Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

533 artikelen gevonden. Artikel 321 tot 325
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

Roubini: Deze rally kan nog 2 jaar duren

Nouriel Roubini gaf recent een interview aan CNBC over de huidige rally in aandelen. Volgens Roubini zitten we in het midden van een BUBBEL die zal eindigen in een zware crash. Maar de BUBBEL kan nog verder opgeblazen worden en de huidige rally kan nog 2 jaar aanhouden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Loopt de goudBUBBEL leeg? Of toch niet…

De recente goudcrash zou het finaal schot zijn geweest in het leeglopen van de goudBUBBEL. Het grote probleem bij het leeglopen van de zogeheten goudBUBBEL is dat goud nog helemaal geen BUBBEL is geweest, waardoor het dus ook niet kan leeglopen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Welke gezonde euro-economie komt in gevaar omdat ze geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid?

De ‘besparingsreligie’ van minister-president Mark Rutte brengt Nederland steeds dichter bij een desastreuze schulddeflatieval. Volgens de prominente financiële journalist Ambrose Evans-Pritchard toont dit aan wat er gebeurt wanneer er een BUBBEL spat in een rijke, gesofisticeerde economie die geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Grafiek: Waar is de goudBUBBEL?

Vaak spreekt men over een BUBBEL in goud, omdat de prijs al zo lang gestegen is zonder een noemenswaardige correctie. Ook achten velen het nog steeds irrationeel om goud te kopen. Deze grafiek laat zien dat goud nog lang geen BUBBEL is.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Percentage huiseigenaren VS net zo laag als in 1995

De vastgoedBUBBEL in de VS loopt helemaal leeg, dat suggereert althans het percentage Amerikanen met een koopwoning. Was dat op de top van de huizenmarkt nog 69%, nu heeft 64% een koopwoning. Veel Amerikanen konden hun huis niet meer betalen of kunnen geen hypotheek krijgen. 'The American Dream' gaat aan velen voorbij..Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$