Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

539 artikelen gevonden. Artikel 421 tot 425
Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 3 juni 2012

Soros legt de vinger op de wonde: het moment waarop Angela Merkel de eurocrisis inluidde

De Amerikaans-Hongaarse beursmiljardair en filantroop George Soros heeft in een speech die hij in het Italiaanse Trento gaf ter gelegenheid van het Festival van de Economie de huidige crisis in Europa uitgelegd. Opmerkelijk genoeg is hij er als eerste in geslaagd waar en wanneer de Duitse bondskanselier Angela Merkel de eurocrisis heeft ingeluid.

Soros vergelijkt de Europese Unie met ‘een beursBUBBEL, een fantastich object’... onrealistisch, maar onmetelijk attractief’. 'De EU was de belichaming van een open samenleving - een vereniging van naties die opgericht waren op de principes van democratie, mensenrechten en een rechtsstaat waarin natie, noch nationaliteit eeen dominante positie zou hebben.'

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 mei 2012

Dit geloof je gewoon niet... Mark Dice krijgt zijn goudmunt nog steeds niet verkocht!

Mark Dice probeerde enkel jaren terug een Canadese goudmunt te verkopen in Californië. Hij kreeg zijn munt aan de straatstenen niet kwijt, zelfs niet voor 25 dollar. De goudmunt was toen 900 dollar waard.

Vandaag probeert Mark het opnieuw. En nog steeds wil niemand zijn goudmunt, die vandaag inmiddels meer dan 1500 dollar kost. Onvoorstelbaar… hoezo, goud zit in een BUBBEL?!

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 30 mei 2012

EU plaatst Spanje op kritieke lijst

De Europese Commissie heeft Spanje woensdag op de eerste plaats van een lijst van 12 eurozonelanden geplaatst met een zwakke economie die hervormingen moeten doorvoeren. ,,Spanje staat voor grote aanpassingsproblemen na het uiteenspatten van de huizenmarkt en de kredietBUBBEL", zei de Commissie in haar jaarlijkse rapport over de Spaanse economie.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 29 mei 2012

China gaat mogelijk vastgoedBUBBEL tegemoet

Sommige Chinese steden gaan op korte termijn waarschijnlijk een commerciele vastgoedBUBBEL tegemoet omdat projectontwikkelaars de overstap naar deze markt maken vanuit de trage sector voor het woonvastgoed, stellen Chinese vastgoedontwikkelaars.

Volgens de ontwikkelaars is de markt voor retail- en kantorenvastgoed sinds de overheid beperkingen op de huizenmarkt heeft geintroduceerd, overspoeld door ontwikkelaars voor woonvastgoed. Volgend jaar al zou er in zekere mate verzadiging op de markt op kunnen treden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

De Amerikaanse obligatieBUBBEL loopt vol

Bill Gross van Pimco zei over Facebook: Ik herken een BUBBEL als ik er een zie. En over BUBBELs gesproken:

Onderstaande grafiek laat de rente zien van de laatste 112 jaar voor de bekende 10Y Treasury Bond. De Europese malaise doet nog meer geld naar deze T-bonds vloeien waardoor de rentevoeten blijven dalen. De US T-bond zit al 26 jaar in een neerwaartse trend. Sinds de kredietcrisis is de rentevoet al met 3,4 % gedaald tot een recordlaagte.

Als dit geen BUBBEL is die op barsten staat?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$