Nieuws / Artikelen met het woord

bubbel

541 artikelen gevonden. Artikel 451 tot 455
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

Goudhandelaar legt uit hoe een goudBUBBEL eruit ziet

Robert Mish is een goudhandelaar met bijna 50 jaar ervaring in de business. Mish legt aan Chris Martenson uit hoe een echte goudBUBBEL eruit ziet. Vandaag zijn we nauwelijks in de buurt van een BUBBEL in goud!

Bron: ftm.nl
Geplaatst: vrijdag 2 maart 2012

HuizenBUBBEL loopt leeg als een lekkend stoma

De Nederlandse vastgoedBUBBEL is net als eind jaren zeventig man made: het explosieve resultaat van banken die zo snel mogelijk wilden groeien en een overheid die hun geen strobreed in de weg legt.

Belanghebbenden zijn creatief als het gaat om het verklaren van zeepbellen op de woningmarkt. Er was te weinig grond beschikbaar, zo legden Japanse bankiers indertijd de exorbitante prijsstijgingen in hun land uit. De bouweisen waren te streng, beweerden de Britse projectontwikkelaars. Er kwamen te veel migranten binnen, riepen de Australische makelaars. In alle drie de landen liep de huizenBUBBEL leeg als een lekkend stoma.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 maart 2012

INFOGRAPHIC: Zit goud in een BUBBEL?

Voor degene die zich nog altijd afvragen of goud in een BUBBEL zit, hebben we de volgende infographic gevonden die een antwoord op de meeste vragen biedt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2012

Apple introduceert de iBubble

De onophoudelijke koersstijging van het aandeel Apple tart inmiddels iedere verbeelding. De marktkapitalisatie van het technologiebedrijf neemt ongekende proporties aan.

Met een marketcap van +500 miljard dollar is AAPL niet alleen goed voor het belangrijkste gewicht binnen de NASDAQ index (+/-25%), maar is de omvang even groot als de S&P Retail sectorindex en zelfs beduidend groter de volledige S&P Semiconductor sectorindex!

Over een BUBBEL gesproken…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2012

‘Berlijnse huizenmarkt is spotgoedkope goudmijn’

Vastgoed is in alle West-Europese steden peperduur, behalve dan in Duitsland. Een appartement kopen voor 60.000 euro? Of een gemiddelde woning voor 120.000 euro? Het kan: in Berlijn!

Duitsland is het enige land dat de huizenBUBBEL aan zich voorbij zag gaan.

Begin jaren ’90 is de huizenmarkt er in elkaar gezakt. De economie begon te sputteren en het fiscale voordeel ging op de helling, waardoor de prijzen als pudding in elkaar zakten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$