EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: zondag 3 november 2019

Superbelegger Warren Buffett zit op record van meer dan 114 miljard euro CASH

De Amerikaanse sterinvesteerder Warren Buffett heeft met zijn investeringsmaatschappij Berkshire Hathaway in het derde kwartaal opnieuw meer verdiend. Hierdoor zit hij nu op een recordberg van 128 miljard dollar CASH (114,6 miljard euro). Dat geld kan de 89-jarige beursgoeroe aanwenden voor nieuwe investeringen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

Bank voor superrijken duwt als eerste in België rente onder nul

Puilaetco Dewaay duwt als eerste Belgische bank de rente onder nul. De private bank viseert particuliere klanten met meer dan 5 miljoen euro CASH. Dat meldt ‘De Tijd’.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2019

Steenrijk maar toch geldproblemen: Elon Musk zegt nog amper CASH te hebben

Ondanks een geschat vermogen van 21,3 miljard euro, zou Teslabaas Elon Musk amper nog over CASH beschikken. Dat heeft hij zelf getuigd in een rechtszaak die een Britse duiker tegen hem aanspande voor laster en eerroof. De man hielp vorig jaar mee aan een reddingsactie van een ploeg jonge voetballertjes uit een grot in Thailand en werd door Musk “een pedofiel” genoemd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Italië pakt zwart geld aan door premie te geven aan wie met bankkaart betaalt

Italianen die overstappen van CASH betalingen naar betalingen met bankkaart zullen kunnen rekenen op een ‘superbonus’. Met meer elektronische betalingen hoopt de regering de schaduweconomie aan te pakken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 11 oktober 2019

Ergste CASHcrisis in tien jaar bij de Verenigde Naties

De multilaterale organisatie meldt op 8 oktober 2019 dat ze voor de “worst CASH crisis” in bijna tien jaar staat. Stéphane Dujarric, Spokesman for the Secretary-General aan het woord, in de dagelijkst briefing vanwege de United Nations. De secretarisgeneraal António Guterreszelf heeft zulks al meegedeeld aan de lidstaten. Zowat een derde van hen moet zijn verschuldigde bijdrage voor 2019 immers nog betalen…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs