EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bubbel.
Artikel 351 tot 355 met de

betekenis van het woord BUBBEL

Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Welke gezonde euro-economie komt in gevaar omdat ze geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid?

De ‘besparingsreligie’ van minister-president Mark Rutte brengt Nederland steeds dichter bij een desastreuze schulddeflatieval. Volgens de prominente financiële journalist Ambrose Evans-Pritchard toont dit aan wat er gebeurt wanneer er een BUBBEL spat in een rijke, gesofisticeerde economie die geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Grafiek: Waar is de goudBUBBEL?

Vaak spreekt men over een BUBBEL in goud, omdat de prijs al zo lang gestegen is zonder een noemenswaardige correctie. Ook achten velen het nog steeds irrationeel om goud te kopen. Deze grafiek laat zien dat goud nog lang geen BUBBEL is.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Percentage huiseigenaren VS net zo laag als in 1995

De vastgoedBUBBEL in de VS loopt helemaal leeg, dat suggereert althans het percentage Amerikanen met een koopwoning. Was dat op de top van de huizenmarkt nog 69%, nu heeft 64% een koopwoning. Veel Amerikanen konden hun huis niet meer betalen of kunnen geen hypotheek krijgen. 'The American Dream' gaat aan velen voorbij..

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Dit klein bericht kan de financiële wereld op zijn kop zetten

Er is al vele malen geschreven dat de BUBBEL van de studentenleningen in de Verenigde Staten veel groter is dan de subprime crisis die de financiële wereld op zijn grondvesten deed daveren in 2007.

Het lijkt er nu op dat de BUBBEL van de studentenleningen toch op springen staat. Het is onduidelijk wat de gevolgen kunnen zijn. De geschiedenis herhaalt zich niet, maar het rijmt wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

Autodealer gaat nu ook Bitcoin accepteren

  De goudBUBBEL loopt leeg: Verlies in 2013 al ruim 16%! »

  De goudBUBBEL loopt leeg: Verlies in 2013 al ruim 16%! »

Bitcoins worden steeds populairder. Ondanks de hevige crash van de afgelopen weken blijven mensen vertrouwen houden in de digitale munt. Er zijn al diverse online winkels die Bitoins accepteren als geldig betaalmiddel, maar er is nu ook een autodealer die Bitcoins gaat accepteren. Dit is opmerkelijk te noemen aangezien niet eerder een “offline” winkel heeft gewaagd om Bitcoins te accepteren:

Lees verder op goudbubbel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs