Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

548 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Amsterdam staat in de Top-10 van grootste vastgoedBUBBELs ter wereld

Vancouver, Londen en Stockholm zijn de 3 steden met de grootste kans op een vastgoedBUBBEL. Dat blijkt uit een studie van UBS. De vastgoedprijzen in deze steden swingen de laatste jaren werkelijk de pan uit. Na de top-3 volgen ook nog Sydney, München en Hong Kong met een groot risico. Maar ook Amsterdam staat in de top-10.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Miljardair Paul Singer waarschuwt voor de grootste BUBBEL ooit

Miljardair en hedgefund manager Paul Singer, oprichter van hedgefund Elliott Management Corporation (EMC) waarschuwde onlangs voor de grootste BUBBEL die deze wereld ooit tegemoet is getreden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

In deze 13 steden is het vastgoed meest overgewaardeerd

De lagerentepolitiek van de centrale banken heeft een vastgoedBUBBEL gecreëerd die in Londen en Vancouver voor de grootste problemen dreigt te zorgen.

Dat is de conclusie van een studie van de Zwitserse bank UBS. Net als in beide voormelde steden is de prijs van vastgoed ook in Stockholm, Sydney, München en Hong Kong de voorbije 5 jaar met gemiddeld meer dan 50% gestegen. Elders beperkt die stijging zich tot gemiddeld 15%.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 25 september 2016

Hoeveelheid toxische kredieten in China 10x groter dan gedacht

Hetgeen wat de gehele financiële wereld reeds enige tijd weet blijkt nu nog erger te zijn dan men eerst dacht. We spreken hier over één van de grootste kredietBUBBELs ooit, genaamd de Chinese economie.

De toxische leningen in China worden reeds langer genoemd als één van de volgende oorzaken van een financiële crisis. Niet enkel de toxische leningen aan privébedrijven maar ook de duizenden zogenaamde “zombie”-bedrijven die worden rechtgehouden via staatssubsidiering.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 15 september 2016

Singer: “Obligatiemarkt is de grootste BUBBEL ter wereld”

Miljardair en hedge fund manager Paul Singer, oprichter van het 27 miljard dollar grote Elliott Management, noemt de obligatiemarkt de grootste BUBBEL ter wereld.

Sprekend voor de CNBC Delivering Alpha Conference gaf hij aan dat het beste idee dat hij voor de zaal met investeerders kon bedenken het verkopen van obligaties zou zijn. Singer:

“It’s the biggest bubble in the world. I think owning medium to long-term G-7 fixed income is a really bad idea. By removing these things that are bad ideas, that’s a helpful think. Sell your 30-year bonds”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$