Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

531 artikelen gevonden. Artikel 316 tot 320
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

"43% verwacht leeglopen goudBUBBEL"

Een enquête op de website van de Financiële Telegraaf zegt veel over het sentiment in de goudmarkt. Maar liefst 43% van de respondenten denkt dat goud een leeglopende BUBBEL is en verwacht een verdere prijsdaling. Nog eens 19% denkt dat de prijs voorlopig niet zal stijgen door de geringe inflatie. Een minderheid van 38% is positief over goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Aandelen officieel in blow-off fase

Aandelen zitten volgens Gains Pains & Capital nu officieel in een blow-off fase. Dit is het levenswerk van Ben Bernanke. De economie is niet van belang, het is belangrijk dat de aandelenmarkten het goed doen om zo een gevoel van welvaart te creëren. Maar deze BUBBEL is ondertussen groter dan die in 2008 en dit zal heel veel pijn doen als deze leegloopt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Moody’s lacht bezorgdheid over bubbles bij US Treasuries weg

Obligatiebeleggers mogen op beide oren slapen: er zijn bitter weinig signalen die wijzen op bubbles bij US Treasuries. Of maw Moody’s Investors Service gelooft niet in een crashlanding voor de Amerikaanse obligatiekoersen, een vrees die sommige investeerders wel degelijk wakker houdt.

Colin Ellis, Antonio Garre en Alastair Wilson noemen de uitspraken over zo’n BUBBEL sterk overdreven. Maar dat geldt niet alleen voor de Amerikaanse staatsobligaties, ook op de markt voor bedrijfsobligaties zouden de lichten nog altijd op groen staan. Ook daar zou dus geen gevaar dreigen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

Roubini: Deze rally kan nog 2 jaar duren

Nouriel Roubini gaf recent een interview aan CNBC over de huidige rally in aandelen. Volgens Roubini zitten we in het midden van een BUBBEL die zal eindigen in een zware crash. Maar de BUBBEL kan nog verder opgeblazen worden en de huidige rally kan nog 2 jaar aanhouden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Loopt de goudBUBBEL leeg? Of toch niet…

De recente goudcrash zou het finaal schot zijn geweest in het leeglopen van de goudBUBBEL. Het grote probleem bij het leeglopen van de zogeheten goudBUBBEL is dat goud nog helemaal geen BUBBEL is geweest, waardoor het dus ook niet kan leeglopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$