Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

530 artikelen gevonden. Artikel 321 tot 325
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Grafiek: Waar is de goudBUBBEL?

Vaak spreekt men over een BUBBEL in goud, omdat de prijs al zo lang gestegen is zonder een noemenswaardige correctie. Ook achten velen het nog steeds irrationeel om goud te kopen. Deze grafiek laat zien dat goud nog lang geen BUBBEL is.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Percentage huiseigenaren VS net zo laag als in 1995

De vastgoedBUBBEL in de VS loopt helemaal leeg, dat suggereert althans het percentage Amerikanen met een koopwoning. Was dat op de top van de huizenmarkt nog 69%, nu heeft 64% een koopwoning. Veel Amerikanen konden hun huis niet meer betalen of kunnen geen hypotheek krijgen. 'The American Dream' gaat aan velen voorbij..

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Dit klein bericht kan de financiële wereld op zijn kop zetten

Er is al vele malen geschreven dat de BUBBEL van de studentenleningen in de Verenigde Staten veel groter is dan de subprime crisis die de financiële wereld op zijn grondvesten deed daveren in 2007.

Het lijkt er nu op dat de BUBBEL van de studentenleningen toch op springen staat. Het is onduidelijk wat de gevolgen kunnen zijn. De geschiedenis herhaalt zich niet, maar het rijmt wel.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Autodealer gaat nu ook Bitcoin accepteren

  De goudBUBBEL loopt leeg: Verlies in 2013 al ruim 16%! »

Bitcoins worden steeds populairder. Ondanks de hevige crash van de afgelopen weken blijven mensen vertrouwen houden in de digitale munt. Er zijn al diverse online winkels die Bitoins accepteren als geldig betaalmiddel, maar er is nu ook een autodealer die Bitcoins gaat accepteren. Dit is opmerkelijk te noemen aangezien niet eerder een “offline” winkel heeft gewaagd om Bitcoins te accepteren:

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet goud

De prijsdaling van goud maakte op Ron Paul weinig indruk. In de jaren zeventig halveerde de goudprijs op een gegeven moment ook, om vervolgens te stijgen naar $850 per troy ounce. Volgens het oud-congreslid is de dollar het probleem, omdat de Fed maandelijks $85 miljard nieuw geld in de economie pompt en daarmee zorgt voor nieuwe BUBBELs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$