maar ga er van uit dat de beurskoersen nog verder zullen stijgen. Van een BUBBEL is geenszins sprake.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$