Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

542 artikelen gevonden. Artikel 341 tot 345
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

10 BUBBELs uit de geschiedenis

Of de huidige goudcrash het begin is van een BUBBEL die leegloopt en daarmee in de geschiedenisboeken terecht zal komen, valt nog af te wachten. Vorige week maakte Bull Market Thinking een overzicht van 10 BUBBELs in de geschiedenis naar aanleiding van de explosie van de Bitcoin.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Prijs van Bitcoins weer op $60

De prijs van Bitcoins bereikte vorige week nog een record van $266 per stuk, maar sindsdien is er al veel lucht uit de koers gegaan. De Bitcoin BUBBEL was slechts van korte duur. Toch is de prijs van $60 nog steeds een viervoud van de prijs aan het begin van dit jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Goud aan de vooravond van de manische fase

Het klinkt misschien ongeloofwaardig met de huidige crash van de goudprijs, maar we staan aan de vooravond van de manische fase voor de goudprijs. Onderstaande grafiek vond ik op The Big Picture.

Het laat zien hoe een BUBBEL/Manie eruit ziet. Dit is misschien wel een van de meest waardevolle grafieken die je kunt vinden om het hoofd koel te houden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Bitcoins in prijs gehalveerd tot $130

De prijs van Bitcoins is in een dag tijd gehalveerd van meer dan $260 naar minder dan $130. Is de BUBBEL gebarsten of is dit gewoon een correctie die lang op zich liet wachten?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Bitcoin flashcrash: Koers zakt in elkaar

Twee dagen geleden schreven we over de parabolische vorm die de koersontwikkeling van Bitcoin inmiddels had aangenomen. Het bleek inderdaad een klassieke indicator van een BUBBEL. Nadat er op $265,- weer een nieuw record werd neergezet, klapte de koers in elkaar. Een flinke Bitcoin flashcrash was het gevolg. In tijd van een paar uur verloor de Bitcoin ruim 65% van zijn waarde. Dat zal de hype wel even tot bedaren brengen. Een stabiele valuta is het op deze manier natuurlijk niet. Inmiddels is de Bitcoinkoers donderdagochtend alweer opgelopen naar $170,-. Anderhalve maand geleden was een Bitcoin nog rond de $35 waard. Het blijft een fascinerend verschijnsel deze cryptocurrency.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$