Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

544 artikelen gevonden. Artikel 331 tot 335
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Moody’s lacht bezorgdheid over bubbles bij US Treasuries weg

Obligatiebeleggers mogen op beide oren slapen: er zijn bitter weinig signalen die wijzen op bubbles bij US Treasuries. Of maw Moody’s Investors Service gelooft niet in een crashlanding voor de Amerikaanse obligatiekoersen, een vrees die sommige investeerders wel degelijk wakker houdt.

Colin Ellis, Antonio Garre en Alastair Wilson noemen de uitspraken over zo’n BUBBEL sterk overdreven. Maar dat geldt niet alleen voor de Amerikaanse staatsobligaties, ook op de markt voor bedrijfsobligaties zouden de lichten nog altijd op groen staan. Ook daar zou dus geen gevaar dreigen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

Roubini: Deze rally kan nog 2 jaar duren

Nouriel Roubini gaf recent een interview aan CNBC over de huidige rally in aandelen. Volgens Roubini zitten we in het midden van een BUBBEL die zal eindigen in een zware crash. Maar de BUBBEL kan nog verder opgeblazen worden en de huidige rally kan nog 2 jaar aanhouden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Loopt de goudBUBBEL leeg? Of toch niet…

De recente goudcrash zou het finaal schot zijn geweest in het leeglopen van de goudBUBBEL. Het grote probleem bij het leeglopen van de zogeheten goudBUBBEL is dat goud nog helemaal geen BUBBEL is geweest, waardoor het dus ook niet kan leeglopen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Welke gezonde euro-economie komt in gevaar omdat ze geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid?

De ‘besparingsreligie’ van minister-president Mark Rutte brengt Nederland steeds dichter bij een desastreuze schulddeflatieval. Volgens de prominente financiële journalist Ambrose Evans-Pritchard toont dit aan wat er gebeurt wanneer er een BUBBEL spat in een rijke, gesofisticeerde economie die geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Grafiek: Waar is de goudBUBBEL?

Vaak spreekt men over een BUBBEL in goud, omdat de prijs al zo lang gestegen is zonder een noemenswaardige correctie. Ook achten velen het nog steeds irrationeel om goud te kopen. Deze grafiek laat zien dat goud nog lang geen BUBBEL is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$